Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (228 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Van Houten PR & Communicatie

HubSpot kondigt belangrijke upgrade aan van Sales Hub Enterprise – een krachtige en gebruiksvriendelijke sales-CRM

Sales-CRM aanzienlijk vernieuwd en uitgebreid

BENNEBROEK – Sales Hub Enterprise, de sales-CRM van groeiplatform HubSpot, is aanzienlijk verbeterd, waardoor de zakelijke software nu kracht en gebruiksgemak bundelt. HubSpot wil verkoopleiders een CRM met meer controle en flexibiliteit bieden en daarom zijn aangepaste objecten en geavanceerde salesrapportage en machtigingen toegevoegd. Dankzij verbeterde functies voor verkoopbetrokkenheid en CPQ (configuratie-prijzen-offertes) kunnen teams nu meer dan ooit gemakkelijk in contact komen met potentiële klanten en snel deals sluiten.

39% van alle Nederlandse bedrijven met 50 of meer medewerkers gebruikt CRM-software. De omgang van verkoopmedewerkers met CRM's is vaak problematisch. Onderzoek door HubSpot wijst uit dat 76%van alle verkoopleiders van mening is dat het team maar een klein deel van de functies van hun CRM gebruikt. 50% van hen zegt dat hun CRM "lastig te gebruiken" is.

Wanneer een sales-CRM niet gebruiksvriendelijk is, is dat niet enkel een probleem voor verkopers. Het doet ook af aan het vermogen van het bedrijf om sterke relaties op te bouwen met klanten. Met Sales Hub Enterprise komen kracht en gebruiksgemak nu samen in een sales-CRM frontend gemaakt voor gewone gebruikers, een zakelijke backend, en een gecentraliseerde bron van geverifieerde klantgegevens.

Meer werk in plaats van meer winst
"De CRM's die vandaag gangbaar zijn, zijn bij iedereen bekend, maar niet geliefd", zegtTjitse Plantenga, General Manager Benelux bij HubSpot. "Ze inspireren niet en zijn niet gebruiksvriendelijk. Te veel verkoopleiders moeten momenteel genoegen nemen met deze zware systemen, die meer werk creëren in plaats van meer winst. Sales Hub Enterprise is anders. Het programma biedt het gebruiksgemak waar HubSpot om bekend staat en is tegelijk erg krachtig door de nieuwe functies die we nu hebben toegevoegd. Dit is de nieuwe norm voor zakelijke software, en ik ben er trots op dat we met HubSpot de leiding kunnen nemen. Verkoopleiders verdienen een zakelijke CRM die door hun teams met plezier wordt gebruikt. Met de vernieuwde Sales Hub Enterprise zorgen wij daarvoor."

Flexibiliteit en controle
Met de nieuwe functies biedt Sales Hub Enterprise nu een zakelijke CRM die verkoopleiders de flexibiliteit en controle geeft die ze nodig hebben om hun volledige verkoopactiviteiten in HubSpot te ontwerpen. Dankzij tools voor verkoopbetrokkenheid kunnen verkopers gemakkelijk in contact komen met potentiële klanten, ongeacht het tijdstip, de locatie of het gebruikte apparaat. Met gekoppelde CPQ-tools kunnen verkoopteams offertes naadloos omzetten in afgesloten deals.

Traditionele CRM's hebben vaak verborgen kosten. Sales Hub Enterprise biedt transparante prijzen die gebruikers meteen inzicht geven in de totale kostprijs. Verkoopmanagers kunnen een onbeperkt aantal teamleden gratis toegang geven tot de CRM. Als ze extra verkopers willen toevoegen, betalen ze een vaste maandelijkse prijs om toegang te krijgen tot alle functies van Sales Hub Enterprise. Klanten die kiezen voor Sales Hub Enterprise, kunnen erop rekenen dat ze snel waarde krijgen, dankzij de ondersteuning van het netwerk van advanced implementation-partners van HubSpot en een ruime keuze aan aanvullende apps.

De nieuwe functionaliteit is een aanvulling op de favoriete tools van klanten die eerder al beschikbaar waren in Sales Hub Enterprise, zoals ABM-tools, voorspellende leadscoring, draaiboeken en nog veel meer.Tjitse Plantenga: “Elk van deze functies is door HubSpot zelf ontwikkeld, met gebruiksgemak als eerste prioriteit. Verkopers kunnen ze dus probleemloos gebruiken, zodat ze minder tijd bezig zijn met softwarebeheer en meer tijd hebben om hun klanten een fantastische ervaring te bieden. En dit is een belangrijke troef in de huidige markt.”

Gecentraliseerd registratiesysteem
75% van alle verkoopleiders meldt dat hun potentiële en bestaande klanten hogere verwachtingen hebben dan ooit. Slechts 34% is er daarbij "echt gerust" op dat hun software potentiële klanten de gewenste aankoopervaring biedt.

Sales Hub Enterprise voorziet bedrijven van een gecentraliseerd registratiesysteem, waardoor zij gebruik kunnen maken van een enkele authentieke bron van klantgegevens en gemakkelijker een contextgebonden, gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden aan elke potentiële klant.Plantenga:“Door Sales Hub Enterprise te gebruiken samen met de andere Hubs (MS Hub, Marketing Hub en Service Hub) op het verbonden platform van HubSpot weet je zeker dat je tevreden klanten hebt bij elk contactmoment.”

Onder meer Motley Fool, LegalZoom, Soundcloud en WeightWatchers en in Nederland Betty Blocks, Euronext Corporate Services en Pyramid Analytics kiezen voor Sales Hub Enterprise als hun sales-CRM.

Meer informatie over Sales Hub Enterprise is te vinden op https://www.hubspot.com/products/sales-hub-enterprise.

Over HubSpot
Het toonaangevende groeiplatform HubSpot heeft sinds 2006 als missie de wereld meer inbound te maken. De bekroonde software, diensten en ondersteuning van HubSpot worden nu door meer dan 86.000 klanten in meer dan 120 landen gebruikt voor een nieuwe manier om klanten aan te trekken, te behouden en tevreden te maken. HubSpot omvat Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub en een krachtige gratis CRM, zodat bedrijven beschikken over alles wat ze nodig hebben om beter te groeien. Lees meer op www.hubspot.com.
Laatste van HubSpot  
HubSpot kondigt belangrijke upgrade aan van Sales Hub Enterprise – een krachtige en gebruiksvriendelijke sales-CRM

HubSpot analyse: steeds minder aandacht voor klantenservice ondanks hogere eisen

HubSpot breidt ecosysteem van platform uit met 500 apps en passeert 1 miljoen installaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 228 dagen
HubSpot contact  

Logo HubSpot

  +31 85 888 0286
  www.hubspot.com
HubSpot sociaal  


HubSpot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl