Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (73 dagen geleden)
Bedrijf:

DeSoftware-Vergelijker.nl helpt bedrijven met het versnellen en versimpelen van bedrijfsprocessen

Wie eenvoudig software wil kunnen vergelijken, kan ervoor kiezen om gebruik te maken van desoftware-vergelijker.nl. Dat is een website waarmee je verschillende software eenvoudig kunt vergelijken. Binnen het gemiddelde bedrijf wordt er veel gebruik gemaakt van software. Denk bijvoorbeeld maar aan CRM systemen, waarmee relaties met de klant eenvoudig in kaart gebracht en onderhouden worden. Als ondernemer kan het lastig zijn om de juiste software te vinden. Je hebt immers verschillende ontwikkelaars die zich op bedrijven richten. Bovendien zijn de abonnementen vaak prijzig en wil je dus niet de verkeerde keuze maken. Desoftware-vergelijker.nl helpt bedrijven dus om de juiste keuze te maken, waardoor bedrijfsprocessen versneld en versimpeld kunnen worden.Wat doet desoftware-vergelijker.nl precies?

Desoftware-vergelijker.nl brengt software van verschillende ontwikkelaars goed in kaart. Op de website zijn verschillende categorieën software te vinden. Bedrijven zijn daardoor in staat om precies de software te vinden die goed op hun wensen aansluit. Denk bijvoorbeeld aan boekhoudprogramma’s, maar ook aan CRM systemen of ERP systemen. Het voordeel van deze website is dat je eenvoudig kunt filteren op verschillende factoren. Om te beginnen krijg je direct een goed beeld van wat de software kost. In veel gevallen gaat het om abonnementen. Doordat je een overzicht hebt van de verschillende mogelijkheden en prijzen, krijg je direct een beeld van de gebruikelijke prijzen. Bovendien wordt het op deze manier gemakkelijk om software te vinden die binnen jouw budget valt.

Voor ieder bedrijf geschikt

Lang niet ieder bedrijf heeft dezelfde behoeftes. Een kleine onderneming zal niet dezelfde functionaliteiten nodig hebben als een grote BV. Het is goed om te weten dat desoftware-vergelijker.nl de mogelijkheid biedt om op bedrijfsvorm te filteren. Daardoor zie je alleen de software die ook echt geschikt is voor jouw type bedrijf. Minstens net zo prettig is de mogelijkheid om op functies te filteren. Daardoor vind je precies de software die aan al jouw behoeftes voldoet. Vervolgens vergelijk je de software nog op basis van prijs. Of de software ook gebruiksvriendelijk is en het design je bevalt, kun je doorgaans nagaan door een proefversie aan te vragen. Ook dat maakt desoftware-vergelijker.nl eenvoudiger. Bovendien kun je recensies van andere gebruikers terugvinden op de vergelijksite.

Pas kort live, maar al veel klanten geholpen

Het is indrukwekkend dat desoftware-vergelijker.nl pas sinds maart van dit jaar live is gegaan en al zoveel heeft bereikt. Het platform heeft namelijk al veel bedrijven geholpen om bedrijfsprocessen te versoepelen en te versnellen, door deze bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste software. Bovendien is het vergelijken van de software ook nog eens helemaal gratis. Het vergelijken van de software wordt daardoor wel heel aantrekkelijk. Sterker nog, het zou eigenlijk stom zijn als je dit niet doet als ondernemer! Niet alleen bespaar je op deze manier kosten, maar ook kies je zodoende voor het meest efficiënte systeem. En vooral dat is uiteindelijk van belang. Met de juiste software verlopen verschillende bedrijfsprocessen vlotter en soepeler, waardoor je de kosten er uiteindelijk zeker uithaalt.
Laatste van DeSoftware-Vergelijker.nl  
DeSoftware-Vergelijker.nl helpt bedrijven met het versnellen en versimpelen van bedrijfsprocessen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 73 dagen
DeSoftware-Ver.. contact  

Logo DeSoftware-Vergelijker.nl


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89821 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9162 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl