www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Veeam kondigt nieuwe competenties en beloningen aan binnen EMEA ProPartner Network om de groeiende vraag naar Cloud Data Management te ondersteunen

Nieuwe verbeteringen helpen EMEA-partners in hun ondersteuning bij digitale transformaties

Utrecht, 21 september 2020 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, kondigt nieuwe verbeteringen aan binnen zijn ProPartner Network voor Value-Added Resellers (VAR's) in EMEA. Door meer betrokkenheid van actieve partners in de hele regio te stimuleren, zullen de nieuwe competenties partners belonen en beter ondersteunen bij het tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van klanten, hen helpen specialist te worden in hun markt en concurrentievoordeel te behalen.

Terwijl digitale transformatie hoog op de agenda blijft staan bij EMEA-bedrijven, verbreden partners hun portfolio's en worden ze strategische, digitale adviseurs voor hun klanten. Nu bedrijven hun Return on Investment (ROI) willen maximaliseren, komen er steeds meer abonnementgebaseerde IT-modellen die de CapEx-investeringen vervangen. Partners passen hun bedrijfsmodellen aan om abonnementen te verkopen, of services te verkopen van Cloud Service Providers (CSP's).

Om partners bij deze overgang te ondersteunen, heeft Veeam zijn ProPartner Network verbeterd zodat Platinum, Gold, Silver en Registered partners allemaal op de juiste manier worden ondersteund en beloond. Hiermee is een zeer partnervriendelijk programma ontstaan. Via een op punten gebaseerd systeem beloont Veeam partners voor het succesvol doorlopen van de nieuwe competenties binnen het programma. De voordelen van dit programma evolueren, maar in eerste instantie worden verdiende punten omgezet in incentivekortingen, een gratis deelname aan de Veeam Certified Engineering (VMCE)-partnertraining of gratis deelname aan bijvoorbeeld VeeamON 2021.

"Veeam's go-to-market-strategie is 100% channel-gericht en dit geeft onze partners een belangrijke positie binnen Veeam”, zegt Robert Jan Dullaart, Director Channels Benelux bij Veeam. “Via ons simpele en flexibele ProPartner Network stellen we partners in staat hun klanten beter te bedienen en strategische relaties met hen op te bouwen. De eisen, alsook de IT-omgevingen van klanten, worden steeds complexer. Om hier goed op in te spelen, is een Cloud Data Management-strategie vereist, alsmede uitgebreide kennis van de Veeam-oplossingen.”

Uit het Veeam 2020 Data Protection Trends Report blijkt dat bijna een derde (30%) van de wereldwijde organisaties zich momenteel in de vroege stadia van de implementatie of planning van digitale transformatie bevindt. Bijna de helft (47%) van de EMEA-respondenten geeft echter aan dat een gebrek aan IT-skills of -expertise hun organisatie verhindert of heeft verhinderd ermee door te gaan. Hier ligt dus een mogelijkheid voor VAR's om bij te scholen en het verlengstuk te worden van de IT-teams van hun klanten. Het verbeterde ProPartner Network van Veeam helpt partners hun vaardigheden binnen het Veeam-portfolio te vergroten, hun kennis van Veeam’s integratie met Technology Alliance Partners uit te breiden en aanvullende technische vaardigheden te ontwikkelen om professionele, waardevolle diensten te leveren.

De belangrijkste verbeteringen aan het Veeam ProPartner Network voor VAR's omvatten de introductie van verschillende nieuwe competenties:
  • Enablement: partners met een hogere certificering zijn beter uitgerust om complexere klantimplementaties te leveren, meer diensten met toegevoegde waarde aan te bieden, zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften en nieuwe inkomsten te identificeren om hun bedrijf te laten groeien. Deze competentie beloont partners voor het vergroten van hun verkoop- en technische expertise en het behalen van aanvullende certificeringen voor Veeam Certified Engineer (VMCE), Veeam Sales Professional (VMSP), Veeam Technical Sales Professional (VMTSP) en Veeam Certified Architect (VMCA). Bij Registered en Silver ProPartners met minimaal één door VMCE getraind en gecertificeerd persoon, is bijvoorbeeld een gemiddelde, nieuwe deal 27% hoger dan bij ongetrainde partners. Voor Gold en Platinum ProPartners geldt dat degenen die hoger zijn opgeleid dan het compliance-niveau van hun programma, de gemiddelde nieuwe deal 41% hoger is dan degenen die zijn opgeleid om net te voldoen aan de eisen.
  • Terugkerende verkopen: klanten eisen portabiliteit, flexibiliteit en beschikbaarheid als het gaat om hun Cloud Data Management-oplossingen en Veeam beloont partners die bedrijven ondersteunen bij de overstap naar abonnementsgebaseerde IT-services.
  • Snelheid: Veeam zet zich in om partners te helpen hun bedrijf sneller te laten groeien door inkoopprocessen te stroomlijnen, nieuwe klantsegmenten te bereiken en betere up- en cross-sell mogelijk te maken. Hierdoor kunnen partners diepere relaties met hun klanten opbouwen.
“De verbeteringen aan het Veeam ProPartner Network zullen de partners van het bedrijf ondersteunen en belonen bij het aanpakken van digitale transformatie-trends rond cloud en flexibel gebruik. Partners breiden hun aanbod uit om aan deze behoeften te voldoen en Veeam's nieuwe competenties belonen partners die investeren in cloudbeheermogelijkheden en die op abonnementen gebaseerde oplossingen verkopen. Dit is een geweldig voorbeeld van het belonen van partners voor het juiste gedrag", aldus Steve White, VP WW Channels & Alliances bij IDC.

