www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (120 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

Amsterdam, 21 september 2020 – adesso Nederland gaat organisaties helpen bij het naadloos integreren van kunstmatige intelligentie in hun bedrijfsprocessen. Het Duitse moederbedrijf heeft een eigen methode ontwikkeld voor het op een voorspelbare manier realiseren van grootzakelijke IT-systemen met naadloos geïntegreerde AI-componenten. Die werkwijze introduceert adesso nu op de Nederlandse markt, waarbij de focus in de eerste plaats ligt op de financiële sector.

adesso is een succesvolle Duitse organisatie met ruim 4.300 medewerkers en 33 vestigingen in acht Europese landen, waaronder Zwitserland, Spanje, en sinds medio 2019 Nederland.

Jan Heuker, directeur van de Nederlandse vestiging, ziet voldoende kansen om de dienstverlening van adesso bij Nederlandse bedrijven: “Nog steeds falen heel veel Nederlandse IT-projecten of ze vallen veel te duur uit,” zegt Heuker. “Zo gaan er jaarlijks miljarden verloren. adesso bouwt al twintig jaar IT-systemen in tal van industrieën voor grote internationale klanten. Door de uiterst betrouwbare methode, die we op basis hiervan ontwikkelden, zijn de looptijden en het succespercentage van onze projecten uiterst voorspelbaar. Verder geven wij na de oplevering van onze software een unieke kwaliteitsgarantie, waarbij we tot tien jaar na de aanschaf nog bugs oplossen.”

Daarnaast heeft adesso zich de laatste jaren sterk gespecialiseerd in nieuwe technologieën als kunstmatige intelligentie, Internet of Things en Cloud oplossingen.


Heuker: “Wij hebben veel ervaring bij in het naadloos integreren van technologieën als AI in de bedrijfsprocessen. Wij zien dat onze bestaande klanten hun efficiëntie hiermee aanzienlijk verhogen. Die kennis brengen we graag naar de Nederlandse markt, samen met een stukje Duitse degelijkheid.”

Effecten van de coronacrisis
Om je activiteiten als IT-dienstverlener grotendeels tijdens de coronacrisis te starten, is volgens Heuker niet ideaal, maar het biedt ook kansen.

“Uit cijfers van het CBS blijkt dat nog relatief weinig Nederlandse bedrijven hun bedrijfsvoering in hoge mate of volledig gedigitaliseerd hebben,” zegt Heuker. “Dat is een handicap als je optimaal wilt blijven functioneren tijdens de huidige crisis. Ze zoeken daarom naar een manier om hun digitalisering te versnellen. adesso is daarvoor een uiterst betrouwbare partner.”

Die betrouwbaarheid heeft het bedrijf te danken aan de zeer sterke reputatie die het sinds de oprichting in 1997 heeft opgebouwd. In de loop der jaren werkte adesso voor talloze organisaties in vrijwel alle marktsectoren en ontwikkelde gaandeweg duizenden eigen softwareoplossingen waarmee het zijn IT-projecten aanzienlijk kan versnellen.

“In Nederland ligt onze primaire focus op de financiële sector,” besluit Heuker. “Zo werken we onder andere al voor een aantal Nederlandse grootbanken. Wij realiseren op maat gemaakte IT-oplossingen die deze bedrijven optimaal ondersteunen bij het aangaan van hun eigen specifieke uitdagingen. De huidige crisis is een extra uitdaging, maar met een goede digitale strategie en de juiste aanpak kan een organisatie zowel deze crisis overwinnen als zichzelf klaarstomen voor toekomstige groei en innovatie.”

###

Over adesso
adesso is een toonaangevende Duitse IT-dienstverlener met 33 locaties in acht landen. Met een team van ongeveer 4.300 medewerkers werkt het bedrijf elke dag aan de succesvolle realisatie van de projecten voor zijn klanten. Het bedrijf stelt dat zakelijk succes het resultaat is van innovatieve ideeën, toekomstgerichte strategieën en perfect op maat gemaakte IT-oplossingen die bedrijven optimaal ondersteunen bij het aangaan van hun eigen specifieke uitdagingen. Daarbij gaat het altijd om de bijdrage van mensen die de juiste mix van technologische expertise en een diepgaand begrip van de specifieke business van de klant. Meer informatie: www.adesso.nl.
Laatste van adesso Nederland  
adesso stelt Marieke Brinks aan als Head of Sales om groei in Nederland te versnellen

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 120 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
adesso Nederla.. contact  

Logo adesso Nederland

adesso Nederla.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90141 persberichten
- 5875 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9480 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl