www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Joost Heessels en Eric Luteijn lanceren ITchannelPRO, hét mediaplatform voor het IT- en Telecomkanaal

PERSBERICHT - Het IT- en Telecomkanaal in Nederland is vanaf vandaag een volwaardig mediaplatform rijker: ITchannelPRO. Dankzij dit platform worden alle professionals in het indirecte kanaal vanaf één plek van relevante kennis voorzien. ITchannelPRO is een initiatief van Districomm BV, waarbinnen Eric Luteijn (voorheen uitgever van ChannelConnect) en Joost Heessels (bekend van onder andere TBM, Connexie en Telecommagazine) hun krachten hebben gebundeld.

ITchannelPRO
ITchannelPRO is hét kennisplatform voor de IT-business partner en de belangrijkste informatiebron in het ICT-kanaal in Nederland, zo stellen de oprichters. Via de website itchannelpro.nl, gesegmenteerde nieuwsbrieven, magazines en LinkedIn worden alle relevante professionals op de hoogte gehouden van nieuws uit het kanaal. Met een kritische kijk en journalistieke benadering biedt ITchannelPRO relevante ‘need to know’ informatie en fungeert zij als kennisplatform voor de markt. Joost Heessels: “Met ITchannelPRO bieden we nieuws, achtergrondinformatie, interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers. Kortom, hier vind je alle relevante content over het ICT-kanaal, gemaakt door journalisten en marketeers, die je als IT-business partner mag verwachten.” “We spelen optimaal in op de vraag van het kanaal: online marketing is een belangrijk onderdeel in onze strategie. Uniek hierbij is de focus op leadgeneratie voor onze klanten. Wij weten wie onze doelgroep is”, aldus Eric Luteijn.

Digitaal Dossier
Deze zomer is ITchannelPRO gestart met het eerste Digitaal Dossier, met diepgravende thema-issues. Het Digitaal Dossier bestaat uit een e-magazine (leadgeneratie voor bedrijven), een e-paper (diepgang) en website (gemak). Het eerste onderwerp is het ecosysteem van Microsoft Teams. Naast een Digitaal Dossier wordt dit onderwerp breed uitgemeten op het telecomplatform TBM, onderdeel van ITchannelPRO en tijdens de eerstvolgende Expeditie ICT netwerkbijeenkomst in oktober.

Volwaardig platform
“Met de lancering van onze nieuwe website ben ik een stapje dichter bij mijn droom: een volwaardig platform voor de IT-professional en een optimale business generator voor de leveranciers en distributeurs in de markt”, stelt Eric Luteijn. “En dat op basis van de slimme inzet van marketingtools zoals Salesfeed, Google Analytics, LinkedIn en onze uitgebreide database in het kanaal.” Joost Heessels vindt de samenwerking met Eric meer dan logisch: “Zijn kennis van de IT-markt, zijn netwerk en database zijn een goede synergie op ons toegewijde team rond onze telecomtitels als TBM, Telecommagazine en Connexie. Vandaar dat we een tijd terug besloten hebben de handen ineen te slaan. Achter de schermen is de afgelopen maanden door een heel team keihard gewerkt om de lancering van dit nieuwe platform te kunnen realiseren.”

_

Over Districomm BV
Districomm BV heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het grootste en belangrijkste platform voor IT- en Telecomprofessionals in het IT-kanaal als aanbieder van relevante media en platforms voor IT en Telecom professionals in het IT-kanaal en specialisten bij eindgebruikers. Met onze merken bereiken we dagelijks ruim 30.000 professionals, via onder andere onze magazines, websites, social mediakanalen en events. Dit op basis van een krachtige channel database die voortdurend wordt verrijkt en een basis biedt voor succesvolle leadgeneratie voor onze klanten. Online marketing is leidend, maar traditionele media als print en events blijven onverminderd onderdeel van succesvolle zichtbaarheid bij de eindgebruiker.

Het merkenportfolio van Districomm bestaat uit ITchannelPRO, TBM, Connexie, Connexie België, Telecom Inspirience Awards, Expeditie ICT en maandelijkse executive Summits voor het resellerkanaal. Voor end-users biedt Districomm media met een scherpe focus als Telecommagazine.

Daarnaast biedt Districomm vanuit haar unieke kennis van de markt en haar platformen, Marketing as a Service (MaaS). Met MaaS biedt Districomm haar leveranciers ondersteuning en advies bij hun marketingstrategie. Van contentcreatie tot aan distributie.Bijlagen


Het team van Districomm


Eric Luteijn en Joost Heessels, oprichters van Districomm BV


Logo Districomm
Laatste van ITchannelPRO | Districomm  
Joost Heessels en Eric Luteijn lanceren ITchannelPRO, hét mediaplatform voor het IT- en Telecomkanaal
Geplaatst:
Verstreken tijd: 241 dagen
ITchannelPRO |.. contact  

Logo ITchannelPRO | Districomm

  024 345 4150
  info@itchannelpro.nl
  itchannelpro.nl
ITchannelPRO |.. sociaal  


ITchannelPRO |.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl