www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2498 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (92 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Clouddistributeur Uniserver neemt branchegenoot Denit over

Uniserver Groep zet vaart achter ambitie om dé Nederlandse marktleider te worden in multiclouddienstverlening voor MSP’s en ISV’s

Alkmaar/Amsterdam, 31 augustus 2020 – De Nederlandse clouddistributeur Uniserver neemt branchegenoot Denit over. Met deze overname zet de Uniserver Groep vaart achter haar ambitie om dé Nederlandse marktleider te worden in multiclouddienstverlening voor MSP’s (Managed Service Providers) en ISV's (Independant Software Vendors).

Uniserver is al twintig jaar succesvol actief op het gebied van Infrastructure-as-a-Service-, workspace- en multiclouddiensten. Het bedrijf heeft over de jaren een sterke positie opgebouwd in het leveren van een breed pakket van diensten. Uniserver is inmiddels marktleider in de MSP-markt. Denit onderscheidt zich door een prominente aanwezigheid in de ISV-markt met een compleet portfolio van Platform-as-a-Service-, Container- en Managed-diensten.

De Uniserver Groep neemt alle aandelen van Denit over, inclusief het meerderheidsbelang van investeerder Main Capital. Ook oprichter Dennis Bruin zal het bedrijf definitief verlaten. Hij is ervan overtuigd dat dit voor Denit een goede stap voorwaarts is. Beide bedrijven blijven vanuit de eigen vestigingen in Alkmaar en Amsterdam werken onder hun eigen naam. Klanten kunnen rekenen op de dienstverlening die ze gewend zijn, waarbij beide bedrijven een nog breder en innovatiever pakket kunnen bieden.

“De nationale en internationale cloudwereld verandert extreem snel en om als Nederlandse partij onze rol te blijven spelen, zijn groei en ambitie nodig”, zegt Ronald Bezuur, oprichter en Managing Director van Uniserver. “De overname van Denit past in onze doelstelling om de “Liander van de Nederlandse clouddienstverlening” te worden. De veranderingen in de markt gaan inmiddels zo snel, dat organisch groeien alleen niet meer genoeg is. Daarom slaan we de handen nu ineen, waardoor we ons ecosysteem uitbreiden met kennis en kunde om onze klanten nog beter te kunnen bedienen met flexibele diensten die IT simpel maken en de business van de klant ondersteunen. Wij bieden de basis waarop anderen bouwen. Uniserver is al Nederlands marktleider in IaaS-dienstverlening als het gaat om de MSP’s. We gaan dat nu verder uitbouwen om ook de grootste en beste te worden in de ISV-markt.”

Edwin Cornelissens, mede-oprichter en Managing Director van Denit, is enthousiast over de overname. “Ronald en ik kennen elkaar al heel lang en hebben dezelfde ideeën over hoe we als Nederlandse clouddienstverleners moeten en kunnen groeien. Wij onderscheiden ons van de grote internationale spelers door het bieden van op maat gemaakte en door ons beheerde private-cloud- en containeroplossingen, waarbij je als klant profiteert van korte lijnen en lokale expertise. Met deze krachtenbundeling breiden we ons bestaande dienstenpakket verder uit en kunnen we gezamenlijk nog beter inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen, zoals continuous development (CI/CD) met behulp van containertechnologie als Kubernetes, Openshift of Docker. Ik heb erg veel zin om de komende periode een bijdrage te leveren aan de groeiambities van beide bedrijven.”

Vanuit haar ecosysteem levert Uniserver een breed aanbod van hoge-kwaliteit clouddiensten waarmee het bedrijf MSP’s en ISV’s ontzorgt. Met deze overname zet Uniserver een volgende stap in de ontwikkeling en groei van haar ecosysteem.

# # #

Over Uniserver
Uniserver biedt IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Met de beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99,98% uptime en de beste cloudoplossingen stelt Uniserver haar klanten in staat om innovatieve ICT-diensten voor hun klanten te ontwikkelen. Uniserver werkt intensief samen met haar partners om maximale toegevoegde waarde voor de eindklanten te realiseren. Als enige in Nederland werkt het bedrijf met een uniek partner-only-model. De partners van Uniserver aar daarom daadwerkelijk partners en geen concurrenten. Al meer dan 150 IT-dienstverleners kozen voor Uniserver. Bij Uniserver werken 85 professionals die samen duizenden eindklanten bedienen.

Over Denit
Denit levert sinds 1999 als managed cloud solution provider een breed pakket van diensten aan ISV’s. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten daarbij in het DNA van het bedrijf. Denit beschikt over een eigen netwerk en VMware-cloudplatforms. Het bedrijf loopt daarnaast voorop in kennis en expertise van nieuwe concepten en technologieën, waaronder containers, microservices, CI/CD en DevOps. Daarmee speelt Denit in op de eisen en behoeften vanuit de ISV-markt, waar SaaS en het sneller foutloos releasen van software hoog op de agenda staan. De 45 enthousiaste specialisten van Denit werken in dit verband elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten houden.
Laatste van Uniserver  
Uniserver gaat samenwerking aan met Wasabi® Hot Cloud Storage voor levering nieuwe STaaS S3-oplossing

MKB Fonds en Uniserver nemen gezamenlijk Micros Internetdiensten over

Clouddistributeur Uniserver neemt branchegenoot Denit over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 92 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Uniserver contact  

Logo Uniserver

  +31(0) 72 572 56 46
  info@uniserver.nl
  www.uniserver.nl
Uniserver sociaal  


Uniserver tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Onguard
Logo PA Consulting
Logo Criteo
Logo Pure Storage
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89846 persberichten
- 5835 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9176 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl