Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (234 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

De cloud krijgt voorrang tijdens de coronacrisis, stelt ruim 90% van de businessmanagers in een wereldwijd onderzoek

1.077 respondenten in 9 landen vertrouwen meer dan ooit op cloudtechnologie, maar krijgen ook meer cyberaanvallen te verduren, blijkt uit onderzoek door Zogby Analytics

Amsterdam, 26 augustus 2020Infoblox Inc., toonaangevend in Secure Cloud-Managed Network Services, presenteert vandaag onderzoek van Zogby Analytics naar de IT-uitdagingen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Een half jaar na het begin van de crisis zijn organisaties nog steeds bezig om werken op afstand te optimaliseren. Op basis van de antwoorden van 1.077 respondenten uit Nederland, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, China, Japan, Singapore en Australië, komt het onderzoeksinstituut tot de volgende conclusies:
  • Werken op afstand is blijvend. Meer dan 90% van de beslissingsbevoegde managers geeft op dit moment prioriteit aan digitale transformatie en cloud-managed services. Het percentage ondernemingen waar een meerderheid van de werknemers op afstand aan het werk is, verdriedubbelde van 21% vóór het begin van de crisis tot 70% in de maanden erna. 40% van de bedrijven laat een meerderheid van de werknemers permanent thuiswerken. Dat is tweemaal zo veel als voor de crisis.
  • Organisaties werken nog steeds aan de IT-infrastructuur en de beveiligingsmaatregelen die nodig zijn om werken op afstand te optimaliseren. De grootste IT-uitdagingen in de transitie naar werken op afstand zijn de distributie van goedgekeurde apparaten (35%), het opbouwen van een netwerkinfrastructuur (35%) en de beveiliging van het netwerk (29%).
  • De bestrijding van bedreigingen (threat mitigation) en inzicht in netwerkactiviteit blijven de belangrijkste aandachtspunten voor veilig werken op afstand. 68% zegt dat betere dreigingsdetectie en/of technologie om die dreigingen te bestrijden méér werken op afstand mogelijk zou maken in hun organisatie. Respondenten zijn specifiek op zoek naar beter inzicht in de apparaten die op het bedrijfsnetwerk worden aangesloten (65%), de cloudapplicaties die hun medewerkers gebruiken (61%) en mogelijk gecompromitteerde apparaten (46%).
  • Het aantal beveiligingsincidenten neemt toe. De helft van de ondervraagde ondernemingen constateert méér cyberaanvallen, terwijl slechts een kwart het aantal aanvallen ziet afnemen.
  • Organisaties passen hun beleid aan om het gebruik van consumentenapplicaties toe te staan voor betere samenwerking. 63% van de bedrijven staat zijn medewerkers toe contact met elkaar te zoeken via applicaties zoals WhatsApp, Zoom en Houseparty.
  • Organisaties maken gebruik van cloud security tools, met name uit de DDI familie (DNS, DHCP, IP Address Management) om werken op afstand veiliger te maken. 59% van de bedrijven is van plan extra te investeren in DNS om hun groeiende netwerken beter te beveiligen.
“Aan het begin van de coronacrisis was het voornaamste doel van organisaties werken op afstand snel mogelijk te maken”, zegt Kanaiya Vasani, Executive Vice President, Products and Corporate Development bij Infoblox. “De hoogste prioriteit was ervoor te zorgen dat medewerkers vanuit huis bij alle zakelijke applicaties konden komen – en soms liep dat via onbeveiligde persoonlijke apparaten.”

“Hoewel de meeste organisaties nu in staat zijn de meest basale vormen van werken op afstand aan te bieden, blijkt uit dit rapport wel dat er op het gebied van beveiligingsmechanismen nog heel wat te winnen valt”, stelt Vasani. “De meerderheid van de ondervraagde organisaties kijkt nu naar DNS om snel een basis beveiligingslaag neer te leggen waar thuiswerkers op kunnen vertrouwen. Met een hybride securityoplossing zoals BloxOne Threat Defense kunnen ondernemingen een beveiligingslaag creëren die inzicht geeft in het gehele sterk uitgebreide netwerk.”Over Infoblox:
Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk. Infoblox is een erkend marktleider met een marktaandeel van meer dan 50 procent in de DDI-netwerkmarkt met 8.000 klanten, waaronder 350 uit de Fortune 500. Meer informatie op https://www.infoblox.com.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Tijs Mannien
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: infoblox@yellow-communications.com
Laatste van Infoblox  
Infoblox: aanvallen op clouddiensten kosten gezondheidszorg miljoenen

Infoblox Evolution Summit helpt partners met succesvolle SaaS-transitie

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners
Geplaatst:
Verstreken tijd: 234 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Infoblox contact  

Logo Infoblox

  +31 20 354 41 00
  www.infoblox.com
Infoblox sociaal  


Infoblox tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl