www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (187 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Sitecore benoemt Steve Tzikakis tot Chief Executive Officer

Nieuwe CEO neemt het roer over nu bedrijf klaar is voor snelle groei in de bedrijfskritische digital experience.

San Francisco, 2 september 2020 – Sitecore, de wereldwijde leider in software voor digital experience management, heeft Steve Tzikakis per direct benoemd tot nieuwe CEO. Zijn voorganger Mark Frost zal Sitecore blijven adviseren. 

Tzikakis is een ervaren specialist in digitale-transformatietechnologie en go-to-marketleider met een sterk trackrecord op het gebied van groei. In zijn dertien jaar voor SAP – wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicatiesoftware en de voormalige werkgever van Tzikakis – was Tzikakis de laatste vijf jaar President voor Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met meer dan 43.000 klanten, 19.000 partners, 4.700 werknemers en 85 nationaliteiten. Tzikakis verdubbelde de omzet in deze regio. Zijn standplaats bij Sitecore is het kantoor in Londen. 

Steve Tzikakis: “Ik vind het fantastisch aan de slag te gaan bij Sitecore, het toonaangevende bedrijf in de end-to-end digital experience, vooral in deze tijd van grote veranderingen. Onze klanten en partners kunnen ervan op aan dat we onze wereldwijde plannen voor uitbreiding op het gebied van cloud- en SaaS-oplossingen zullen versnellen, en dat we ons klantgerichte DNA nog verder zullen versterken.” 

Tzikakis komt bij Sitecore in een tijd waarin de vraag naar de oplossingen van het bedrijf ongekend is. Door de pandemie is het voor bedrijven cruciaal om digitaal met elkaar in contact te komen en menselijke verbindingen te maken – vaak de enige manier om rechtstreeks met klanten in contact te komen. 

Sitecore is marktleider in hoogwaardige digitale ervaringen voor veel van de grootste en meest gerenommeerde merken in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, retail, automotive, productie en meer. Zijn klanten omvatten meer dan een derde van de Fortune 100-lijst en bijna de helft van de S&P Global-lijst. Zodoende is Sitecore bij uitstek in staat om bedrijven te helpen met hun digitale strategie. 

Jonas Persson, bestuursvoorzitter van Sitecore: “Sitecore begint nu aan een nieuw hoofdstuk in zijn groeitraject, en Steve’s ervaring met het leiden van teams om agressieve groei te bereiken, sluit perfect aan bij onze doelstellingen voor Sitecore. Bij SAP heeft Steve de omvang van het bedrijf verdubbeld en de marktuitbreiding versneld. Hij is gedreven om klanten te helpen met hun digitale transformatie en brengt een klantgerichte mentaliteit naar het hart van het bedrijf, wat hem tot de ideale nieuwe CEO van Sitecore maakt.” 

Tzikakis neemt de teugels over van Mark Frost, die de afgelopen drie jaar Sitecore succesvol heeft begeleid bij de uitbreiding van zijn activiteiten naar een multi-productbedrijf en de transitie naar managed cloud en SaaS heeft begeleid. Frost werkte de afgelopen maanden nauw samen met de raad van bestuur van Sitecore aan het transitieplan. 

"Namens het bestuur wil ik Mark Frost bedanken voor zijn leiderschap tijdens een kritieke periode van overgang en uitbreiding voor Sitecore", aldus Persson. "Tijdens zijn dienstverband hebben we ons productportfolio uitgebreid, ons bedrijfsmodel naar de cloud verschoven en aanzienlijke vooruitgang geboekt op onze weg naar SaaS. We kijken ernaar uit om met Mark te blijven samenwerken in een adviserende rol.” 

Over Sitecore 
Sitecore levert een digital experience platform waarmee 's werelds slimste merken langdurige relaties met hun klanten op kunnen bouwen. Marktleider Sitecore kreeg al tal van awards en brengt als enige organisatie content, commerce en data samen in één verbonden platform, dat elke dag miljoenen digitale ervaringen levert. Toonaangevende bedrijven als American Express, ASOS, Carnival Cruise Lines, Kimberly-Clark, L'Oréal en Volvo Cars vertrouwen op Sitecore, zodat zij hun klanten een boeiender en persoonlijker ervaring kunnen bieden. Ontdek meer op Sitecore.com

Sitecore® is een geregistreerd handelsmerk van Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke rechthebbenden.
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 187 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90550 persberichten
- 5914 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9842 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl