www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 33 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Avaya OneCloud - nieuwe Avaya branding staat voor de toekomst van communicatie en collaboration als aanjager van de beleveniseconomie

Avaya-oplossingen steeds belangrijker voor organisaties in een werk-waar-je-wilt-wereld

NieuwegeinAvaya, een wereldwijd leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen, heeft zijn merkarchitectuur geüpdate. Het uitgebreide portfolio komt onder de naam Avaya OneCloud op één lijn. De vernieuwde branding weerspiegelt het multi-cloud applicatie-ecosysteem van het bedrijf. En het op de markt brengen van nieuwe oplossingen die de toekomst van de klanten- en werknemerservaringen realiseren.

Avaya OneCloud omvat het volledige Avaya-portfolio en biedt vele mogelijkheden op het gebied van contactcenters, Unified Communications, collaboration en CPaaS. Oplossingen en producten zijn nu ingedeeld in drie focusgebieden: Avaya OneCloud™ CCaaS, Avaya OneCloud™ UCaaS en Avaya OneCloud™ CPaaS. Omdat Avaya diverse operationele, verbruiks- en commerciële modellen biedt, kan het gehele portfolio worden ingezet in de cloud. Dit geldt dus ook voor de abonnements- en managed services, evenals Avaya's private en public cloud-producten.

“Avaya OneCloud staat voor een belangrijke verandering die aansluit bij de innovatie die we nu en in de toekomst leveren, op ongeëvenaarde, wereldwijde schaal”, aldus Simon Harrison, Avaya SVP en Chief Marketing Officer. “Samen met onze klanten en partners creëren we de toekomst van het Customer Experience Center en de Digital Workplace. Die toekomst is gebaseerd op een innovatief aanbod en een gepersonaliseerd pad naar de cloud. Internationale organisaties vertrouwen steeds vaker op ons als ze zich aanpassen aan een werk-waar-je-wilt-wereld, en wij leveren ons aanbod op een meer impactvolle manier. Met Avaya OneCloud kunnen zij apps gebruiken en implementeren op een manier waarop zij hun ambities kunnen realiseren en hun merken opbouwen via verbeterde ervaringen.”

De uitgebreide mogelijkheden van Avaya zijn nu afgestemd op drie oplossingsgebieden, die organisaties van elke omvang ondersteunen:
  • Avaya OneCloud CCaaS
Het aansturen van het Customer Experience Center van organisaties door oplossingen voor klant- en medewerkersbetrokkenheid te bieden. Oplossingen die alle touchpoints van de klant verbinden en structureren - inclusief voice, video, chat, messaging en social. En tegelijkertijd de kracht van AI, inzichten, kennis en middelen van de hele organisatie benutten. Zo kunnen gebruikers niet alleen de juiste klantervaring leveren, maar ook de juiste medewerkerservaring voor degenen die de klanttrajecten ondersteunen.
  • Avaya OneCloud UCaaS
Biedt uniforme communicatie en collaboration voor teams zodat medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, berichten kunnen uitwisselen, kunnen samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen in de huidige onvoorspelbare wereld van het werk, waar dan ook ter wereld.
  • Avaya OneCloud CPaaS
Zorgt voor een geavanceerd platform ter ondersteuning van de API-economie voor DevOps-shops en -ontwikkelaars. Het stelt organisaties in staat om aan de rand van het netwerk te innoveren en om snel en eenvoudig communicatie mogelijk te maken via de workflow en applicaties.

“Avaya OneCloud weerspiegelt ons vermogen om het volledige spectrum van cloud-implementatie te leveren. Hiermee zorgen we ervoor dat elke organisatie de cloud kan implementeren op de manier die het best voldoet aan haar behoeften en – wendbaar en snel – een aanvulling vormt op de bestaande investeringen”, aldus Anthony Bartolo, EVP en Chief Product Officer bij Avaya. “Bovendien kent Avaya OneCloud, als een multi-cloud ecosysteem, geen grenzen en biedt het de voordelen van het Avaya-portfolio samen met die van onze partners en toonaangevende cloud-platforms. Klanten kunnen alles krijgen wat ze nodig hebben, zonder in te boeten op wat ze al hebben.”

“Avaya blijft nieuwe wegen inslaan en geeft vorm aan de manier waarop communicatie- en samenwerkingstechnologie de toekomst van het werk aanpakt met verbeterde klant- en werknemerservaringen”, zegt Mary Wardley, VP, Customer Care en CRM bij IDC. “Avaya OneCloud staat symbool voor de voortdurende inzet van het bedrijf om een breed scala aan flexibele, veilige oplossingen te bieden. Oplossingen die worden geleverd via publieke, private of hybride cloud op een schaal die weinigen kunnen evenaren. Het bedrijf heeft een productstrategie ontwikkeld om zijn klanten wereldwijd te kunnen migreren met een applicatie-ecosysteem dat verder reikt dan zijn eigen aanbod. Zo wordt extra innovatie op het gebied van AI, machine learning en data-automatisering geboden.”

Avaya biedt ook een volledig portfolio van end points, waaronder handsets, videoconferentie-apparaten en headsets, om tegemoet te komen aan de wensen van elk type werknemer in de hele organisatie. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid, wereldwijd serviceportfolio van wereldklasse, geleverd door Avaya Professional Services en het uitgebreide partner-ecosysteem van het bedrijf.

Over Avaya
Bedrijven worden gebouwd door de ervaringen die ze bieden, en elke dag worden miljoenen van die ervaringen door Avaya geleverd. We geven vorm aan de toekomst van het werk, met innovatie en samenwerkingsverbanden die belangrijke zakelijke voordelen opleveren. Onze cloud-communicatieoplossingen en ons multi-cloud application-ecosysteem zorgen voor persoonlijke, intelligente en probleemloze klant- en werknemerservaringen. Zo helpen we de strategische ambities en gewenste resultaten te realiseren. Samen zetten we ons in om uw bedrijf te helpen groeien door 'Experiences that Matter' te leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.avaya.com.
Laatste van Avaya  
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf

Kaspersky publiceert zijn eerste Transparency Report

Xperit onderdeel van AXELIO, een nieuwe groep Microsoft-partners

Lubbers De Jong versterkt team met drie nieuwe aanwinsten

Vier op de vijf supportprofessionals hoort zaken die voor de rest van de organisatie nog geheim zijn

Barracuda lanceert ‘cloud-native’ security om de implementatie van Secure Access Service Edge (SASE) te versnellen

Onderzoek Thales: Thuiswerken vraagt om een moderne security-aanpak

Financieel verantwoordelijken willen dat de vrije ruimte in werkkostenregeling blijvend verhoogd wordt naar 3 procent

Slechts helft huishoudens verandert standaard wachtwoord wifi-netwerk

GrassGreener slaat handen ineen met Twegos om visie op werving breder in te zetten

Gelijkheid, diversiteit en inclusie: goed voor de medewerkers, maar ook goed voor het bedrijf?

Universiteit van Oxford en Oracle helpen onderzoeksorganisaties om samen sneller COVID-19-varianten te identificeren

CCS benoemt Winfried van Holland als nieuwe CTO

Economie Randstad relatief hard getroffen in coronacrisis
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

NorthC Group tekent bindende overeenkomst voor de overname van Duitse colocatieprovider IPX

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen

Eerste editie Planet Robot op woensdag 30 maart 2022
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 33 dagen
Avaya contact  

Logo Avaya

  030 6097600
  info@avaya.nl
  www.avaya.com
Avaya sociaal  


Avaya tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92077 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10773 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers