www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Netskope lanceert Cloud Threat Exchange voor het peer-to-peer delen van dreigingsinformatie in de cloud

Cloud Threat Exchange biedt vendoren en klanten als eerste de mogelijkheid om dreigingsinformatie met elkaar te delen voor het verbeteren van de overall beveiliging

Bunnik, 14 september 2020 - Netskope, de toonaangevende Cloud Security Services Provider, lanceert de Cloud Threat Exchange. Het is een van de eerste cloudoplossingen voor het verzamelen en realtime delen van dreigingsinformatie. De Cloud Threat Exchange is gratis te gebruiken voor klanten die de technologie willen inzetten voor het delen van informatie over dreigingen. Elke gecertificeerde partner, vendor of klant kan de Cloud Threat Exchange benutten om de distributie van hoogwaardige dreigingsinformatie te automatiseren. Daardoor kunnen organisaties sneller reageren als er sprake is van dreigingen of gaten in de beveiliging. De Cloud Threat Exchange wordt ondersteund door een groot aantal door Netskope gecertificeerde partijen, waaronder Carbon Black, CrowdStrike, Cybereason, Mimecast, Secureworks, SentinelOne en ThreatQuotient. Dit ecosysteem helpt gezamenlijke klanten hun beveiliging te versterken door dreigingsinformatie vanuit allerlei verschillende punten samen te brengen. 

Er zijn historisch veel barrières als het gaat om het delen van dreigingsinformatie. Zo gebruiken vendoren bijvoorbeeld API’s of dataformaten waarvoor eigen, merkgebonden tools of plugins nodig zijn voor de vertaling. Deze tools zijn vaak stervormig gebouwd, waardoor een enkele vendor weliswaar informatie vanuit verschillende bronnen kan benutten, maar deze niet zomaar kan delen. 

Cloud Threat Exchange maakt een eind aan deze beperkingen door te voorzien in de mogelijkheid om informatie te delen. Dat kan op basis van peer-to-peer zonder de tussenkomst van Netskope. 

Volgens het August 2020 Cloud and Threat Report van Netskope blijven cybercriminelen de cloud op nieuwe manieren als aanvalsvlak gebruiken. Dit is verder versterkt door de COVID-19-pandemie die heeft geleid tot een sterke toename van thuiswerken. Tussen 1 januari en 30 juni 2020 waren cloudmalware en cloud-phishing de twee meest voorkomende clouddreigingen. Daarnaast werd 63 procent van de malware via de cloud verspreid. Deze ontwikkelingen vereisen een veelzijdige verdediging met mogelijkheden dreigingsinformatie te delen. Een hacker kan bijvoorbeeld verschillende aanvalsmethoden combineren. Door informatie daarover te delen, kunnen organisaties elkaar helpen bij het bestrijden van deze aanvallen. 

De Cloud Threat Exchange heeft de volgende kenmerken:
  • Vereenvoudigt de uitwisseling van dreigingsinformatie tussen vendoren. Denk aan file hashes, kwaadaardige URL’s en DLP-file signatures. Zo profiteren klanten snel van up-to-date bescherming van hun security-investeringen.
  • Dringt de tijd terug tussen het ontdekken van een dreiging en het implementeren van de bescherming. Zo blijven bedrijven bij als het gaat om het steeds veranderende dreigingslandschap.
  • Voorziet in een volledige IoC-uitwisseling met toonaangevende security leveranciers van endpoint detection & response, threat intelligence, managed detection & response, e-mailsecurity en ticketmanagementsystemen. Andere vendoren zijn eenvoudig toe te voegen door klanten en partners door eigen plug-ins te ontwikkelen. 
“Het sneller verspreiden van dreigingsinformatie is cruciaal voor het bouwen van een krachtig cybersecurityprogramma”, zegt Krishna Narayanaswamy, medeoprichter en CTO van Netskope. “Wij vinden dat vendoren het geautomatiseerd delen van informatie zo eenvoudig mogelijk moeten maken. De Cloud Threat Exchange neemt de silomuren tussen de security disciplines weg en zorgt voor meer veiligheid voor iedere organisatie.”

De Cloud Threat Exchange is per direct beschikbaar zonder extra kosten voor Netskope-klanten, -partners en -vendoren. 

Supporting quotes
Tom Corn, Senior Vice President, Security Business Unit van VMware: “Nu het dreigingslandschap verandert doordat aanvallen steeds frequenter en gewiekster worden, moeten security- en IT-teams hun verdediging op orde zien te krijgen. Om te kunnen voldoen aan de beveiligingseisen van transformerende organisaties en hun thuis- of op andere locaties werkende personeel, gaat VMware Carbon Black verder dan het aanpakken van legacy. Wij bieden onze klanten de beste cloudnative endpoint- en workloadbescherming met de extra kracht van ecosystemen, zoals dat van Netskope Cloud Threat Exchange. We bieden de next-generation SOC ongekend inzicht en threat intelligence om onze klanten te helpen bij het beter beveiligen van endpoints, netwerken, workloads en containers.”

Matthew Polly, Vice President Worldwide Alliances, Channels and Business Development van CrowdStrike: “Het is van cruciaal belang dat we de steeds slimmer wordende cybercriminelen een stap voor blijven. Effectieve security-intelligence is daarbij onmisbaar. Om vijandelijke activiteiten snel te kunnen opsporen en zo de meest waardevolle bezittingen van hun bedrijf te kunnen beschermen tegen diefstal of vernietiging, moeten organisaties zichzelf uitrusten met de juiste technologie en over geavanceerde data beschikken. CrowdStrike is blij mee te doen aan deze uitwisseling die gezamenlijke klanten de keuze biedt hun IOC’s in te zetten om zo proactief alle aanvalsvectoren te voorkomen of erop te reageren en hun beveiliging te verbeteren.”

Yonatan Striem-Amit, Chief Technology Officer en medeoprichter van Cybereason: “Ondernemingen ondergaan een aanhoudend spervuur van cyberaanvallen door gemotiveerde en geduldige cybercriminelen en natiestaten. Nu het aanvalsoppervlak steeds groter wordt, verwelkomt Cybereason de lancering van Netskope's Cloud Threat Exchange. Het verzamelen en delen van informatie is van vitaal belang om de risico's op te sporen, te voorkomen en te beperken, en onze cybercapaciteiten te vergroten.”

Julian Martin, Vice President Business Development bij Mimecast: “Het uitwisselen van bedreigingsgegevens tussen oplossingen is heel belangrijk in de strijd tegen de toenemende aanvallen waar onze klanten dagelijks mee te maken hebben. Mimecast kan nu een aanval op de e-mailgateway identificeren en met Cloud Threat Exchange onmiddellijk de andere oplossingen binnen de beveiligingsarchitectuur op de hoogte brengen. Dit zal de reactiesnelheid van de gezamenlijke klanten enorm verbeteren en eventuele risico's voor het bedrijf verminderen."

Chuck Fontana, Senior Vice President Business & Corporate Development van SentinelOne: “De meeste traditionele, maar ook nieuwe methoden voor het beveiligen van ondernemingen vertrouwen bij het opsporen van aanvallen volledig op het scannen van bestanden, wat hen uiterst kwetsbaar maakt voor nieuwe aanvalstechnieken. We zijn trots dat we deel uitmaken van de Cloud Threat Exchange en dat we onze gepatenteerde gedragsmatige AI-intelligentie kunnen delen, waardoor ondernemingen elk aanvalsoppervlak kunnen verdedigen, van endpoint tot cloud en IoT-apparaat.”

Haig Colter, Directeur Alliances bij ThreatQuotient: “De dynamische cloudomgevingen van tegenwoordig vereisen een proactieve benadering van beveiligingsprocessen. ThreatQuotient is trots dat het samen met Netskope's Cloud Threat Exchange organisaties snelle, realtime en bruikbare informatie over bedreigingen kan geven. Door proactief te informeren over cyberverdediging en beveiligingsinitiatieven zijn organisaties minder tijd kwijt aan het beschermen van handhavingspunten.”Over Netskope
De Netskope Security Cloud biedt ongeëvenaard inzicht, realtime data en dreigingsprotectie bij het gebruik van cloudservices, websites en private apps, waar dan ook en met elk device. Alleen Netskope begrijpt de cloud en biedt datagedreven security vanuit een van ‘s werelds snelste en grootste securitynetwerken. Dat biedt de grootste organisaties wereldwijd de mogelijkheid om de juiste balans te vinden tussen bescherming en de snelheid die ze nodig hebben om zaken te doen en hun digitale transformatie te beveiligen. Kijk voor meer informatie op wwww.netskope.com of volg ons op Twitter: @Netskope.  
Laatste van Netskope  
NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Netskope lanceert Cloud Threat Exchange voor het peer-to-peer delen van dreigingsinformatie in de cloud

Netskope rapporteert stijging van 161 procent in bezoeken aan risicovolle apps en websites tijdens piek in thuiswerken
HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

Connected Conservation Foundation van start

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving
Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Slimme energieopslag van Eaton stimuleert duurzame energiemodellen

Macaw kiest Unit4 ERP ter ondersteuning van internationale groei

Yellow Communications nu onderdeel van internationaal PR- en communicatiebureau Clarity

Arrow Electronics sluit EMEA-distributieovereenkomst met Snyk

Western Digital introduceert uitgebreide reeks WD Purple smart video-oplossingen voor de groeiende markt AI-ondersteunde bewakingssystemen

CyberArk beschikbaar via Microsoft Azure Marketplace

Spaces Vijzelstraat winnaar Nationale Flexplek Test 2020

HubSpot kondigt belangrijke upgrade aan van Sales Hub Enterprise – een krachtige en gebruiksvriendelijke sales-CRM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Netskope contact  

Logo Netskope

Netskope sociaal  


Netskope tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Logo Arrow Electronics
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89323 persberichten
- 5798 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8757 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl