www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (291 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Veracode optimaliseert AppSec workflows voor ontwikkelaars met nieuwe GitHub-actie

DevSecOps wordt een naadloze ervaring door AppSec tools beschikbaar te maken in vertrouwde interface

Amsterdam, 6 oktober 2020Veracode, de grootste onafhankelijke internationale leverancier van oplossingen voor Application Security Testing (AST), heeft een nieuwe GitHub-actie ontwikkeld waarmee ontwikkelaars op een gemakkelijke en vertrouwde manier de veiligheid van hun code tijdens het ontwikkelen kunnen borgen. Met de nieuwe actie kunnen ontwikkelaars direct binnen de UI van GitHub de Static Policy Scan workflow van Veracode uitvoeren, een pipeline scan opstarten én de resultaten van de pipeline scan analyseren.

Met GitHub CI/CD-acties verbeteren ontwikkelaars hun time-to-market door direct op het platform zelf hun code te schrijven, te testen en te implementeren. Zij kunnen met GitHub-acties de Static Analysis scans (SAST) van Veracode inzetten, waardoor de mogelijkheden voor beveiligingstesten met behulp van GitHub workflows aanzienlijk worden uitgebreid. Hiermee kunnen ze applicatiebeveiliging direct integreren in hun DevOps-processen en deze zo voor het hele team inzetten.

John Leon, VP Business Development bij GitHub: "Veracode begrijpt het belang van shift-left-testing, zodat teams op grotere schaal kwetsbaarheden kunnen vinden en repareren. Nu softwareontwikkeling in een razend tempo verloopt, stelt deze nieuwe GitHub-actie onze gezamenlijke klanten in staat om veilige software te ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan snelheid of kwaliteit - en dat alles binnen een vertrouwde interface".

De SAST-oplossing van Veracode ondersteunt de gehele DevSecOps pipeline met snelle, geautomatiseerde en bruikbare security feedback, van het compileren en checken van code tot een volledige policy-scan voor de implementatie. Met de nieuwe GitHub-actie hebben ontwikkelaars controle over Veracode-scans terwijl ze ontwikkelen in de GitHub-omgeving. Hierdoor krijgen ze helder advies over hoe ze ontdekte kwetsbaarheden kunnen verhelpen. Scanresultaten worden omgezet in GitHub code scanning-notificaties. Wanneer code klaar is voor implementatie, kunnen ontwikkelaars de Veracode Policy Scan starten voor een volledige evaluatie van de code, inclusief een auditlog voor compliance-doeleinden. Dit auditlog kan in een voorbeeldweergave worden bekeken zonder dat er automatische waarschuwingen worden afgegeven. Resultaten van Veracode-scans zijn in hoge mate nauwkeurig, zelfs zonder de noodzaak van handmatige aanpassingen, dankzij de beschikbare informatie in Veracodes SaaS-platform dat tot op heden al meer dan 21 biljoen regels code heeft gescand.

“Veilige ontwikkeling is alleen mogelijk op grote schaal wanneer ontwikkelaars vanaf het begin de verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van hun code. Het is daarom van cruciaal belang dat we tools en integraties bieden die het werk van een ontwikkelaar versimpelen en de nodige functionaliteiten beschikbaar maken binnen de tools die ze dagelijks gebruiken. Onze nieuwe GitHub-actie biedt een naadloze ervaring die ontwikkelaars tijd bespaart, en hen ervan verzekert dat de code die ze schrijven veilig is.”

Veracode tools zijn beschikbaar als GitHub-acties in de GitHub Marketplace.Over Veracode
Veracode is ’s werelds grootste onafhankelijke leverancier van oplossingen voor applicatiebeveiliging (AppSec). Het bedrijf is een toonaangevende AppSec-partner waarmee ontwikkelingsteams veilige software kunnen ontwikkelen, het risico op kwetsbaarheden kunnen verminderen, security kunnen verbeteren en hun productiviteit kunnen verhogen. Met Veracode kunnen ondernemingen hun visie waarmaken. Dankzij een gecombineerde focus op automatisering, integraties, procesoptimalisatie en snelheid helpt Veracode organisaties met accurate en betrouwbare data effectiever mogelijke kwetsbaarheden te vinden én te verhelpen. Veracode ondersteunt wereldwijd ruim 2.500 klanten in uiteenlopende branches. De oplossingen van Veracode hebben meer dan 15 biljoen regels code geëvalueerd en ondernemingen geholpen meer dan 51 miljoen kwetsbaarheden te verhelpen.

Ga voor meer informatie naar www.veracode.com, bezoek het Veracode blog en het Twitter-kanaal.

Copyright © 2020 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle andere merknamen, productnamen en trademarks zijn eigendom van de respectievelijke merkhouders.

Voor meer persinformatie
Veracode Persdesk
Sarada Sant 
+31 (0)23 555 34 24
veracode@yellow-communications.com
Laatste van Veracode  
Softwarebugs in gezondheidszorg snel hersteld, maar sector kampt met security debt

Veracode organiseert The Hacker Games in gevecht tegen gebrek aan cybersecurity-vaardigheden

Ontwikkelaars in detailhandel en horeca verhelpen kwetsbaarheden sneller dan andere sectoren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 291 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Veracode contact  

Logo Veracode

Veracode sociaal  


Veracode tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers