Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (258 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unit4 deelt resultaten tweede kwartaal 2020 

  • De vraag naar cloudoplossingen groeide met 12,5 procent in Q2, waarbij de totale H1-boekingen 24 procent groei lieten zien.
  • De inkomsten uit cloudabonnementen zijn in het tweede kwartaal met 14,3 procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar.
  • Netto Cloud Revenue Retention gestegen tot 105 procent.
Utrecht - Unit4, leverancier van zakelijke cloudsoftware voor mensgerichte organisaties, deelt vandaag de resultaten van het tweede kwartaal. De netto-inkomsten zijn toegenomen tot 105 procent. Dit komt doordat Unit4 klanten het vertrouwen geeft om ook in moeilijke tijden te blijven investeren. In de eerste helft van 2020 zijn daardoor al meer dan 160 livegangen gerealiseerd, onder andere voor (bestaande) klanten als AGS Airports en SMC Service. Bovendien zag Unit4 in het tweede kwartaal de vraag naar cloudoplossingen met 12,5 procent toenemen. Over het gehele eerste halfjaar van 2020 ligt deze toename op 24 procent. Ook haalde het bedrijf een aantal nieuwe topklanten binnen, waaronder Qvantel, Levio, Telamon, Midroc Project Management, Aditro en Peas Industries.

"Ik ben enorm trots op ons vermogen om onze klanten, partners en mensen te ondersteunen, te blijven innoveren en te groeien," zegt Mike Ettling, CEO bij Unit4. "In een tijd waarin klanten focussen op bedrijfscontinuïteit, efficiëntie en hun mensen, blijven de strategische langetermijninvesteringen van Unit4 en de op COVID-19 gebaseerde initiatieven de klanten helpen om te bloeien. In lijn met onze visie: 'People-centric' ERP, nemen we de tijd om de specifieke uitdagingen waar klanten voor staan te begrijpen en bieden we ondersteuning en oplossingen die inspelen op hun behoeften."

Het bouwen van een effectief wereldwijd Partner Ecosysteem
In juni kondigde Unit4 een belangrijk initiatief aan in haar nieuwe Global Partner Program. Dit stelt partners in staat de ontwikkeling en implementatie van Unit4-oplossingen te versnellen door middel van een op microdiensten gebaseerde SaaS-architectuur. Met behulp van de Unit4 Extension Kits kunnen partners eenvoudig waarde toevoegen, verschillende bedrijfssystemen met elkaar verbinden en nieuwe workflows creëren zonder code te ontwikkelen. Voor klanten levert dit een veel wendbaarder, open en responsief ERP-platform op, dat voldoet aan hun specifieke eisen in de industrie en tegelijkertijd de implementatietijd met 30 tot 50 procent aanzienlijk verkort.

Als onderdeel van het nieuwe programma heeft Unit4 in Q2 nieuwe en uitgebreide partnercontracten afgesloten met onder andere Myriad Consulting en Capgemini.

Sturen op transparantie in bedrijfssoftware-implementaties
Unit4 kondigde ook een strategisch partnerschap aan met Raven Intel, een onafhankelijke B2B peer reviewsite. Raven Intel meet het succes van de klant op basis van Enterprise Resource Planning (ERP) reviews over belangrijkste prestatie-indicatoren, zoals on-time en on-budget levering van diensten. Zo blijkt dat de klanttevredenheidsscore van Unit4 hoger is dan het gemiddelde in de ERP-sector. Unit4 vindt deze transparantie belangrijk om haar betrokkenheid bij klanten te tonen en hen te voorzien van de juiste ERP-applicaties.

---

Over Unit4
De next-generation zakelijke software van Unit4 ondersteunt klanten door hen een uitzonderlijke People Experience aan hun eigen klanten te laten leveren - van studenten en professionals tot de burgers die ze bedienen. Unit4 transformeert werk tot een zinvollere en inspirerende activiteit door zelfsturende, adaptieve en intuïtieve software te bieden. Deze software automatiseert administratieve taken op intelligente wijze en biedt tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot de antwoorden die mensen nodig hebben. Unit4 werkt met mensen op de manier zoals mensen werken.

Ga voor meer informatie naar https://www.unit4.com/, volg ons op Twitter @Unit4global of bezoek onze LinkedIn-pagina
Laatste van Unit4  
Resultaten Unit4 Q1 opgestuwd na groei-investering door TA Associates van meer dan 2 miljard dollar

Vertrouwen in cloud based applicaties ontbreekt

Unit4 lanceert ERPx
Geplaatst:
Verstreken tijd: 258 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unit4 contact  

Logo Unit4

  + 44 (0) 1423 537 837
  www.unit4.com/nl
Unit4 sociaal  


Unit4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl