www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 54 dagen geleden)
Bedrijf:

Payconiq introduceert automatisch loyaltypunten sparen bij contactloze QR betalingen met mobiele telefoon

  • Mobiel betalen en gemakkelijk punten sparen: “Er komt geen spaarpas aan te pas”
  • Integratie met snelste spaarprogramma van Nederland: ippies
  • Vanaf nu automatisch ippies loyaltypunten sparen bij alle aankopen met Payconiq
Amsterdam Zuid-Oost, 6 augustus 2020 – Mobiel shoppen, sparen én spenderen met één snelle, veilige omnichannel betaal- en spaaroplossing. Online en offline. Payconiq en ippies maken betalen en sparen leuker, gemakkelijker én voordeliger voor de mobiele betaler. Met de integratie van het snelste online spaarprogramma van Nederland in de Payconiq-app gaat een langgekoesterde wens van beide bedrijven in vervulling. “Payconiq wil méér dan een betaalmethode zijn. We willen de betaalervaring verrijken. Samen met ippies maken we meer van betalen, voor consumenten én ondernemers.” zegt Ramin Kader, CEO Payconiq Nederland.

In zo min mogelijk handelingen, meer uit betalen halen. De samenwerking tussen het ippies-spaarprogramma en het QR-betaalplatform verbetert de betaalervaring en is het met de komst van Payconiq vanaf nu mogelijk om automatisch loyalty-punten te sparen. “En die punten zijn geld waard. Een ippie is een internetpunt met een vaste waarde van een eurocent”, zegt Emiel Fokker, oprichter van ippies. “Gebruikers besparen tot wel tien procent op de aankoop van producten bij hun favoriete (web)winkels en ook ondernemers plukken letterlijk de vruchten van ippies. Naast het vergroten van klantloyaliteit, vergroten we ook het bereik van bedrijven en merken door het bieden van heldere klantinzichten op basis van gerichte marktonderzoeken.”

300.000 gebruikers
Sinds de start, twaalf jaar geleden, groeit het aantal online ippies-klanten razendsnel. Inmiddels telt het spaarprogramma ruim 2.100 aangesloten (web)winkels en meer dan 300.000 gebruikers. Fokker: “Met Payconiq breiden we het aanbod van online merchants verder uit, tegelijkertijd kunnen we onze spaarmodule nu ook offline aanbieden bij bedrijven en op locaties waar met Payconiq al betaald kan worden. Consumenten kunnen op veel meer plekken ippies sparen en spenderen. Van stamkroeg en sportkantine tot supermarkt en webshop, bij elke Payconiq-partner kunnen klanten vanaf nu ippies sparen en spenderen.”

Eén oplossing voor sparen en spenden
“ippies is naast één van de grootste online spaarprogramma’s van Nederland vooral een geweldige partner. Vanaf het eerste moment was er een klik. Twee innovatieve partijen die echt willen, met als resultaat een samenwerking waarmee mobiel betalen en mobiel (punten) sparen eindelijk in één systeem geïntegreerd zijn“, zegt Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland. “De vele gebruikers van ippies kunnen nu door contactloze betaling met QR-codes van Payconiq geheel geautomatiseerd punten sparen bij hun favoriete webshops en winkels, zonder extra handelingen. Er komt geen spaar of pinpas aan te pas!”

Kader benadrukt dat deze samenwerking pas het begin is. “Dit is een duidelijke start van de verbreding die we als Payconiq en ippies willen opzoeken. We blijven zoeken naar nieuwe ontwikkelingen, online en offline. Samen met ippies bundelen we ons sterke netwerk van innovatieve partners. We helpen ondernemers die het betalen en sparen van de toekomst willen integreren in hun business!”

Wie spaart houdt over
Gebruikers van ippies die Payconiq downloaden koppelen het bestaande account eenvoudig aan de betaal-app. Zo nemen zij de spaarpunten direct mee. Ook kunnen nieuwe gebruikers via Payconiq snel en simpel een ippies-account aanmaken en meteen beginnen met sparen. Fokker: “De klant profiteert van de voordelen van ippies sparen en de ondernemer biedt een fijne, moderne betaalervaring – overzichtelijk en toegewijd, zonder omslachtige administratie.”Over Payconiq
Payconiq gelooft dat iedereen overal met een telefoon moet kunnen betalen. Inmiddels doe je bijna alles met je telefoon, dus waarom ook niet betalen? Payconiq maakt mobiel betalen mogelijk via QR-code, met als ambitie het meest gebruikte en veelzijdige mobiele betaalplatform te worden. Payconiq is een gezamenlijk initiatief van Europese grootbanken, waaronder ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, SNS, KBC en BNP.
www.payconiq.nl

Voor meer informatie:
Christiaan Quak
E: pers@payconiq.nl
T: +31 (0) 613637623

Over ippies
ippies.nl is het snelste online spaarprogramma van Nederland en gebaseerd op loyaliteit. Oftewel op online sparen en spenden via ippies.nl. Meer dan 300.000 leden sparen ippies bij elke aankoop in de 2.100 aangesloten (web)winkels. Met 95.000 nieuwsbriefabonnees en 12.000 volgers op Facebook is ippies hét verbindende platform voor bereik en klantinzichten. Voor een onderscheidende dienstverlening, een stralende klantervaring en promotie op maat.
www.ippies.nl

Voor meer informatie: 
Emiel Fokker
E: Emiel@ippies.nl
T: +31 (0) 6 20221274
Laatste van Payconiq  
Onderling betalen via Bluetooth: Payconiq presenteert Pay Near Me

‘Pay-per-snack’: zelfstandig en hygiënisch tussendoortje afrekenen met mobiele telefoon

Het perfecte plaatje: SRS integreert Payconiq QR-code-sticker betalen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 54 dagen
Payconiq contact  

Logo Payconiq

Payconiq sociaal  


Payconiq tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#