www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

NTT Ltd. breidt datacenterdekking wereldwijd uit

Divisie Global Data Centers schroeft wereldwijd capaciteit op in India, het Verenigd Koninkrijk, Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Maleisië en Indonesië

Barneveld, 18 augustus 2020 – De divisie Global Data Centers van NTT Ltd. breidt zijn wereldwijde colocatiedatacenterplatform uit met nieuwe faciliteiten in de belangrijkste markten. NTT Ltd., een van de grootste datacenterproviders ter wereld, bedient een platform van meer dan 500.000 vierkante meter colocatieruimte, verdeeld over 160 datacenters in meer dan twintig landen en regio’s. Masaaki Moribayashi, Senior Executive Vice President Services van NTT Ltd.: “Om hun digitale doelen te bereiken, hebben organisaties behoefte aan een wereldwijd platform dat zich voortdurend uitbreidt. Daarom blijven wij ons portfolio van beste datacenters uitbreiden in nieuwe en bestaande markten om zo onze wereldwijde geografische voetafdruk te vergroten.”

Terwijl NTT aan de groeiende vraag vanuit de markt voldoet, voldoet het bij de groei van zijn wereldwijde datacenterplatform waar mogelijk ook aan duurzame best practices.

“Als zij dit willen, kunnen klanten van al onze nieuwe datacenters gebruikmaken van duurzame energie. NTT investeert namelijk in een duurzame toekomst voor onze planeet”, aldus Moribayashi. “Onze datacenters zijn strategisch geplaatst zodat zij onderling verbonden ecosystemen ondersteunen in ’s werelds belangrijkste bedrijfs- en overheidscentra, en over de nieuwste datacentertechnologie beschikken zodat zij veilig, betrouwbaar en energiezuinig zijn.”

De divisie Global Data Centers van NTT Ltd. opent binnenkort nieuwe datacenters in India, het Verenigd Koninkrijk, Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Maleisië en Indonesië. Wanneer deze datacenters volledig operationeel zijn, leveren ze meer dan vierhonderd megawatt (MW) aan IT-load voor deze markten.
  • Mumbai, India – In het derde kwartaal van 2020 gaat het nieuwe Mumbai 7 Data Center live op de Chandivali-campus van NTT Ltd. Dit datacenter biedt 25 MW aan IT-load. Het is het derde datacenter op de Chandivali-campus en brengt de totale IT-load op 61 MW. Het is aan alle vier de kanten goed verbonden met glasvezel. Ook ligt het datacenter op een kleine 15 minuten van het Chhatrapati Shivaji International Airport van Mumbai.
  • Londen, Verenigd Koninkrijk – Het nieuwe London 1 Data Center opent in het derde kwartaal van 2020. Dit datacenter heeft bij volledige benutting een capaciteit van 64 MW. Bij de opening van de faciliteit ligt de capaciteit op 8 MW. De faciliteit staat in verbinding met de vijf bestaande datacenters van NTT Ltd. in Londen – samen kunnen zij een IT-load van honderd MW leveren. Het London 1 Data Center staat in Dagenham (Oost-Londen), vlakbij de London Docklands. Dit is het internetknooppunt en backbone van wereldwijde connectiviteit van het Verenigd Koninkrijk, en faciliteert het merendeel van de London Internet Exchanges (LINX’s).
  • Tokio, Japan – NTT Communications start een nieuw datacenter in Japan dat in het derde kwartaal van 2020 operationeel zal zijn.
  • Hillsboro, Oregon, Verenigde Staten – NTT Ltd. huurt momenteel ruimte op zijn eerste datacentercampus in Hillsboro in Oregon. In het derde kwartaal van 2020 komen de eerste zes MW van Hillsboro 1 Data Center online als onderdeel van een bestaand gebouw dat geschikt wordt gemaakt voor datacenters van topniveau. De campus van NTT Ltd. zal uiteindelijk vijf datacenters bevatten van in totaal 144 MW en zal direct worden aangesloten op de ultrahoge glasvezelring die dient als kruisverbinding voor meerdere Trans-Pacific onderzeese kabels die de latentie verminderen tussen de Verenigde Staten en snelgroeiende Aziatische markten.
  • Ashburn, Virgina, Verenigde Staten – In Ashburn, locatie van de grootste en meest gewilde datacentermarkt ter wereld, bouwt NTT Ltd. aan zijn vijfde datacenter. Het twee verdiepingen tellende Ashburn 5 Data Center heeft een capaciteit van 32 MW, waarvan 8 MW klaar is voor gebruik in het derde kwartaal van 2020. Hiermee komt de totale voetafdruk van NTT Ltd. in Ashburn op 108 MW, verdeeld over de vijf gebouwen. Drie van deze gebouwen staan op de omheinde en beveiligde Ashburn-campus van NTT Ltd. Op dit terrein van bijna 32 hectare is plaats voor nog vier gebouwen.
  • München, Duitsland – NTT Ltd. is klaar met de ruwbouw van zijn tweede gebouw binnen de Munich 2 Data Center-campus. Het nieuwe gebouw gaat in het vierde kwartaal van 2020 online en levert klanten uiteindelijk 14 MW aan IT-load. München is het economische en digitale centrum van Zuid-Duitsland. Het Munich 2 Data Center beschikt ook over een Technology Experience Lab en maakt deel uit van het schaalbare netwerk en connectiviteitsecosysteem van NTT.
  • Cyberjaya, Maleisië – NTT Ltd. bouwt aan het vijfde datacenter op zijn Cyberjaya-campus, op dertig kilometer van het centrum van Kuala Lumpur. Het nieuwe Cyberjaya 5 Data Center met een capaciteit voor 5,6 MW aan kritieke IT-load komt in het vierde kwartaal van 2020 online en voldoet aan de eisen van hyperscalers en hoogwaardige bedrijven.
  • Chicago, Illinois, Verenigde Staten – NTT Ltd. huurt nu ruimte voor de nieuwe datacentercampus in Chicago op een locatie van ruim 7 hectare groot. Twee gebouwen van elk twee verdiepingen en een capaciteit van 36 MW leveren in totaal uiteindelijk 72 MW aan schaalbare kritieke IT-load. Het eerste gebouw, de Chicago 1 Data Center, komt met 6 MW online in het eerste kwartaal van 2021.
  • Jakarta, Indonesië – De nieuwe campus van NTT Ltd. in Bekasi heeft een maximale capaciteit van 45 MW aan kritieke IT-load. De nieuwe campus met de naam Indonesia Jakarta 3 Data Center, is het grootste datacenter in Indonesië en start naar verwachting in de eerste helft van 2021.
NTT Ltd. heeft ook plannen om volgend jaar nieuwe datacenters te ontwikkelen in Johannesburg, Silicon Valley, Madrid en Phoenix. Verder wil het bedrijf extra capaciteit toevoegen in Mumbai, Londen, Wenen, Zürich, Berlijn en Frankfurt.

Ryuichi Matsuo, Executive Vice President van de divisie Global Data Centers van NTT Ltd.: “We zijn blij dat we onze diepgaande expertise op het gebied van bouw en ons kapitaal kunnen benutten om onze datacenterfaciliteiten uit te breiden. Door onze voetafdruk gedurende de pandemie te vergroten, kunnen we onze klanten ondersteunen in hun toenemende behoefte aan betrouwbare en robuuste clouddiensten, cloudcommunicatie, digitaal entertainment en nieuwe technologie zoals kunstmatige intelligentie.”

De datacenterklanten van NTT Ltd. hebben toegang tot fullstack-technologieoplossingen van datacenters, netwerken, voice- en video-infrastructuren en managed services. NTT Ltd. is zeer ervaren in het bouwen van technisch geavanceerde datacenters tegen een lage TCO en een hoge mate van redundancy. Het wereldwijde datacenterplatform van NTT Ltd. voorziet in end-to-end-oplossingen voor klanten die hun kritieke IT-load over de belangrijkste wereldwijde locaties kunnen verdelen.Over de divisie Global Data Centers van NTT Ltd.
Global Data Centers is een divisie van NTT Ltd. en bestaat uit DPA, e-shelter, Gyron, Netmagic, NTT Indonesia Nexcenter, RagingWire en andere datacenterdivisies van NTT Communications. Ons gecombineerde wereldwijde platform is een van de grootste ter wereld met meer dan 160 datacenters in meer dan twintig landen en regio’s waaronder Noord-Amerika, APAC, EMEA en India. Als neutrale exploitant bieden wij toegang tot meerdere cloudproviders, een grote verscheidenheid aan internet exchanges en telecomproviders, waaronder ons eigen wereldwijde Tier 1-netwerk dat voldoet aan IPv6. Onze klanten zijn hyperscalers en wereldwijde bedrijven uit alle sectoren zoals finance, media, gaming, gezondheidszorg, manufacturing, retail en de overheid. Ga naar datacenter.hello.global.ntt
Laatste van NTT Ltd.  
UEFA EK 2020 succesvol ondersteund met infrastructuur van NTT

NTT lanceert eerste wereldwijd beschikbare private 5G-Network-as-a-Service-platform

NTT creëert ’s werelds grootste connected stadium en genereert een ‘digital twin’ van de Tour de France
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Jules Pieters nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm Nederland

Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

DTEX Systems en iSOC24 gaan partnership aan voor Cyber Security Operations en Insider Risk Intelligence in de Benelux

Een op de tien onderzochte cybersecurityincidenten bij organisaties wordt door Kaspersky als ernstig beschouwd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 30 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
NTT Ltd. contact  

Logo NTT Ltd.

  +44 203 936 0400
  hello.global.ntt
NTT Ltd. sociaal  


NTT Ltd. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV)
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo True (Broad Horizon)
Logo PQR
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92059 persberichten
- 6043 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10746 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl