www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (61 dagen geleden)
Bedrijf:

Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding ontvangt prestigieuze WFM Impact Award

Rotterdam, 5 oktober 2020 – Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) heeft vandaag de PlanMen WFM Impact Award in ontvangst genomen. De prestigieuze prijs is toegekend aan het LCPS voor haar cruciale rol bij de coördinatie van de zorg voor patiënten besmet met het Covid-19 virus. De prijs is overhandigd aan prof. dr. Ernst Kuipers, voorzitter Landelijk Netwerk Acute Zorg en verantwoordelijk voor het LCPS.

De PlanMen WFM Impact Award is uitgereikt op het moment dat het LCPS weer op volle toeren draait. Nadat de deuren na de eerste golf werden gesloten, is het centrum 23 september jl. weer online gegaan met de coördinatie van patiënten. Hoewel er veel geleerd is van de eerst golf en het centrum veel beter in staat is om te anticiperen, vreest men toch de werkdruk op de gehele keten. Waardering voor het werk in de vorm van een award is dan ook meer dan welkom.

Een landelijk capaciteitsplanningsvraagstuk
Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding, gevestigd in het Erasmus MC in Rotterdam, is 30 maart jl. opgericht om de zorgvraag voor patiënten die besmet zijn met het Covid-19 virus zo goed mogelijk te spreiden over de Nederlandse ziekenhuizen. Bij de spreiding is de actuele capaciteit binnen de ziekenhuizen de bepalende factor. Het gaat daarbij zowel om de beschikbaarheid van IC bedden als het zorgpersoneel. Omdat landelijke capaciteitsplanning rondom patiënten nooit eerder in de geschiedenis nodig is geweest, hebben Ernst Kuipers en minister Hugo de Jonge besloten om defensie in te schakelen voor hun expertise en ervaring.

Waardering voor de hele keten
Workforce management (WFM), in sommige branches nog wel personeelsplanning genoemd, zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek worden ingezet. In de zorg is dit al jaren een toenemende uitdaging door een beperkte capaciteit van zorgverleners. Door het Covid-19 virus is dit probleem nog groter geworden doordat de zorgvraag is toegenomen en daarentegen het aantal inzetbare zorgverleners juist is afgenomen. Al met al een enorme uitdaging om de planning rond te krijgen.

Het probleem is zichtbaar op alle niveaus in de zorgketen. Op afdelingen van ziekenhuizen en zorginstellingen, bij de integrale planning binnen organisaties en nu dus ook organisatie overstijgend. Ernst Kuipers draagt de award dan ook op aan iedereen in de keten.

“Ik zie dit echt als een award voor alle collega’s van het LCPS, defensie, ambulancezorg Nederland, de Mobiele Intensive Care Units en alle ziekenhuizen. Iedereen doet hier aan mee.” - Ernst KuipersBekijk hier de video van de uitreiking


PlanMen WFM Awards
De PlanMen WFM Awards worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en personen die met workforce management impact maken voor klanten en/of medewerkers. De winnaars worden bepaald door zowel het publiek als een vakjury binnen profit en non profit. De organisaties die dit jaar hebben gewonnen zijn UMC Utrecht en de Rabobank. De WFM Impact Award wordt uitgereikt aan de organisatie die het meeste impact heeft gemaakt met een groot maatschappelijk belang.

Over PlanMen
PlanMen Nederland B.V. (Doorn, 80 medewerkers, opgericht in 2007) is aanbieder van workforce management diensten en levert interim-professionals, consultancy, outsourcingsdiensten, trainingen en software. PlanMen ontwikkelde i.s.m. Nyenrode Business University de Planningsschijf van Zes en het WFM Volwassenheidsmodel. PlanMen organiseert jaarlijks het WFM Congres voor planners, HR en Finance en is de drijvende kracht achter de uitreiking van de WFM Awards.
Laatste van PlanMen  
Nieuw opleidingsinstituut voor workforce management richt zich op veranderende arbeidsmarkt

Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding ontvangt prestigieuze WFM Impact Award

PlanMen en Calabrio gaan samenwerken binnen klantcontact voor meer impact bij klanten d.m.v. WFM Technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 61 dagen
PlanMen contact  

Logo PlanMen

  088 - 825 2525
  info@planmen.com
  www.planmen.com
PlanMen sociaal  


PlanMen tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Code24 B.V.
Logo UcaaS
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo E-bike to go
Logo Descartes
Logo ChargePoint
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89894 persberichten
- 5846 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9222 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl