www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (203 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Ook wereldwijd werkende Nokia 8.3 5G-smartphone nu beschikbaar

HMD Global, home of Nokia smartphones, kondigt HMD Connect Pro aan, een wereldwijde roaming SIM-oplossing voor IoT en zakelijk gebruik. Met HMD Connect Pro kunnen bedrijven simkaarten centraal beheren, profiteren van veilige connectiviteit en volledig transparante kosten. De introductie van HMD Connect Pro geeft verder vorm aan de groei naar een gecombineerd hardware- en dienstenbedrijf. Tevens laat HMD Global weten dat de Nokia 8.3 5G beschikbaar is.

HMD Connect Pro biedt bedrijven een gemakkelijkere manier om smartphones en andere apparaten wereldwijd verbonden te houden. Het is een holistische service voor organisaties die op zoek zijn naar veilige en transparante wereldwijde roaming-dekking. De service biedt gecentraliseerd SIM-beheer, wat zorgt voor kostenbeheersing en fraudepreventie, met veilig gerouteerde real-time informatie over datagebruik, live diagnostiek en probleemoplossing. Daarnaast biedt HMD Connect Pro flexibiliteit en een eenvoudige, robuuste SIM-beheerconsole tegen transparante tarieven die aansluiten op gebruikersbehoeften, ongeacht het aantal landen waarin een bedrijf actief is.

Flexibele wereldwijde connectiviteit
Met meer dan 600 netwerken in meer dan 160 landen biedt HMD Connect Pro mondiale dekking. De 4G / LTE-ondersteuning, samen met 2G en 3G waar nodig, voldoet aan de connectiviteitsbehoefte voor zakelijk gebruik of IoT-implementatie.

De flexibele ‘pay-as-you-go’ roaming biedt met volledige transparantie over kosten en concurrerende prijsmodellen de zekerheid over onkosten. Klanten betalen alleen voor wat ze gebruiken. De service is aanpasbaar aan zakelijke behoeften, hoe vaak deze ook veranderen, waardoor gebruikers snel profiteren van de flexibiliteit ervan.

Gecentraliseerd SIM-beheer
De browsergebaseerde beheerconsole biedt IT professionals centrale controle over de volledige HMD Connect Pro SIM-vloot. De console geeft direct toegang tot controle op SIM-kaart niveau, zowel voor actieve als opgeschorte kaarten, en de vrijheid om deze te beheren ongeacht waar ter wereld de SIM-kaart zich bevindt - een voor een of gegroepeerd.

De console kan aangepast worden naar wens, door bijvoorbeeld:
  • Het instellen van triggers, acties en notificaties rondom belangrijke zaken.
  • Live diagnostiek voor systeemoverzicht en eenvoudige probleemoplossing op elk moment.
  • Het activeren of onderbreken van elke unieke simkaart met slechts een simpele klik, zonder inmenging door de gebruiker. Het IMEI-slot stuurt een melding als de simkaart in een ander device wordt geplaatst.
Wereldwijd werkende 5G smartphone
De Nokia 8.3 5G is ‘s werelds eerste wereldwijd werkende 5G Nokia-smartphone. Het is de eerste smartphone die gebruik maakt van Qualcomm’s 5G RF Front-end module-oplossing, als onderdeel van het Qualcomm Modulaire Platform. De

Nokia 8.3 5G brengt daardoor meer dan 40 verschillende RF-componenten samen in één module en beschikt over het hoogste aantal nieuwe 5G frequentiebanden, van 600 hmz tot 3,8 GHz. Dit maakt de Nokia 8.3 niet alleen een wereldwijd bruikbaar toestel, maar ook een toekomstbestendige smartphone. Nokia 8.3 5G is onderdeel van het Android Enterprise Recommended programma met drie jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates.

Prijs en beschikbaarheid
HMD Connect Pro zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn voor ondernemingen en wederverkopers, te beginnen met Australië, Finland, Frankrijk, Indonesië, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Voor meer informatie, zie https://www.nokia.com/phones/enterprise-smartphones.

De Nokia 8.3 5G is vanaf 9 oktober in Nederland verkrijgbaar en wordt geleverd in Polar Night, met een gemiddelde wereldwijde verkoopprijs van 579,00 EUR voor 6/64 en 649,00 EUR voor een 8/128 configuratie.

“Security staat centraal bij alles wat we doen bij HMD Global. Veilige hardware en software, beveiligde services voor consumenten en nu beveiligde services voor onze zakelijke klanten. De introductie van HMD Connect Pro bouwt ons service-aanbod verder uit, als onderdeel van de bedrijfstransformatie naar een aanbieder van mobiele apparaten én diensten. We bieden een bijna grenzeloze wereldwijde roaming-ervaring voor zakelijke klanten, waarbij security en gebruiksgemak voor zowel IT professionals en eindgebruikers voorop staan”, zegt Stefan De Clerck, General Manager bij HMD Global Benelux.

“Onze zakelijke klanten kunnen geen risico's nemen op het gebied van security of functionaliteit. Met HMD Connect Pro geven we bedrijven een veilige en betrouwbare oplossing waarop ze kunnen vertrouwen. En dankzij de lancering van Nokia 3.4 en de Nokia 8.3 5G groeit ons Android Enterprise Recommended-portfolio uit tot een totaal van 20 verschillende veilige smartphones waardoor onze klanten meer keuze hebben dan ooit tevoren."Over HMD Global
HMD Global Oy, gevestigd in Espoo, Finland, is ‘the home of Nokia phones’. HMD ontwerpt en verkoopt een reeks smartphones en gespecialiseerde telefoons voor een brede waaier van consumenten en zakelijke gebruikers, in verschillende prijscategorieën. HMD is de trotse exclusieve licentienemer van het Nokia-merk voor telefoons en tablets en zet sterk in op innovatie en kwaliteit. Meer informatie vind je op www.hmdglobal.com. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android, Google en andere gerelateerde merken en logo’s zijn handelsmerken van Google LLC.
Laatste van HMD Global  
De belangrijkste trends in mobile voor de zakelijke markt

HMD Global blijft leider in Android-updates met 1000e implementatie van software-updates in drie jaar tijd

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 203 dagen
HMD Global contact  

Logo HMD Global

HMD Global sociaal  


HMD Global tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90835 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl