www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Sitecore benoemt Steve Tzikakis tot Chief Executive Officer

Nieuwe CEO neemt het roer over nu bedrijf klaar is voor snelle groei in de bedrijfskritische digital experience.

San Francisco, 2 september 2020 – Sitecore, de wereldwijde leider in software voor digital experience management, heeft Steve Tzikakis per direct benoemd tot nieuwe CEO. Zijn voorganger Mark Frost zal Sitecore blijven adviseren. 

Tzikakis is een ervaren specialist in digitale-transformatietechnologie en go-to-marketleider met een sterk trackrecord op het gebied van groei. In zijn dertien jaar voor SAP – wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicatiesoftware en de voormalige werkgever van Tzikakis – was Tzikakis de laatste vijf jaar President voor Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met meer dan 43.000 klanten, 19.000 partners, 4.700 werknemers en 85 nationaliteiten. Tzikakis verdubbelde de omzet in deze regio. Zijn standplaats bij Sitecore is het kantoor in Londen. 

Steve Tzikakis: “Ik vind het fantastisch aan de slag te gaan bij Sitecore, het toonaangevende bedrijf in de end-to-end digital experience, vooral in deze tijd van grote veranderingen. Onze klanten en partners kunnen ervan op aan dat we onze wereldwijde plannen voor uitbreiding op het gebied van cloud- en SaaS-oplossingen zullen versnellen, en dat we ons klantgerichte DNA nog verder zullen versterken.” 

Tzikakis komt bij Sitecore in een tijd waarin de vraag naar de oplossingen van het bedrijf ongekend is. Door de pandemie is het voor bedrijven cruciaal om digitaal met elkaar in contact te komen en menselijke verbindingen te maken – vaak de enige manier om rechtstreeks met klanten in contact te komen. 

Sitecore is marktleider in hoogwaardige digitale ervaringen voor veel van de grootste en meest gerenommeerde merken in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, retail, automotive, productie en meer. Zijn klanten omvatten meer dan een derde van de Fortune 100-lijst en bijna de helft van de S&P Global-lijst. Zodoende is Sitecore bij uitstek in staat om bedrijven te helpen met hun digitale strategie. 

Jonas Persson, bestuursvoorzitter van Sitecore: “Sitecore begint nu aan een nieuw hoofdstuk in zijn groeitraject, en Steve’s ervaring met het leiden van teams om agressieve groei te bereiken, sluit perfect aan bij onze doelstellingen voor Sitecore. Bij SAP heeft Steve de omvang van het bedrijf verdubbeld en de marktuitbreiding versneld. Hij is gedreven om klanten te helpen met hun digitale transformatie en brengt een klantgerichte mentaliteit naar het hart van het bedrijf, wat hem tot de ideale nieuwe CEO van Sitecore maakt.” 

Tzikakis neemt de teugels over van Mark Frost, die de afgelopen drie jaar Sitecore succesvol heeft begeleid bij de uitbreiding van zijn activiteiten naar een multi-productbedrijf en de transitie naar managed cloud en SaaS heeft begeleid. Frost werkte de afgelopen maanden nauw samen met de raad van bestuur van Sitecore aan het transitieplan. 

"Namens het bestuur wil ik Mark Frost bedanken voor zijn leiderschap tijdens een kritieke periode van overgang en uitbreiding voor Sitecore", aldus Persson. "Tijdens zijn dienstverband hebben we ons productportfolio uitgebreid, ons bedrijfsmodel naar de cloud verschoven en aanzienlijke vooruitgang geboekt op onze weg naar SaaS. We kijken ernaar uit om met Mark te blijven samenwerken in een adviserende rol.” 

Over Sitecore 
Sitecore levert een digital experience platform waarmee 's werelds slimste merken langdurige relaties met hun klanten op kunnen bouwen. Marktleider Sitecore kreeg al tal van awards en brengt als enige organisatie content, commerce en data samen in één verbonden platform, dat elke dag miljoenen digitale ervaringen levert. Toonaangevende bedrijven als American Express, ASOS, Carnival Cruise Lines, Kimberly-Clark, L'Oréal en Volvo Cars vertrouwen op Sitecore, zodat zij hun klanten een boeiender en persoonlijker ervaring kunnen bieden. Ontdek meer op Sitecore.com

Sitecore® is een geregistreerd handelsmerk van Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke rechthebbenden.
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 46 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers