www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (180 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Panasonic Security kondigt samenwerking aan met A.I. Tech voor AI-gebaseerde veiligheidstoepassingen

De Panasonic i-PRO X-series camera’s werken met Deep Learning AI-applicaties voor een lagere TCO en snellere verwerking

’s Hertogenbosch, 9 september 2020 – Panasonic heeft vandaag de samenwerking aangekondigd met het softwarebedrijf A.I. Tech. Dankzij deze partnership kan Panasonic zijn i-PRO beveiligingscamera’s uitrusten met AI-mogelijkheden en baanbrekende intelligente toepassingen, en zo een scala aan zakelijke oplossingen aanbieden die gebaseerd zijn op deep learning. Vele daarvan zullen toegepast kunnen worden in de huidige COVID-19-context .

De deep learning-toepassingen draaien direct op de camera's zelf, waardoor er geen extra servers nodig zijn voor de analytische berekeningen, terwijl de nauwkeurigheid op hetzelfde hoge niveau blijft. De voordelen van de integratie zijn onder andere lagere totale kosten (TCO) van de beveiligingsinfrastructuur, evenals een snellere verwerking en meer directe alarmen, meldingen of informatie uit de applicaties.

Een aantal van de deep AI-toepassingen kan in de huidige pandemie worden gebruikt om de social distancing, bezettingsgraden en het dragen van gezichtsmaskers te monitoren. Andere toepassingen kunnen weer worden gebruikt door retailers om de klantervaring te verbeteren, in slimme steden voor verkeersmonitoring en slim parkeren, en door evenementenorganisatoren en transporthubs om de veiligheid te bewaken en te waarborgen.

De AI-toepassingen zijn volledig geïntegreerd in de onlangs geïntroduceerde Panasonic i-PRO X-serie camera's met AI-engine, die in totaal zes nieuwe modellen omvat: de 5MP-resolutiecamera's kwamen in juli op de markt en de 4K-resolutiecamera's worden in november geïntroduceerd. Alle camera’s zijn verkrijgbaar met vandalismebestendige koepel- of doosconfiguraties voor binnen en buiten.

"Deze combinatie van AI-informatie en onze flexibele en aanpasbare camera’s luidt een nieuwe generatie in van voorspellende bedrijfs- en beveiligingstoepassingen die onze klanten zullen helpen proactiever te worden in hun dagelijkse activiteiten", aldus Gerard Figols, Europees hoofd van de Panasonic Security Business Unit. "Nu de Panasonic i-PRO beveiligingscamera's openstaan als platform voor derden om hun eigen ideeën te ontwikkelen, betreden we een nieuw tijdperk van intelligente toepassingen."

Alessia Saggese, Sales & Marketing Director bij A.I. Tech, voegt hieraan toe: "Voor het eerst stelt deze samenwerking klanten in staat om de voordelen van al onze deep learning gebaseerde toepassingen te benutten door gebruik te maken van de ongelofelijke kracht van de AI-engine in de Panasonic i-PRO-camera's. Het is een fantastische kans om de beveiligingshardware aan te passen aan de specifieke behoeften van een bedrijf of gemeenschap."

Voor meer details over de individuele A.I. Tech deep learning-toepassingen die beschikbaar zijn op de Panasonic i-PRO X-Series camera's, ga naar: https://www.aitech.vision/en/products/

+++++

Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, is over de hele wereld uitgebreid en werkt op dit moment wereldwijd met 582 dochterondernemingen en 87 verbonden ondernemingen, die samen een netto-omzet van 62,5 miljard noteerden voor het jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic:  https://www.panasonic.com/global

Over Panasonic Security Solutions
Panasonic Security Solutions is een bedrijfstak van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU). Het hoofdkantoor van Panasonic Security Solutions is gevestigd in Wiesbaden (Duitsland). Panasonic Security Solutions levert de hoogste beeldkwaliteit onder alle omgevingsomstandigheden met behulp van zeer betrouwbare, technologisch geavanceerde camera's en beeldopnamesystemen. Dankzij de uitbreiding met AI-technologieën van Panasonic, zoals gezichtsherkenning en analytische mogelijkheden, kunnen er oplossingen voor verschillende kosteneffectieve beveiligingssystemen worden geïmplementeerd die zorgen voor uw gemoedsrust. Deze oplossingen worden ook gebruikt voor het verbeteren van de klantervaring op het gebied van gepersonaliseerde advertenties, het stroomlijnen van bezoekersstromen voor betere service en nog veel meer.

Meer informatie is te vinden op https://business.panasonic.co.uk/security-solutions/about-security-solutions

Over A.I. Tech
A.I.Tech is een Italiaans bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in onderzoek op het gebied van Artificial Intelligence, Artificial Vision, software en hardware engineering. A.I. Tech ontwerpt en ontwikkelt cutting-edge video-analytische oplossingen op basis van best-of-breed kunstmatige intelligentie-algoritmen, die in staat zijn om automatisch relevante informatie te onttrekken aan de analysedata van een locatie. A.I. Tech producten kunnen worden gebruikt in verschillende verticale markten, zoals retail en business intelligence; beveiliging en bankbeveiliging; slimme wegen en verkeersbewaking; slimme ziekenhuizen; slimme steden, slim parkeren. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.aitech.vision/en/

Contact voor de pers
Simone Straten
PR-consultant
simone.straten@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 15 23

Cedric de Ruette
Marketing Manager Benelux
cedric.deruette@eu.panasonic.com
+32 (0)2 481 04 33
Laatste van Panasonic  
Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Vergaande digitalisering verhoogt productiviteit logistiek

Betere kwaliteit van het wegennet in het Verenigd Koninkrijk dankzij Panasonic Toughbook en 3D- en AI-technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 180 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90550 persberichten
- 5914 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9840 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers