www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (284 dagen geleden)
Bedrijf:

Ziggo en T-Mobile grote winnaars eerste Provider Awards

Tweede en derde prijzen voor Youfone, KPN en Budget Alles-in-1 

Ziggo en T-Mobile zijn tijdens de Pricewise Provider Awards 2020 verkozen tot de beste providers van Nederland. Ziggo is tweevoudig winnaar in de categorie Internet & TV én Internet, TV & bellen. T-Mobile wint in de categorie Internet. Om bij te dragen aan de markttransparantie en om providers te stimuleren de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden, organiseert online consumentenadviseur Pricewise dit jaar voor het eerst de Provider Awards. De uitslagen van de Pricewise Provider Awards 2020 zijn gebaseerd op duizenden klantreviews, de prijsstelling van de providers en het aantal verkochte telecom-abonnementen via de vergelijkingssite. Naast winnaars Ziggo en T-Mobile, vallen Youfone, KPN en Budget Alles-in-1 ook in de prijzen.
 
Kwaliteit en ervaring met provider meest van belang voor consument
“De Provider Awards bestaan in 2020 uit drie categorieën: Internet, Internet & TV en Internet, TV & bellen. De Awards zijn nieuw en relevant voor consument én provider,” zegt Hans de Kok, directeur van Pricewise. Uit eerder onderzoek* blijkt namelijk dat 53% van de Nederlanders een provider kiest op basis van kwaliteit, gevolgd door de eigen ervaring met de provider (40%) en de laagste prijs (32%). “Met deze uitslag hopen we consumenten te inspireren om na te denken over hun vaste lasten, maar ook de providers te stimuleren de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. De gemiddelde rapportcijfers liggen dit jaar tussen de 6.6 en 8.6,”  aldus De Kok.

Ziggo wint categorieën Internet & TV én Internet, TV & bellen
Provider Ziggo gaat er twee keer met het goud vandoor en scoort in beide categorieën een 10 op prijsstelling en het aantal verkochte abonnementen. Niet gek, volgens De Kok: “Uit ons onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders voor het goedkoopste abonnement kiest. Aangezien Ziggo de beste prijsstelling heeft, scoort zij automatisch hoog op het aantal verkochte abonnementen. Ziggo is daarnaast de enige provider die gemiddeld hoger dan een 8 scoort.”

Jorn Bood, Director Sales B2C VodafoneZiggo, ziet Pricewise als gewaardeerde partner die relevant blijft in een dynamische markt: “Het is voor ons een mooie bevestiging dat ook de klanten van Pricewise onze producten zo goed waarderen.”

In de categorie Internet & TV eindigt provider KPN als tweede en Budget Alles-in-1 gaat er vandoor met een bronzen award. Beide providers scoren beter op klanttevredenheid dan winnaar Ziggo. provider-awards-2020-internet-tv
De drie providers staan ook in de categorie Internet, TV & bellen samen op het podium. Na Ziggo op de eerste plek volgt hier Budget Alles-in-1 op de tweede plek. De derde plek gaat naar KPN. 
T-Mobile haalt goud in categorie Internet
In de categorie Internet is T-Mobile met een 10 voor het aantal verkopen en een mooie score voor klanttevredenheid de terechte winnaar. Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarkt bij T-Mobile, stelt dat deze prijs zowel persoonlijk als voor het hele bedrijf bijzonder is: “Het is de eerste keer dat we een consumentenprijs winnen voor ons vaste internet-abonnement. Met ons Uit & Thuis aanbod doorbreken wij conventies in de markt voor vast internet: betaalbaar, geen verplichte afname van televisie en de hoogst mogelijke snelheid voor onze klanten. Deze prijs is een mooie kroon op ons werk.”

De Rotterdamse aanbieder Youfone verdient met de scherpste prijsstelling een terechte zilveren award. Met een hoge score voor het aantal verkopen laat Youfone KPN achter zich. De bronzen award in de categorie Internet is voor KPN. Deze provider sleept daarmee de meeste awards binnen. provider-awards-2020-internet
*Dit blijkt uit representatief onderzoek onder 1.000 Nederlanders dat is uitgevoerd door online consumentenadviseur Pricewise, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht.
Laatste van Pricewise B.V.  
Nederlandse auto-uitleners riskeren onbewust hoge kosten

KPN maakt nieuwe tarieven bekend: stijging van 18 euro per jaar 

64% Nederlanders vindt online security verantwoordelijkheid van provider
Geplaatst:
Verstreken tijd: 284 dagen
Pricewise B.V. contact  

Logo Pricewise B.V.

Pricewise B.V. sociaal  


Pricewise B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl