Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (262 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Mindfulness-app Synctuition bestormt Nederland met PR- en influencer-campagne van LDJ TECH PR

Amsterdam, 20 augustus 2020 – De populaire mindfulness-app Synctuition heeft het Amsterdamse PR-en marketingbureau LDJ (Lubbers De Jong TECH PR) in de arm genomen om zijn naamsbekendheid in Nederland te vergroten. Onderdeel van de samenwerking is de ontwikkeling van een geïntegreerde PR- en influencer-campagne. Deze marktintroductie-campagne richtte zich op de gevolgen die de coronacrisis heeft op de mentale gezondheid.

Synctuition is een unieke mindfulness-app die zich onderscheidt door gebruik te maken van verschillende geavanceerd audiotechnieken, zoals live opgenomen 3D-natuurgeluiden, bineural beats (optische illusies in audio-vorm) en ritmische frequenties met een stressverlagende werking. De werking van deze technieken is in meer dan 100 studies aangetoond (PDF).

image

De coronacrisis heeft de mentale staat van de meeste Nederlanders geen goed gedaan. Ruim een derde gaf in mei al aan minder te bewegen en meer stress te ervaren. Synctuition riep op om meer aandacht te geven aan het mentale gezondheidsprobleem dat de coronacrisis heeft veroorzaakt en startte in juni een wereldwijde campagne in 14 landen. Om stress te verlichten was de app van 1 juni tot 1 augustus gratis te gebruiken.

De LDJ TECH PR marktintroductiecampagne voor Synctuition
Voor de Nederlandse marktintroductie koos Synctuition voor een samenwerking met Lubbers De Jong TECH PR. De eerste Nederlandse campagne integreerde PR-activiteiten met influencer-samenwerkingen. Dit resulteerde in ruim 20 publicaties waarvan het meerendeel in nationale (print)media en een verdriedubbeling in het aantal app-downloads. Onder meer professor in de neuropsychologie Erik Scherder, presentatrice Victoria Koblenko en actrice Sigrid ten Napel hebben zich achter de campagne geschaard. Na deze succesvolle kick-off vervolgt LDJ TECH PR de campagne in november om de naamsbekendheid van Synctuition in ons land verder te vergroten.

Michael Burich, COO en co-founder van Synctuition: “Onze app maakt werd tijdens de lockdown en maanden daaropvolgend opvallend vaak gedownload en gebruikt in Nederland. Dit is mede te danken aan de ondersteuning van LDJ TECH PR. Zij hebben in korte tijd een PR- en influencercampagne opgezet, waar we nu al de vruchten van plukken."

Gijs Toxopeus, client en operations director bij LDJ TECH PR: “We zijn trots dat we Synctuition met ons team van PR-strategen mogen ondersteunen bij het bestormen van de Nederlandse markt. Synctution laat zien dat innovatieve technologie voor zeer verschillende doeleinden kan worden ingezet, waar de wereld beter van kan worden. We verheugen ons na de zomer de volgende fase van de samenwerking in te gaan.

Over Synctuition
De startup Synctuition is opgericht in Estland. De app biedt een innovatieve, unieke én effectieve relaxatietherapie aan. Door het gebruik van 3D-audio-technologie biedt het gebruikers een meeslepende mentale reiservaring die niet te vergelijken is met andere apps, die bijvoorbeeld ondersteunen bij meditatie. In het eerste jaar is Synctuition uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende mindfulness-apps, met meer dan vier miljoen gebruikers in Europa, de VS en Azië. In 2019 werd de startup geselecteerd door Google als een van de Top 10 snelst groeiende startups in Europa. Ga voor meer informatie naar Synctuition.com.

Over Lubbers De Jong TECH PR
Lubbers De Jong TECH PR is een internationaal PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in technologie en innovatie. Al meer dan 30 jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion, is initiatiefnemer van de Digital Transformers Awards en sponsor van zowel de Plastic Soup Foundation als de Nederlandse Data Science Prijzen. De winnaar van een Dutch PR Award maakt deel uit van het wereldwijde PR-netwerk, PR Boutiques International.
Laatste van Synctuition  
Mindfulness-app Synctuition bestormt Nederland met PR- en influencer-campagne van LDJ TECH PR

Wereldwijd Positivity Day op 24 juni tegen negatieve invloeden coronacrisis op geestelijke gezondheid

Synctuition introduceert kosteloos toegang tot ontspannings-app
Geplaatst:
Verstreken tijd: 262 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Synctuition contact  

Logo Synctuition

Synctuition sociaal  


Synctuition tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl