www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 19 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

FD Mediagroep kiest SentinelOne voor beveiliging endpoints

FD Mediagroep, het moederbedrijf achter databedrijf Company Info en mediamerken als Financieele Dagblad en BNR, wil beter beschermd zijn tegen bedreigingen zoals ransomware-aanvallen. Om de endpoints en gegevens op systemen te beschermen, heeft het bedrijf gekozen voor het beveiligingsplatform van SentinelOne.

De security-specialisten van FD Mediagroep zagen steeds vaker dat verschillende systemen niet de juiste signature-updates hadden van de traditionele antivirus-software. Hierdoor werden ze blootgesteld aan allerlei risico’s. Daarnaast leverde dit veel handmatig werk op, omdat men regelmatig alle werkstations moest controleren of ze up-to-date waren. In de zoektocht naar een beter alternatief was ‘behavioral analysis’ dus een voorwaarde; niet langer kijken naar bekende kenmerken, maar op basis van gedrag een bedreiging signaleren en tegenhouden. De nieuwe oplossing moest dus EDR (endpoint detection en response) bieden.Bovendien moest de nieuwe oplossing centraal te beheren zijn en een eenvoudige, snelle implementatie hebben.

Na een korte zoektocht werden SentinelOne en Palo Alto getest, waarbij de eerste volledig aan al die eisen bleek te voldoen. Het beheer is overzichtelijk en de implementatie bleek heel eenvoudig. Bovendien werd malware gevonden die de voorganger had laten liggen. Een rollback-functie stond niet op het lijstje met criteria, maar bewees op deze manier al direct zijn meerwaarde.

Jerry Cyrus, teamleader systeembeheer en security officer van FD Mediagroep: “We zagen al snel de voordelen in van deze nieuwe methode. De prestaties waren goed, en het beheer is erg eenvoudig. Bij onze voorgaande security-toepassing moesten we na elke melding alle apparaten nalopen. Nu doet SentinelOne dat voor ons, wat enorm veel tijd scheelt. Tijd die we nu kunnen besteden aan belangrijkere security-taken.”

Traditionele beveiligingssoftware houdt bekende malware tegen op basis van signatures, waardoor sommige onbekende software of code toch binnen kan komen. Bovendien krijgen IT-beheerders nauwelijks vat op die dreigingen doordat ze niet goed op de hoogte worden gebracht of zicht hebben op welke systemen zijn geraakt. FD Mediagroep was daarom met name op zoek naar een oplossing die proactief bedreigingen stopt én een melding geeft dat er op het netwerk een ongeautoriseerde actie plaatsvindt.

“We zijn een data- en mediabedrijf. Daar willen we de focus op hebben, zonder dat we allerlei risico’s en dreigingen in de gaten moeten houden”, aldus Cyrus. “We hebben nu de overtuiging dat we er meer grip op hebben, en dat is altijd een van mijn doelen geweest. Ik wil weten wanneer er iets mis, en volledige zichtbaarheid hebben, zodat je effectief kan ingrijpen.”Over SentinelOne
SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk. Meer informatie op sentinelone.com en op @SentinelOne, LinkedIn en Facebook.
Laatste van SentinelOne  
SentinelOne behaalt Security Competentie-Status van AWS

ROC Mondriaan schakelt SentinelOne in voor schoonmaak na ransomware-aanval

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 19 dagen
SentinelOne contact  

Logo SentinelOne

SentinelOne sociaal  


SentinelOne tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers