www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (317 dagen geleden)
Bedrijf:

Van Gelder wint Shopping Award in de categorie B2B

Ridderkerk – Van Gelder groente & fruit heeft woensdagavond de felbegeerde prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Het bedrijf uit Ridderkerk is uit de laatste drie genomineerde bedrijven verkozen tot winnaar in de categorie B2B. De award werd tijdens een besloten uitreiking in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee in ontvangst genomen door bedrijfsmanager Demis van Kouwen.

Vlnr: Siebe van Ineveld, COO CloudSuite; Demis van Kouwen, Bedrijfsmanager Van Gelder
Vlnr: Siebe van Ineveld, COO CloudSuite; Demis van Kouwen, Bedrijfsmanager Van Gelder

“Ik ben ontzettend trots dat Van Gelder de Shopping Award heeft gewonnen”, vertelt Demis van Kouwen, bedrijfsmanager van Van Gelder. “We hebben als team hard gewerkt aan het realiseren van een persoonlijk platform van hoge kwaliteit waarbij klanttevredenheid centraal staat. Het is mooi om te zien dat we dan op deze manier worden beloond.”

Het winnen van deze award wordt na jarenlange inspanning dan ook gezien als de spreekwoordelijke kers op de taart. “Een aantal jaar geleden hebben we de keuze gemaakt om een replatforming project te starten om onze ambities op het gebied van e-commerce waar te kunnen maken. We zijn destijds een succesvolle samenwerking gestart met CloudSuite en samen met hen is ons e-commerce platform gekomen tot waar we nu zijn. Het winnen van deze award is dan ook een echte erkenning voor al het werk wat wij de afgelopen jaren hebben verzet”, vertelt Robin Rietdijk, marketeer van Van Gelder.

E-commerce platform die faciliteert in de volledige customer journey
“Als e-commerce platform leverancier zijn wij super trots op deze erkenning vanuit een professionele vakjury, zegt Okko Huisman CEO van CloudSuite”. “Naast een culturele fit maakt Van Gelder optimaal gebruik van de standaard functionaliteiten in ons platform. Onze visie van het samensmelten van de beste online experience met complexe B2B functionaliteiten om zo de perfecte gepersonaliseerde klantreis aan te kunnen bieden, is bij Van Gelder op een waanzinnige manier gerealiseerd. De geboekte resultaten bij Van Gelder liegen er ook niet om, hier kan elke andere groothandel alleen maar van dromen”.

Koploper in de AGF branche
Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollands familiebedrijf, maar toch hypermodern en een voorloper in de sector. Volgens Rietdijk zit de kracht vooral in het feit dat Van Gelder onderscheidend is en wil blijven in de AGF-branche. “We hebben het altijd belangrijk gevonden om koploper te willen zijn in onze branche en dit zie je dan ook terug op het platform. Onze webshop is namelijk meer dan alleen een omzetkanaal waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen. We proberen zoveel mogelijk te personaliseren voor onze klanten en het wordt ook steeds meer een inspiratiekanaal. Dit sluit heel goed aan bij ons recentelijk gerealiseerde bedrijfspand waar automatisering centraal staat en inspiratie van vers ook een belangrijk onderdeel is.”"De concurrentie binnen de B2B is enorm en deze prijs is dan ook echt een eer. Het is wel belangrijk dat we nu niet stil gaan zitten en dat gaan we ook zeker niet doen. Achter de schermen zijn we al weer druk bezig met nieuwe functionaliteiten waar onze klanten veel plezier uit kunnen gaan halen.”

Over Van Gelder
Familiebedrijf Van Gelder groente & fruit, een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Bij Van Gelder draait het al ruim 65 jaar om het leveren van dagverse aardappelen, groente en fruit. Iedere dag weer. Want zij vinden dat de horeca iedere dag met plezier aan de slag moeten kunnen gaan met verse en gezonde producten. En om dat te realiseren beheerst Van Gelder de volledige keten. Van bron tot bord. Zij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo ben je altijd verzekerd van dagverse producten.

https://www.vangeldernederland.nl/nl_NL/

Over CloudSuite
CloudSuite is een Nederlandse softwarebedrijf gevestigd in Houten. Het bedrijf levert een schaalbaar B2B & B2C e-commerce platform waarmee bedrijven één of meerdere webshops kunnen optuigen die volledig zijn geïntegreerd met het achterliggende IT-landschap (ERP, PIM, etc.). In de afgelopen jaren heeft CloudSuite een track record opgebouwd in e-commerce voor groothandels, merkfabrikanten en retailers met klanten als Paardekooper, Charlie Temple, Goossens, Secrid, Van Gelder en vele anderen.

https://www.cloudsuite.com
Laatste van CloudSuite B.V.  
Online je boodschappen bestellen bij Van Gelder groente & fruit

Van Gelder wint Shopping Award in de categorie B2B

Bieze Food Group kiest voor CloudSuite e-commerce platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 317 dagen
CloudSuite B.V.. contact  

Logo CloudSuite B.V.

  +31 30 750 15 25
  info@cloudsuite.com
  www.cloudsuite.com
CloudSuite B.V.. sociaal  


CloudSuite B.V.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com