Meer informatie over het Veeam ProPartner Network is te vinden op: https://www.veeam.com/propartner.htmlOver Veeam Software
Veeam is de leider in back-upoplossingen die Cloud Data Management leveren. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van backups, het versnellen van hybrid cloud en het beveiligen van data. Met meer dan 375.000 klanten wereldwijd, waaronder 83 procent van de Fortune 500-bedrijven en 68 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het Veeam-ecosysteem omvat globale partners, waaronder exclusieve resellers HPE, NetApp, Cisco en Lenovo. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie:www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter:@veeam_benelux.Voor meer informatie

Whizpr
Winnie Silvertand / Paul Maris / Martine Korthals
E-mail: veeam@whizpr.nl

Veeam
Lucy Houghton
E-mail: lucy.houghton@veeam.com
Laatste van Veeam Software  
Telindus ontvangt North EMEAR Award voor Technology Excellence Partner of the Year: Security

Kaspersky Threat Intelligence Portal introduceert API-integratie voor communityleden

NCC Group benoemt Inge Bryan tot managing director voor het Europese vasteland

AI-Powered Auto Personalization is voortaan standaard in Sitecore's toonaangevende Digital Experience Platform
Nielsen Brandbank partners with SRC System Integrators

Relined Fiber Network verhuist naar nieuw pand om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren

International Internet Day: datanetwerken en thuisnetwerk steeds sneller

Nieuwe versie Red Hat Enterprise Linux 8 combineert innovatie met stabiliteit

Nieuwe Cisco-oplossingen faciliteren virtueel en beveiligd de continuïteit van essentiële wetgevende en gerechtelijke processen

Veracode publiceert State of Software Security deel 11

NorthC Datacenters benoemt Bart van Aanholt tot Chief Commercial Officer

Cisco benoemt Avit tot Partner of the Year Noord-Europa 2020

Sitecore maakt de winnaars bekend van de Ultimate Experience Award 2020

Ctac boekt hogere omzet, EBITDA en nettoresultaat in derde kwartaal

Workday genoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor financiële planning- en analyseoplossingen in de cloud

Ruime meerderheid werkgevers heeft opleidingsbudget niet ingetrokken in coronatijd

Onderzoek Auth0: bedrijven die SaaS-componenten gebruiken, innoveren en lanceren sneller

Danny Allan, CTO en Senior Vice President Product Strategy van Veeam voorspelt: de tech trends van 2021

Het perfecte plaatje: SRS integreert Payconiq QR-code-sticker betalen

Waaraan herken je een slechte cyberbeveiliging?

Het aantal vacatures binnen de IT neemt af, maar talent blijft schaars

Gunstige werktijden populairste onderwerp bij contractonderhandeling

Entrust onderzoek vindt IoT, authenticatie en cloudservices als drijvende kracht achter duizelingwekkende toename van PKI-adoptie en certificatie-volume

Haaglanden Medisch Centrum (HMC) stapt als eerste Nederlandse ziekenhuis over naar publieke ERP Cloud

Markteffect sleept haar zevende FD Gazellen Award binnen!

E-mailquarantaine-tool PhishRIP van KnowBe4 nu ook beschikbaar voor G Suite-software

NRC Media versnelt groei in audiomarkt met overname SUBLIME

Helft zakelijk Nederland bestelt producten online
Geplaatst:
Verstreken tijd: 40 dagen
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Fox-IT
Logo Sitecore
Logo devolo
Logo Red Hat, Inc.
Logo Cisco
Logo Veracode
Logo NorthC Datacenters
Logo Avit Group
Logo Sitecore
Logo Ctac N.V.
Logo Workday
Logo Opleiding.nl
Logo Auth0
Logo Cisco
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89625 persberichten
- 5815 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 8982 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com