www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (347 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

DevOps-platform van Eficode erkend in Gartner Hype Cycle 2020

Amsterdam, augustus 2020 - Eficode, een toonaangevend Europees bedrijf op het gebied van applicatie-ontwikkeling volgens de DevOps-methodiek (integrale aanpak bij het programmeren, testen en operationeel in gebruiknemen) is erkend in de Gartner Hype Cycle for Agile en DevOps, 2020 (1). Het Hype Cycle-rapport bevat een opsomming van de belangrijkste methodieken en technologieën die DevOps ondersteunen.

Het Gartner-rapport noemt op basis van de terugkoppeling van gebruikers, Eficode een voorbeeld van een leverancier van een DevOps Value Stream Management Platform (VSMP).

"Om agile en DevOps-projecten op te schalen, hebben organisaties een DevOps VSMP nodig. Dit platform biedt inzicht in metrische gegevens op een hoger niveau", schrijft Hassan Ennaciri, Senior Director & Analyst bij Gartner, in het rapport. “Een DevOps VSMP integreert de voorhanden DevOps-tools en orkestreert alle activiteiten binnen het ontwikkelproject. Op die manier krijgen productteams de flexibiliteit en vrijheid bij het selecteren van hun tools, maar weten zij zich toch verzekerd van een eenvoudige integratie met de bestaande DevOps-toolchains of Value Stream Delivery Platforms (VSDP's)."

Gartner Hype Cycles tonen een grafische weergave van de volwassenheid en acceptatie van technologieën en applicaties en hoe deze mogelijk relevant zijn voor het oplossen van reële zakelijke problemen en het benutten van nieuwe kansen. De Gartner Hype Cycle-methodologie biedt inzicht in hoe een technologie of applicatie zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen. Voor IT-managers vormen de rapporten een solide bron van kennis over de implementatie en het beheer van technologie binnen de context van hun specifieke bedrijfsdoelen. (2) Meer informatie over de Hype Cycle vindt men hier.

“We hebben het Eficode ROOT DevOps-platform gebouwd om organisaties te helpen bij het beheren van hun softwarelevering en DevOps-toolchain. Met Eficode ROOT leveren afnemers van onze diensten sneller klantwaarde, beheren ze kwaliteits- en compliance-gerelateerde risico's en verbeteren ze de broodnodige zichtbaarheid van softwareontwikkeling ”, aldus Ilari Nurmi, CEO bij Eficode. “We zijn verheugd dat Gartner, 's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbedrijf, ons heeft erkend in hun rapport. We zien het als een geweldig bewijs van succes voor het werk dat we doen."

Eficode heeft zich bewezen bij bedrijven in alle bedrijfstakken door hen te helpen bij hun DevOps-projecten. Voorbeelden: Sennheiser (embedded software); DNA (nu onderdeel van telecombedrijf Telenor); OP (financiële diensten).

Onlangs heeft Eficode een overeenkomst aangekondigd met Bankdata , één van de grootste financiële technologiebedrijven in Denemarken, voor het leveren van het Eficode ROOT DevOps Platform. De bank verwerft daarmee een platform dat de beste individuele oplossingen in softwareontwikkeling en -operaties integreert in een continue waardestroom.

(1) Gartner, Inc., Hype Cycle for Agile en DevOps, 2020 , door George Spafford, Joachim Herschmann, 15 juli 2020.

(2) Gartner Methodologies "Gartner Hype Cycle," 2020. https://www.gartner.com/en/research/methodologies/gartner-hype-cycle

Disclaimer van Gartner
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekpublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere benamingen. De onderzoekpublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Media contacten
Andre Sibov, Country Manager Eficode Benelux, e-mail: andre.sibov@eficode.com; tel.: +31 (0) 611274889.

Over Eficode
Eficode is het toonaangevende DevOps-bedrijf in Europa, dat de DevOps-beweging aanstuurt en samen met meer dan 300 professionals in zeven landen aan de toekomst van softwareontwikkeling werkt. Eficode ROOT is een toonaangevend DevOps-platform dat de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling omvat, van requirementsmanagement tot continue levering en analyse, waarbij tools zoals de Atlassian-stack en open source-systemen zoals Jenkins en Kubernetes zijn geïntegreerd. Het platform wordt geleverd als een managed service in de cloud. Door DevOps-expertise te combineren met toonaangevende automatisering en toolintegraties, biedt Eficode ROOT gecentraliseerde toegangscontrole en realtime zichtbaarheid van projectstatus, kwaliteit en prestaties.
Laatste van Eficode  
DevOps-platform van Eficode erkend in Gartner Hype Cycle 2020

Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner

Scandinavische DevOps-specialisten vergroten hun slagkracht
Geplaatst:
Verstreken tijd: 347 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Eficode contact  

Logo Eficode

Eficode sociaal  


Eficode tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers