www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Low-code platform van Mendix voldoet met ISO/IEC-certificering aan hoogste internationale normen voor cloud security en privacy

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, maakt bekend dat het twee belangrijke certificeringen op het gebied van cloud security en privacy heeft ontvangen: ISO/IEC 27017 voor informatiebeveiliging voor cloud services en ISO/IEC 27018 voor bescherming van persoonlijk identificeerbare informatie in de cloud. Daarnaast heeft de Drummond Group, een onafhankelijke externe beoordelaar, de naleving door Mendix van de HIPAA-vereisten gevalideerd. HIPAA staat voor ‘Health Insurance Portability and Accountability Act’, deze wetgeving waarborgt de veiligheid en privacy van patiëntgegevens in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten. 

Deze certificeringen en externe validatie, samen met een reeks eerder verdiende referenties, geven Mendix een voorsprong op het gebied van informatiebeveiliging en privacy ten opzichte van elk ander low-code platform. Of het nu gaat om een instelling in de gezondheidszorg, een financiële dienstverlener of verzekeraar, vrijwel elke organisatie die gebruikt maakt van cloud services en moet voldoen aan hoge eisen op het gebied van security en privacy, kan met een gerust hart het low-code platform van Mendix gebruiken om digitale oplossingen te ontwikkelen. 

HIPAA
De Covid-19 pandemie versnelt wereldwijd de behoefte aan virtuele en remote oplossingen voor de gezondheidszorg. De HIPAA-validatie komt daarom op een geschikt moment. Patiënten gebruiken mobiele applicaties voor het plannen van doktersbezoeken, rechtstreeks contact op te nemen met hun medische zorgverleners en toegang te krijgen tot hun persoonlijke gezondheidsgegevens en informatie over medicatie. Mendix stelt organisaties in de zorgsector en zorgaanbieders in staat om veilige en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, die inspelen op de behoeften van patiënten en zorgverleners, terwijl strikte regels voor privacybescherming in overeenstemming met HIPAA-protocollen worden nageleefd. 

Veilige verwerking creditcardgegevens
Nu organisaties met het oog op de corona-maatregelen meer online transacties uitvoeren zijn veilige verwerking van creditcardgegevens en bescherming van persoonlijk identificeerbare informatie van groter belang geworden. Het Mendix-platform werd eind vorig jaar PCI – Payment Card Industry Data Security Standard Level 1 gecertificeerd, dit is het hoogste niveau van certificering voor het verwerken van creditcardtransacties. De Mendix-cloud en -processen zijn doorgelicht door een PCI Qualified Security Assessor, hierdoor weten bedrijven dat ze op een veilige manier applicaties kunnen ontwikkelen die kaarthouderinformatie of gevoelige authenticatiegegevens bevatten. 

“We nemen de security en compliance van de applicaties van onze klanten en data in de cloud uiterst serieus”, zegt Frank Baalbergen, chief information security officer bij Mendix. “Geen enkel ander low-code platform, en weinig platformen van elk ander type, kunnen het niveau van certificering en validatie evenaren. Transacties gaan online in een steeds hoger tempo. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven en consumenten weten dat hun informatie, met name gevoelige gezondheids- en financiële gegevens, veilig is.”

Klik hier om gratis toegang te krijgen tot content van Mendix World. Dit is 's werelds grootste virtuele low-code conferentie met meer dan 60 sessies, waaronder meer dan 20 door klanten, en die alle onderwerpen met betrekking tot low-code applicatie-ontwikkeling behandelen van strategie tot praktische, hands-on platformtraining.Achtergrond
In een door een pandemie ontwrichte wereld is software de nieuwe levensader van ons dagelijks leven en de lijm die de wereldeconomie bijeenhoudt. Traditionele software-ontwikkeling duurt echter veel te lang en levert vaak niet de gewenste business resultaten op en sluiten niet aan bij de behoeften van gebruikers. Zelfs vóór Covid-19 waren er wereldwijd niet genoeg professionele software-ontwikkelaars om alle software te bouwen die momenteel nodig is. De wereldwijde pandemie heeft de al heersende software- en bedrijfscrisis versneld. Low-code software-ontwikkeling biedt hiervoor een oplossing. Low-code van Mendix is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die citizen en professionele ontwikkelaars in staat stelt om meer dan 10x sneller cloud-native applicaties te maken, zowel voor web als mobiel, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgestuurde logica; allemaal via een intuïtieve grafische gebruikersinterface.

Voor meer informatie over hoe Mendix helpt bedrijven te transformeren kijk op:  www.mendix.com.

Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst. Het ‘Go Make It’ platform van Mendix wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 organisaties.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 45 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR