Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (118 dagen geleden)
Bedrijf:

Spaces Vijzelstraat winnaar Nationale Flexplek Test 2020

Kansen voor mobiel en flexibel werken

Amsterdam, woensdag 23 september 2020 – Spaces Vijzelstraat in Amsterdam is dé beste flexplek van Nederland. De vakkundige jury van de Nationale Flexplek Test, mede mogelijk gemaakt door ASUS, is na het testen van verschillende flexpleklocaties door heel Nederland tot deze conclusie gekomen. Koffie, WiFi, zitcomfort, bereikbaarheid, kosten, catering, hygiëne: alles werd meegenomen in deze zoektocht naar de ideale flexplek.

Schoon, rustig en genoeg ruimte
Een zorgvuldig geselecteerde jury heeft de afgelopen weken talloze flexpleklocaties door heel Nederland getest, op zoek naar de beste flexplek van Nederland. Hierbij werd niet alleen gekeken naar de snelheid van de WiFi en de kwaliteit van de koffie, maar ook naar de bereikbaarheid met OV of auto en de beschikbaarheid van vergaderruimtes. Spaces Vijzelstraat kwam in de categorie ‘flexplek met meerdere vestigingen’ als beste uit de bus en is daarmee de nationale winnaar. Paul Snijder, social-media creative voor o.a. Bram Krikke, zei over deze locatie: “Wat een ontzettend leuke en relaxte locatie! Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg direct een kleine rondleiding. Het was schoon en rustig en er was genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden!”. Met 427 locaties over de hele wereld en 14 locaties in Nederland probeert Spaces overal dynamische werkplekken met een uniek en ondernemend karakter te creëren voor vooruitstrevende denkers, innovators en game changers.“Wat een eer! Door Covid-19 hebben werkgevers hun werknemers 'los moeten laten' en daardoor hoeven werknemers niet meer elke dag van 9 tot 5 op hetzelfde kantoor te zitten. Dat vinden wij van Spaces een hele goede ontwikkeling en we willen voor deze flexibele werkers een ruimtelijke, huiselijke en creatieve werkomgeving creëren. De slogan van Spaces is niet voor niets 'Welcome home, oops we meant welcome to work'.”, aldus Martijn Roordink, co-founder van Spaces.

Opkomst van flexplekken
Flexplekken blijven groeien in populariteit. Flexibel werken wordt dan ook steeds toegankelijker door alle mogelijkheden die het internet biedt. Medewerkers kunnen overal met elkaar communiceren, documenten met elkaar delen en deze samen bewerken, een videovergadering houden en nog veel meer. Daarbij heeft de Coronacrisis Nederland laten zien hoe belangrijk flexibel werken en werken op afstand is. Dit kan door te verhuizen naar een flexplek, bibliotheek of café, of door een inspirerende thuiswerkplek te creëren. Dit jaar werd daarom niet alleen gezocht naar de beste nationale en lokale flexplek van Nederland, maar ook naar de beste thuiswerkplek. De manier waarop Nederlanders het liefste werken is zo inzichtelijk gemaakt door de jury van de Nationale Flexplek Test, die zoals altijd weer mede mogelijk wordt gemaakt door ASUS.

Professioneel, zakelijk en vriendelijk
Spaces Vijzelgracht is niet de enige locatie die dit jaar in de prijzen is gevallen. Ook de Banenbranderij in Woerden mag zichzelf de beste flexplek van Nederland noemen, in de categorie ‘lokaal’. Volgens juryleden Tessa Wiegerinck en Wendy van Til (FlexTukkers) was de sfeer hier ongelofelijk goed: professioneel, zakelijk, vriendelijk en laagdrempelig. “Je hoeft alleen maar een consumptie te nuttigen voor het gebruik van de flexplek en als je vervolgens iets nodig hebt, dan geef je dat aan bij de barista en wordt het meteen voor je geregeld of uitgezocht. Het is een bijzondere locatie, want de eigenaresses combineren de flexlocatie met een koffiebar (goede koffie!) en een uitzendbureau.” En wil je even een break? Je zit bij de Banenbranderij zowel op loopafstand van een park, als van het bruisende centrum van Woerden.Over de Nationale Flexplek Test
De Nationale Flexplek test is een initiatief van ASUS en wordt onder meer mogelijk gemaakt door Bright Pensioen. Het project wil professionals die niet aan een locatie gebonden zijn om hun werk uit te voeren, inzicht geven in effectief, efficiënt en prettig werken. Meer via http://www.flexplektest.nl/.
Laatste van Nationale Flexplek Test  
Spaces Vijzelstraat winnaar Nationale Flexplek Test 2020

Nationale Flexplek Test in tijden van Corona

Genomineerde locaties Nationale Flexplek Test bekend
Geplaatst:
Verstreken tijd: 118 dagen
Nationale Flex.. contact  

Logo Nationale Flexplek Test

  +31 (0)20 754 64 64
  www.flexplektest.nl
Nationale Flex.. sociaal  


Nationale Flex.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90139 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9478 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers