Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (265 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering

Rotterdam, 29 september 2020 – Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn heeft een partnership gesloten met HR-dienstverlener Visma | Raet. Dankzij het HR- en payrollsysteem van Visma | Raet kan Flanderijn een flinke efficiëntieslag realiseren in haar HR-processen. Tegelijkertijd haalt de HR-dienstverlener met Client Control, dochteronderneming van Flanderijn, specialistische kennis in huis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Dankzij het partnership kunnen beide partijen hun bedrijfsvoering optimaliseren, zodat er nog meer focus komt op hun core business.

Specialistische kennis
De basis voor het partnership is gelegd tijdens de zoektocht van Flanderijn naar een oplossing voor het efficiënter inrichten van alle HR-zaken. Met de software van Visma | Raet kan Flanderijn alle HR-activiteiten digitaliseren vanuit één portaal waardoor er veel tijd wordt bespaard. Daarnaast kunnen medewerkers nu zelf hun HR-zaken regelen, zoals het inzetten van flexibele arbeidsvoorwaarden of het inzien van salarisstroken. Tijdens de gesprekken bleek dat Client Control in de behoefte van Visma | Raet kan voorzien om het debiteurenbeheer uit te besteden. Met de klantgerichte aanpak van Client Control realiseert Visma | Raet een verbetering van de DSO. Voor haar gespecialiseerde aanpak zet Client Control de credit management software van Onguard in.

Tom van Dael, financieel directeur bij Visma | Raet: “We zijn blij dat we Flanderijn vanaf 1 januari 2021 kunnen ondersteunen in de volledige digitalisering van haar HR-processen. Dat uit deze zoektocht een mooie samenwerking is ontstaan tussen twee vooruitstrevende organisaties, is een win-winsituatie voor beide partijen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking waarbij we elkaar optimaal kunnen ondersteunen in de bedrijfsvoering.”

Ron Kiesling, directeur bij Client Control: “Voor Visma | Raet is het belangrijk dat de capaciteit van het debiteurenbeheer meegroeit met de organisatie. Dankzij de flexibiliteit en beschikbaarheid van onze mensen kunnen we dat waarmaken. Na een implementatie van nog geen week, zijn we inmiddels goed op weg om de cashflow van Visma | Raet te verbeteren. Ik vind het erg mooi om te zien dat twee partijen bij elkaar het specialisme hebben gevonden dat ze zochten en vertrouw op een succesvolle samenwerking.”

-----

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Over Client Control
Client Control is een 100% dochter van Flanderijn en is specialist in het voeren van (Internationaal) debiteurenbeheer. Client Control handelt altijd uit naam van de opdrachtgever. Het totale inningsproces kunnen ze voor u uit handen nemen dat vaak start met het versturen van de (digitale) factuur. Zij zetten de meest geavanceerde techniek in, in combinatie met de juiste professionals. Het resultaat is een verbetering van uw incassoresultaat, cashpositie én de klanttevredenheid. Met name de modulaire aanpak spreekt de meeste klanten aan, zo betaalt u nooit teveel. Meer informatie op www.clientcontrol.nl

Over Visma | Raet
Visma | Raet is marktleider in cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Met haar software en services helpt Visma | Raet klanten om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Visma | Raet en haar strategische partners bieden een geïntegreerd platform dat de waardeketen van haar klanten ondersteunt met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het Visma | Raet-platform op elk moment toegang krijgen tot de gewenste applicaties.

Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top 10 van Europese business softwarehuizen. Visma AS heeft in totaal 800.000 klanten en 8.500 medewerkers. Meer informatie op www.raet.nl
Laatste van Flanderijn  
Nederlander kan rekeningen makkelijker betalen door gebrek aan betaalde uitjes

Flanderijn als eerste gecertificeerd voor SRCM-norm

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering
Geplaatst:
Verstreken tijd: 265 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Flanderijn contact  

Logo Flanderijn

  088 - 209 2444
  www.flanderijn.nl
Flanderijn sociaal  


Flanderijn tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl