Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (83 dagen geleden)
Bedrijf:

Nutanix introduceert nieuw vereenvoudigd partnerprogramma in de multicloud-wereld

Nieuw Elevate-programma brengt het partnerecosysteem samen in één programma-architectuur met verbeterde diensten en investeringen om hun business te doen groeien met hybrid cloud- en multicloud-oplossingen

Amsterdam 8 september 2020 - Nutanix, leider in enterprise cloud computing, kondigt vandaag Elevate aan. Dit nieuwe wereldwijde partnerprogramma is ontworpen om de betrokkenheid van de partner opnieuw te definiëren en te versterken. Elevate is gebaseerd op een bestaand partnerprogramma en zal alle elementen van het wereldwijde partnerecosysteem van Nutanix samenbrengen onder één geïntegreerde architectuur voor het leveren van vereenvoudiging, winstgevendheid, een versneld multi-product en multicloud routekaart naar de bedrijfstransformatie van de partners.

Het huidige partnerecosysteem bestaat uit Value Added Resellers (VAR's), Value Added Distributors (VAD's), Service Providers (SP's) en Telcos, Hyperscalers, onafhankelijke software, hardware en platform resellers, Global System Integrators en Services Delivery Partners. Elevate vereenvoudigt de betrokkenheid van dit hele partnerecosysteem dankzij een consistente set tools, middelen en marketingplatforms in het nieuwe Nutanix Partner Portal. Hierdoor wordt het voor partners gemakkelijker om er voordeel uit te halen en succesvol zaken te doen.

Verbeteringen zijn onder andere een nieuwe Performance+ Deal Registratie-tool die is ontworpen om het potentieel en de bescherming van gespotte opportuniteiten te vergroten. Deze coherentie van ervaring en ondersteuning wordt doorgetrokken tot in de programmanomenclatuur door alle partnerorganisaties onder één enkel Elevate programma branding en structuur te brengen.

"In onze visie ligt de focus op eenvoud, van de technologie die we innoveren tot de manier waarop we zakendoen. Met Elevate vertalen we die visie naar het gehele partner-ecosysteem, waardoor onze partners kunnen inspelen op de trends en verschuivingen richting op abonnementen gebaseerde, multi-product en multicloud-oplossingen", vertelt Christian Alvarez, Senior Vice President van Worldwide Channels bij Nutanix. "Ons nieuwe Elevate partnerprogramma verdiept onze betrokkenheid bij alle partnertypes over de hele wereld aanzienlijk en de verbeteringen die we vandaag uitrollen zijn slechts het begin van nog veel meer updates, zodat we nog effectiever kunnen samenwerken.”

Het Elevate partnerprogramma zal in eerste instantie voordelen voor bestaande channelpartners opleveren, waarbij het met een verdere uitbreiding van het programma het komende jaar ook voor extra partnerorganisaties beschikbaar zal zijn. Deze Elevate Partner Programma-elementen omvatten onder meer: bijgewerkte expertises en solution validation opties voor Alliance partners, flexibele prijsmodellen en vereenvoudigde facturering voor Service Providers, en krachtige development resources voor Service Delivery partners.

Het Elevate Programma voor Channel verschilt van traditionele partnerprogramma's door focus te leggen op de mogelijkheden en competenties van de partners om het Nutanix-portfolio te verkopen en te ondersteunen, in plaats van te focussen op omzetdoelstellingen. Het nieuwe programma is een stevige investering (double-digit toename) van Nutanix in het partnerkanaal. Het zal volgende voordelen bieden:
  • Eenvoud: Eén programma-architectuur voor alle partners voor de verkoop van software en advies op basis van Nutanix-technologie. Het vernieuwde Nutanix-partnerportaal geeft je nog meer toegang tot informatie en inzichten in het hele partnerecosysteem door middel van op maat gemaakte marketingmaterialen, training tools en gepersonaliseerde inzichten, waardoor je op basis van data nog beter en efficiënter een beslissing kan nemen.
  • Bescherming: Het nieuwe Performance+ Deal Registration Program zorgt voor een betere link tussen de partner en de Nutanix-verkopers om zo meer kortingen te kunnen bieden, meer voorspelbare marges, een betere bescherming van de gespotte opportuniteiten en aantrekkelijke stimulansen voor het aanbrengen van nieuwe business in de huidige, zeer concurrerende markt.
  • Transformatie: Elevate levert voordelen aan partners die investeren in de uitbreiding van hun Nutanix-skillsets met certificaten die specifieke competenties aantonen. Het programma schetst ook een duidelijk stappenplan over hoe partners hun gewenste expertises kunnen ontwikkelen.
  • Winst: Elevate zorgt ook voor meer rentabiliteit, onder meer met: front-end-marges, nieuwe mechanismen om te helpen bij het leveren van services met grotere marges, hogere kortingsniveaus voor het aanbrengen van nieuwe business, en een nieuwe korting die Elevate Cloud Champion partners beloont voor het verkopen van het gehele Nutanix-portfolio.
  • Ervaring: Elevate zal een zogenaamde 'grandfather clause’ omvatten (de oude regel blijft geldig in bepaalde gevallen, terwijl de nieuwe regels gelden voor alle toekomstige business) om ervoor te zorgen dat er geen onderbrekingen zijn in de bestaande incentives van het vorige Channel Charter-programma. Bovendien heeft Nutanix het nieuwe Americas Partner Support Center (PSC) gelanceerd - een team van gespecialiseerde channel sales, systeemingenieurs en marketingmensen - die een verbeterde ervaring zullen leveren en beschikbaar zullen zijn om de partnergemeenschap door deze transitie te begeleiden, samen met de aan de gang zijnde presales-ondersteuning.
Dit Elevate-programma zal op 11 september tijdens Partner Xchange, een onderdeel van de Nutanix .NEXT Digital Experience conference, in detail worden besproken. Partners kunnen zich registreren op www.nutanix.com/nextOver Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en een pionier in hyperconverged infrastructure-oplossingen die ‘computing’ overal onzichtbaar maakt. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix-software voor het creëren van één platform voor het beheer van elke app, op elke locatie en elke schaal, voor hun private, hybride en multi-cloud-omgevingen. Meer informatie is te vinden op www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix_nl.Voor meer informatie
Deepr
Winnie Silvertand / Martine Korthals
Telefoon: 0317-745020
E-mail: nutanix@deepr.nl
Laatste van Nutanix  
Nutanix Xi Beam levert onzichtbare technologie achter Cloud Insight as a Service van Telindus

Nutanix levert geavanceerd datamanagementplatform voor hybride en multicloud-omgevingen

Onderzoek Nutanix: "Bedrijven hebben flexibiliteit van meerdere clouds nodig, maar missen consistente operations"
Geplaatst:
Verstreken tijd: 83 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89838 persberichten
- 5834 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9171 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com