Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (198 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Avaya OneCloud - nieuwe Avaya branding staat voor de toekomst van communicatie en collaboration als aanjager van de beleveniseconomie

Avaya-oplossingen steeds belangrijker voor organisaties in een werk-waar-je-wilt-wereld

NieuwegeinAvaya, een wereldwijd leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen, heeft zijn merkarchitectuur geüpdate. Het uitgebreide portfolio komt onder de naam Avaya OneCloud op één lijn. De vernieuwde branding weerspiegelt het multi-cloud applicatie-ecosysteem van het bedrijf. En het op de markt brengen van nieuwe oplossingen die de toekomst van de klanten- en werknemerservaringen realiseren.

Avaya OneCloud omvat het volledige Avaya-portfolio en biedt vele mogelijkheden op het gebied van contactcenters, Unified Communications, collaboration en CPaaS. Oplossingen en producten zijn nu ingedeeld in drie focusgebieden: Avaya OneCloud™ CCaaS, Avaya OneCloud™ UCaaS en Avaya OneCloud™ CPaaS. Omdat Avaya diverse operationele, verbruiks- en commerciële modellen biedt, kan het gehele portfolio worden ingezet in de cloud. Dit geldt dus ook voor de abonnements- en managed services, evenals Avaya's private en public cloud-producten.

“Avaya OneCloud staat voor een belangrijke verandering die aansluit bij de innovatie die we nu en in de toekomst leveren, op ongeëvenaarde, wereldwijde schaal”, aldus Simon Harrison, Avaya SVP en Chief Marketing Officer. “Samen met onze klanten en partners creëren we de toekomst van het Customer Experience Center en de Digital Workplace. Die toekomst is gebaseerd op een innovatief aanbod en een gepersonaliseerd pad naar de cloud. Internationale organisaties vertrouwen steeds vaker op ons als ze zich aanpassen aan een werk-waar-je-wilt-wereld, en wij leveren ons aanbod op een meer impactvolle manier. Met Avaya OneCloud kunnen zij apps gebruiken en implementeren op een manier waarop zij hun ambities kunnen realiseren en hun merken opbouwen via verbeterde ervaringen.”

De uitgebreide mogelijkheden van Avaya zijn nu afgestemd op drie oplossingsgebieden, die organisaties van elke omvang ondersteunen:
  • Avaya OneCloud CCaaS
Het aansturen van het Customer Experience Center van organisaties door oplossingen voor klant- en medewerkersbetrokkenheid te bieden. Oplossingen die alle touchpoints van de klant verbinden en structureren - inclusief voice, video, chat, messaging en social. En tegelijkertijd de kracht van AI, inzichten, kennis en middelen van de hele organisatie benutten. Zo kunnen gebruikers niet alleen de juiste klantervaring leveren, maar ook de juiste medewerkerservaring voor degenen die de klanttrajecten ondersteunen.
  • Avaya OneCloud UCaaS
Biedt uniforme communicatie en collaboration voor teams zodat medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, berichten kunnen uitwisselen, kunnen samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen in de huidige onvoorspelbare wereld van het werk, waar dan ook ter wereld.
  • Avaya OneCloud CPaaS
Zorgt voor een geavanceerd platform ter ondersteuning van de API-economie voor DevOps-shops en -ontwikkelaars. Het stelt organisaties in staat om aan de rand van het netwerk te innoveren en om snel en eenvoudig communicatie mogelijk te maken via de workflow en applicaties.

“Avaya OneCloud weerspiegelt ons vermogen om het volledige spectrum van cloud-implementatie te leveren. Hiermee zorgen we ervoor dat elke organisatie de cloud kan implementeren op de manier die het best voldoet aan haar behoeften en – wendbaar en snel – een aanvulling vormt op de bestaande investeringen”, aldus Anthony Bartolo, EVP en Chief Product Officer bij Avaya. “Bovendien kent Avaya OneCloud, als een multi-cloud ecosysteem, geen grenzen en biedt het de voordelen van het Avaya-portfolio samen met die van onze partners en toonaangevende cloud-platforms. Klanten kunnen alles krijgen wat ze nodig hebben, zonder in te boeten op wat ze al hebben.”

“Avaya blijft nieuwe wegen inslaan en geeft vorm aan de manier waarop communicatie- en samenwerkingstechnologie de toekomst van het werk aanpakt met verbeterde klant- en werknemerservaringen”, zegt Mary Wardley, VP, Customer Care en CRM bij IDC. “Avaya OneCloud staat symbool voor de voortdurende inzet van het bedrijf om een breed scala aan flexibele, veilige oplossingen te bieden. Oplossingen die worden geleverd via publieke, private of hybride cloud op een schaal die weinigen kunnen evenaren. Het bedrijf heeft een productstrategie ontwikkeld om zijn klanten wereldwijd te kunnen migreren met een applicatie-ecosysteem dat verder reikt dan zijn eigen aanbod. Zo wordt extra innovatie op het gebied van AI, machine learning en data-automatisering geboden.”

Avaya biedt ook een volledig portfolio van end points, waaronder handsets, videoconferentie-apparaten en headsets, om tegemoet te komen aan de wensen van elk type werknemer in de hele organisatie. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid, wereldwijd serviceportfolio van wereldklasse, geleverd door Avaya Professional Services en het uitgebreide partner-ecosysteem van het bedrijf.

Over Avaya
Bedrijven worden gebouwd door de ervaringen die ze bieden, en elke dag worden miljoenen van die ervaringen door Avaya geleverd. We geven vorm aan de toekomst van het werk, met innovatie en samenwerkingsverbanden die belangrijke zakelijke voordelen opleveren. Onze cloud-communicatieoplossingen en ons multi-cloud application-ecosysteem zorgen voor persoonlijke, intelligente en probleemloze klant- en werknemerservaringen. Zo helpen we de strategische ambities en gewenste resultaten te realiseren. Samen zetten we ons in om uw bedrijf te helpen groeien door 'Experiences that Matter' te leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.avaya.com.
Laatste van Avaya  
Avaya voegt Avaya AI Virtual Agent toe aan CCaaS- en CPaaS-portfolio’s

Avaya ontvangt zeshonderdste patent voor contactcentertechnologie

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland
MicroFix opent vierde Apple-servicecentrum in centrum Den Haag

Motorsport Games neemt Luminis dochterbedrijf Studio 397 over

Zyxel introduceert nieuwe multigigabit switch voor thuiswerkers

PA Consulting rondt investering door Jacobs af

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners

Razer en de wereldwijde gaming-community proberen één miljoen bomen te redden met Sneki Snek

Scaleway organiseert Breakathon - een uniek community-event om prestaties van Kubernetes Kapsule te testen

D-Link Benelux stelt Twan Huisman aan als Country Sales Manager

CyberArk plaatst Identity Security nog centraler in het beperken van cyber-risico’s

Partijprogramma’s missen visie op rol overheid bij digitalisering
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Geplaatst:
Verstreken tijd: 198 dagen
Avaya contact  

Logo Avaya

  030 6097600
  info@avaya.nl
  www.avaya.com
Avaya sociaal  


Avaya tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90535 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9822 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl