www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (343 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric werkt samen met Fortinet voor de beveiliging van de digitale transformatie

  • Versterkt het vermogen om activiteiten gedurende de hele levenscyclus van het bedrijf te beveiligen
  • Maakt een dynamische reactie op veranderende cyberdreigingen mogelijk
  • Combineert expertise en technologie voor een veilig IIoT
Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, en Fortinet, een wereldleider in geïntegreerde en geautomatiseerde cyberbeveiligingsoplossingen, zijn een strategisch partnerschap aangegaan om cyberbeveiligingsoplossingen te bieden die inspelen op de unieke behoeften van OT-netwerken. Binnen deze overeenkomst zal Schneider Electric de firewalls, beveiligde toegang en andere veiligheidsoplossingen voor apparaten van Fortinet integreren in haar eigen cyberbeveiligingsoplossingen om klanten te helpen hun digitale activiteiten te beveiligen en te beschermen.

"Bedrijven moeten cyberbeveiliging op alle niveaus binnen hun werkzaamheden en gedurende de hele levenscyclus van het bedrijf aanpakken. Op deze manier kunnen ze blijven profiteren van nieuwe digitale technologieën en meer waarde uit hun activiteiten te halen," aldus Jay Abdallah, vicepresident Cybersecurity Services bij Schneider Electric. “Tegenwoordig is het meer dan ooit van cruciaal belang dat bedrijfseigenaren van tevoren cyberbeveiligingsrisico's aanpakken en vervolgens de beste cyberbeveiligingsoplossingen implementeren voor hun specifieke behoeften en omgevingen. Door onze technologie, ervaring en expertise te combineren met de producten van Fortinet, zijn we beter in staat om op maat gemaakte, holistische oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die niet alleen de digitale transformaties van onze klanten mogelijk maken, maar ze ook in staat stelt hun cyberbeveiligingsrisico's te beheren gedurende de hele cyclus van hun werkzaamheden''

Als panellid in Fortinet's gratis webinar Securing the Future of Industrial Controls: Insights from an Operations Leader Survey, zal Abdallah samen met Fortinet-experts en andere industrieleiders de voortdurende IT-OT-convergentie bespreken en hoe het groeiende aantal IoT-apparaten invloed heeft op fabrieksomgevingen. Daarnaast worden goede ervaringen gedeeld en bespreken ze hoe het toepassen ervan kan helpen om de uitdagingen van het beveiligen van het digitaal getransformeerde landschap aan te pakken. Het webinar vindt plaats op 20 augustus 2020 om 18:00-19:00. Bezoek de website voor meer informatie en om je aan te melden.

Dynamische producten voor een dynamisch dreigingslandschap
Omdat bedreigingsvectoren praktisch met het uur veranderen en de kritieke infrastructuur en wereldwijde productie-industrie steeds meer bedreigd worden, is cyberbeveiliging niet een eenmalig iets. Omdat risico's dynamisch zijn, moet ook de aanpak van het managen en verminderen van cyberrisico's dynamisch zijn. Verschillende werkzaamheden vereisen verschillende oplossingen, en de behoeften zullen in de loop van de tijd veranderen. Door de technologie, domeinexpertise en ervaring van Schneider Electric in het beheren van bedrijfskritische IT- en OT-systemen samen te brengen met de cyberbeveiligingsproducten van Fortinet, belooft het partnerschap sterkere cyberbeveiligings- en bedreigingspreventie-oplossingen te leveren die passen bij de unieke en veranderende behoeften van bedrijven in bijna elke branche.

De overeenkomst is opgezet om de bedrijven in staat te stellen gezamenlijk cyberbeveiligingsoplossingen te ontwikkelen voor specifieke industrieën en toepassingen. Dit betekent dat klanten meer toegang hebben tot toonaangevende producten en aangepaste, flexibele cyberbeveiligingsoplossingen, dankzij Fortinet-toepassingen geïntegreerd met de producten van Schneider Electric.

Producten en expertise integreren om waarde te creëren en risico's te beheersen
"Als leider in OT-beveiliging zijn we verheugd om ons bij Schneider Electric aan te sluiten om organisaties in staat te stellen de voordelen van internet en verbonden IIoT-apparaten te benutten", aldus Rick Peters, CISO - Operational Technology bij Fortinet. “Door toonaangevende cyberbeveiligingsoplossingen te leveren die op maat zijn gemaakt voor OT-omgevingen, kunnen we organisaties beschermen door het cyberbeveiligingsrisico in multi-vector dreigingslandschappen te verminderen. Dit partnerschap belicht twee toonaangevende bedrijven met een diep begrip van de behoeften, vereisten en beperkingen van OT-omgevingen die samenwerken om unieke cyberbeveiligingsoplossingen te bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken met Schneider Electric en zo de beste beschikbare technologie en expertise samen te brengen."

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen bieden we onmisbare technologie voor een duurzame toekomst. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën dankzij onze energietechnologie, real-time automatisering, software en services. Wij maken processen en energie veilig en betrouwbaar, efficiënt en duurzaam, open en verbonden.

Schneider Electric gelooft dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot energie en om digitaal verbonden te zijn. Onze generatie heeft de kans om door middel van efficiëntie niet alleen vooruitgang voor iedereen, maar ook een duurzame toekomst voor onze aarde te realiseren. We helpen iedereen op ieder moment om het meeste uit hun energie en middelen te halen. Dit noemen we ‘Life is On’.
www.se.com/nl
Laatste van Schneider Electric  
Dit is waarom elektriciteitsbedrijven groener moeten worden

Schneider Electric lanceert communicatieservice om transparantie in ESG-prestaties te realiseren

Hans Smid nieuwe voorzitter van belangenorganisatie European Building Automation and Controls Association (eu.bac)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 343 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers