Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (116 dagen geleden)
Bedrijf:

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten

Yenlo, specialist in (keten)integratie technologie middels API’s en ESB-technologie, en Fides, specialist in AFAS (data)migratie en integratie, gaan een strategische samenwerking aan.

21 September 2020 – Fides, de AFAS-migratie en integratie partner voor zorg en onderwijs, en Yenlo, de (keten)integratie specialist op het gebied van API en ESB-technologie, bundelen hun krachten om de integratie voor klanten met AFAS Profit, nog sneller, eenvoudiger en kwalitatief beter te kunnen ondersteunen. Om deze samenwerking te versterken neemt Yenlo een belang in Fides.

Middels deze strategische samenwerking met Yenlo zijn wij in staat om onze migratie- en koppelingen technologie naar een veel hogere capaciteit, kwaliteit en snelheid te brengen. Fides komt uit de functionele integratie hoek en Yenlo vanuit de technische integratie hoek; de perfecte match!” zegt Sander Post, Algemeen Directeur van Fides. “Daarmee zijn wij in staat om onze voorsprong verder uit te bouwen en mee te groeien met de groeidoelstelling van AFAS in zowel de zorg- alsmede in de onderwijsmarkt, en zijn wij in staat om ook andere koppelingen aan te bieden aan onze klanten, zoals koppelingen met landelijke voorzieningen. Fides blijft Fides; alleen met meer ontwikkel- en integratiekracht door de samenwerking met Yenlo.”

Yenlo heeft een belang genomen in Fides om zo onze reeds bestaande integratie oplossingen naar een bredere klantenbasis te kunnen leveren.” zegt Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Daarnaast zijn wij erg verheugd over de diepgaande zorg- en onderwijsmarkt branchekennis die Fides met zich meebrengt. Middels deze branchekennis zijn wij in staat om meer en kwalitatief betere koppelingen middels API en ESB-technologie aan te bieden.”.

Fides
Fides is de AFAS integratie, migratie en functioneel beheer specialist voor zorg en onderwijs. Fides heeft de afgelopen jaren meer dan 400 zorg en onderwijs klanten gemigreerd naar AFAS software. Fides levert in Nederland de integratie laag tussen het ERP van AFAS en meerdere EPD’s en ECD’s.

Fides heeft 23 medewerkers en is gevestigd in Houten. Kijk voor meer informatie op www.fidessolutions.nl.

Yenlo
Yenlo is de wereldwijde integratie specialist op het gebied van Digitale Transformatie met open source technologie en oplossingen. Yenlo is Platinum Value-Added Reseller (VAR) van WSO2 en is benoemd tot zowel WSO2 Partner of the Year 2018 als WSO2 Partner of the Year 2019 en WSO2 Most Certified Partner of 2019. Een erkenning voor Yenlo’s vakmanschap en diepgaande kennis van open source oplossingen voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Sinds haar oprichting in 2007, levert Yenlo haar diensten en oplossingen vanuit verschillende kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Amerika, Canada en Sri Lanka. Met haar Connext Platform, een volledige “Integration Platform-as-a-Service” oplossing, levert Yenlo aan tal van toonaangevende organisaties over de hele wereld oplossingen voor API-management, Enterprise Service Bus integraties en Identity & Access management. Yenlo heeft op haar Connext Platform specifieke oplossingen en standard integraties (koppelingen)voor de gezondheidszorg, onderwijs, overheid, manufacturing en logistiek. Kijk voor meer informatie op www.yenlo.com.

PR Contact
Yenlo
Tamara de Lange
Office: +31 20 2700 700
Email: tamara.de.lange@yenlo.com
Laatste van Yenlo  
Yenlo en aomation sluiten Channel Partnership

Yenlo lanceert Connext Go!, een innovatieve Integration-as-a-Service 

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 116 dagen
Yenlo contact  

Logo Yenlo

  +31 2 02 700 700
  info@yenlo.com
  www.yenlo.com/nl
Yenlo sociaal  


Yenlo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl