www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 64 dagen geleden)
Bedrijf:

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Naarden, 17 augustus 2020 Genesys, wereldwijd leider in cloud customer experience en contact center oplossingen, lanceert als eerste in de branche een native multicloud-architectuur. Meer flexibiliteit, agility en keuze maakt het voor organisaties eenvoudiger om een uitgebreid ecosysteem van meerdere leveranciers op te bouwen en de infrastructuur, toepassing en beheermodellen op maat te maken voor de eigen manier van werken. Dit geeft ze de veerkracht, flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig is om de contact centers toekomstbestendig te maken.

Multicloud geeft organisaties ultieme controle
Klanten met Genesys Engage kunnen nu makkelijker cloudgebaseerde innovaties inzetten en daarmee gepersonaliseerdere service leveren voor hogere klantbetrokkenheid en loyaliteit. Daarnaast kunnen organisaties profiteren van de mogelijkheid van transitie naar de cloud met behoud van de bestaande investeringen in technologie en terwijl ze voldoen aan strenge regels rondom data en beveiliging.

De opnieuw in containers opgebouwde architectuur van Genesys Engage is gebaseerd op open standaarden en zorgt dat Genesys Engage-klanten kunnen kiezen uit private of publieke cloud, on-premise of hybride toepassingen met Genesys Cloud of andere leveranciers. Zo profiteert bijvoorbeeld Fiat Chrysler Automobiles met Genesys Engage van één enkel platform voor de ondersteuning van een scala aan verschillende applicaties, cloud toepassingsmodellen en leveranciers binnen hun wereldwijde organisatie. Bovendien kunnen organisaties met Genesys Engage de multicloud-architectuur draaien in de private cloud van hun keuze, waaronder die van leidende Infrastructure-as-a-Service leveranciers Amazon Web Services (AWS), Google Cloud en Microsoft Azure.

Door de multicloud-benadering kan iedere Genesys Engage klant, zowel cloud als on-premise, ongeacht hun toepassingsmodel snel en makkelijk gebruik maken van innovaties. Zo hebben klanten die gebruik maken van Genesys Engage toegang tot de AI-mogelijkheden van Genesys Cloud zoals Predictive Engagement en Workforce Engagement Management- als een volledig geïntegreerde oplossing.

Multicloud ecosysteem biedt grote voordelen
Cloud-klanten kunnen ook bepalen hoe Genesys Engage wordt aangestuurd: onafhankelijk, door Genesys of beheerd door een partner zoals Accenture, Aria Solutions, Avtex, BT, Cognizant, ConvergeOne, Infosys, NTT LTD of Orange Business Services. Daarnaast kunnen organisaties hun softwareapplicaties verdelen over verschillende clouds of gebruik maken van meerdere providers om aan te sluiten bij de diverse geografische behoeftes en dataregelgeving.

Bedrijven die Genesys Engage gebruiken profiteren van de open architectuur en vermijden daarmee vendor lock-in. Ook kunnen zij de contact centeroplossing makkelijk uitbreiden door integratie met bestaande applicaties van leveranciers zoals AWS, Google Cloud, Microsoft, Nuance en Calabrio. Organisaties hebben meer mogelijkheden voor het ondersteunen van een groot aantal oplossingen, waaronder spraak en chatbots, workforce engagement management en stem- en spraakherkenning.

Over de Genesys multicloud architectuur:
  • “Tientallen jaren moesten bedrijven kiezen tussen een applicatiesuite van dezelfde leverancier of best-breed-systemen in silo’s. Dat was een nachtmerrie voor beheerders, met hoge kosten en inconsistente klantervaringen. Met onze multicloud-architectuur werken we samen met onze klanten om hier een eind aan te maken,” zegt Barry O’Sullivan, executive vice president en general manager voor Genesys Multicloud Solution. “We geven bedrijven de ultieme vrijheid om de technologie en infrastructuur van hun contact center op maat en toekomstbestendig te maken zodat ze iedere klant een unieke ervaring kunnen bieden.”

  • “Voor de meeste internationale bedrijven is werken in de cloud met één provider niet realistisch,” zegt Robert Allman, Global senior vice president, Customer Experience bij NTT LTD. “Multicloud is de toekomst en Genesys geeft klanten de flexibiliteit in het bouwen van een cloudomgeving die het beste past bij hun wensen terwijl ze tegelijk optimaal profiteren van hun investeringen in hun contact center.”

  • “De keuze is helder: cloud is het antwoord,” zegt Sheila McGee-Smith, president, McGee-Smith Analytics. “Maar bedrijven, vooral de grote multinationals, willen invloed op hoe de transformatie van customer experience naar de cloud wordt geregeld. Door bedrijven keuze te geven in cloudplatforms, toepassingsmodellen en beheersopties levert Genesys Engage een architectuur die bedrijven kunnen vormen naar hun specifieke eisen en wensen. Daarmee kunnen ze de nieuwste technologie inzetten en de service bieden waar klanten voor terugkomen.”
==

Over Genesys
Ieder jaar levert Genesys meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Met de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie ieder klantmoment van marketing, sales tot service  en op ieder kanaal, tegelijkertijd de ervaring van medewerkers verbeterend. Genesys pionierde met Experiences as a ServiceSM  zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden op de juiste schaal, kunnen interacteren met empathie en kunnen bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het leidende publieke contact center platform in de wereld, ontworpen voor snelle innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit.
Bezoek www.genesys.com.

©2020 Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. Alle rechten voorbehouden. Genesys en het Genesys logo zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Genesys. Alle andere bedrijfsnamen en logo’s kunnen geregistreerde handelsmerken of handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven.

Contact
Linda Hilberdink, Senior Field Marketing Manager Benelux, Iberia & South East Africa
Linda.hilberdink@genesys.com – 06 21 68 37 73

Ingrid Wong, Krakeling Communicatie
Ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl – 06 147 67 539
Laatste van Genesys  
Genesys en Adobe partneren voor Contextual Customer Experiences

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Nieuwe integratie Genesys Cloud en Microsoft Teams voor productiviteit en samenwerking
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

NetApp vereenvoudigt en versnelt digitale transformatie voor klanten via partnerships met gerenommeerde public cloud-aanbieders

NetApp breidt hybrid cloudportfolio verder uit; organisaties halen meer rendement uit de cloud

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 64 dagen
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#