ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Pure Storage en Cohesity sluiten strategisch partnership om snelle, grootschalige recovery te bieden

Pure FlashRecover, Powered by Cohesity: all-flash oplossing voor snelle recovery, ransomwarebescherming en hergebruik van data

Amsterdam, 12 augustus 2020 - Pure Storage en Cohesity sluiten een strategisch partnerschap voor het op de markt brengen van Pure FlashRecover, Powered by Cohesity. Cohesity is een modern datamanagementbedrijf die de manier waarop organisaties back-ups maken, data beheren en waarde uit data halen, radicaal vereenvoudigt. Dit aanbod is de eerste moderne, gezamenlijk ontworpen oplossing die voldoet aan de zwaarste eisen op het gebied van bedrijfscontinuïteit en die nieuwe mogelijkheden biedt voor datagedreven organisaties.


Pure en Cohesity zijn deze samenwerking aangegaan vanwege de sterk toenemende vraag van klanten naar een geïntegreerde all-flash oplossing voor dataprotectie, waarmee zij eenvoudig, snel en betrouwbaar back-ups kunnen maken en deze op grote schaal kunnen herstellen. De bedrijven zijn dit partnerschap aangegaan in een tijd waarin klanten steeds meer overgaan op clouddiensten en op zoek zijn naar bescherming tegen ransomware.

Pure FlashRecover, Powered by Cohesity biedt de all-flash data backup- en recoverymogelijkheden die bedrijven nodig hebben voor snel dataherstel na een calamiteit of een ransomware-aanval. De oplossing maakt flash-to-flash-to-cloud dataprotectie mogelijk en maakt een snelle, onafhankelijke opschaling van de verwerking, doorvoer en opslagcapaciteit mogelijk voor het meest efficiënte gebruik van alle resources.

De oplossing stelt organisaties ook in staat om toekomstvaste investeringen in datacenters te doen en de performance te realiseren die nodig is om te voldoen aan de groeiende eisen voor dataherstel op petabyte-niveau. Bovendien maakt de oplossing het mogelijk om back-upgegevens te hergebruiken voor analytics en DevOps, waardoor meerdere applicaties gebruik kunnen maken van dataopslag op het high-performance, uniforme en snelle file en object FlashBlade-platform.

"Zoals de situatie van vandaag overduidelijk heeft gemaakt, is bedrijfscontinuïteit meer dan alleen het overleven van een gebeurtenis, het gaat erom dat een bedrijf kan gedijen tijdens een crisis, ongeacht de omstandigheden", aldus Charles Giancarlo, voorzitter en CEO, Pure Storage. "Samen met Cohesity kunnen we de eerste volledig geïntegreerde oplossing leveren die een snel herstel mogelijk maakt, ontworpen voor het lange termijn succes van elke organisatie".

"We brengen samen met Pure een oplossing op de markt die uitzonderlijke all-flash mogelijkheden integreert met een geavanceerd dataprotectie-aanbod en daarmee nieuwe mogelijkheden voor klanten biedt", zegt Mohit Aron, CEO en oprichter van Cohesity. "Door onze samenwerking met Pure stellen we ondernemingen in staat om hun investeringen toekomstbestendig te maken door performance, eenvoud en schaalgrootte te bieden - ondersteund door een gedeeld geloof in een sterke focus op de klant.”

Door Cohesity DataProtect-software te combineren met Pure’s uniforme en snelle bestands- en object FlashBlade-platform, levert de geïntegreerde oplossing:
  • Performance: tot 3x snellere back-up en restore throughput dan schijfgebaseerde alternatieven, de mogelijkheid om duizenden virtuele machines en tot 1 PB aan data per dag te herstellen om te voldoen aan de behoeften op het gebied van omvangrijke disaster recovery.
  • Integratie: aankoop, implementatie en ondersteuning verlopen alleen via Pure, waardoor klanten niet meer met twee leveranciers hoeven te werken. Pure is nu een Cohesity Technology Partner en de bedrijven hebben zich gecommitteerd aan gezamenlijke innovatie.
  • Schaalbaarheid: gescheiden computing en opslag om onafhankelijke schaalvergroting mogelijk te maken voor back-up/recovery, throughput en opslagcapaciteit zodat de resources zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden.
  • Eenvoud: gemakkelijk beheer door cloud-integratie die flash-to-flash-to-cloud back-up en recovery, betaalbare public cloud-storage voor lange termijn opslag en niet-verstorende upgrades mogelijk maakt.
Pure en Cohesity hebben gemeenschappelijke kernwaarden op het gebied van innovatie en klantfocus, zoals blijkt uit hun hoge (top 1%) Net Promotor Scores (NPS) onder B2B-bedrijven.

"Data recovery kan in de wereld van vandaag een bijzondere uitdaging zijn, omdat ransomware-aanvallen steeds vaker voorkomen de hoeveelheid data die die moet worden beschermd blijft groeien door de digitale transformatie", zegt Steve McDowell, Senior Analyst, Storage, Moor Insights & Strategy. "IT-beslissers zullen deze oplossing verwelkomen. Het voorziet in de behoefte aan snelle recovery en hergebruik van enorme hoeveelheden back-updata, met het gebruiksgemak waar beide bedrijven om bekend staan. We hebben nog geen vergelijkbare oplossing voor geïntegreerde storage en dataprotectie gezien.”

Beschikbaarheid
Pure FlashRecover, Powered by Cohesity wordt momenteel door gezamenlijke klanten getest en zal in het najaar van 2020 beschikbaar komen in de Verenigde Staten. In de andere landen in de loop van 2021.

Voor meer informatie over Pure FlashRecover, Powered by Cohesity:
Over Cohesity
Cohesity luidt een nieuw tijdperk in voor het databeheer dat een cruciale uitdaging voor bedrijven oplost: de enorme fragmentatie van data. De overgrote meerderheid van de bedrijfsdata - back-ups, archieven, file shares, object stores en data die worden gebruikt voor ontwikkeling, tests en analyse - bevindt zich in gefragmenteerde infrastructuursilo's waardoor dataprotectie moeilijk is, het beheer duur is en data-analyse niet eenvoudig is. Cohesity consolideert silo's op één platform - van datacenters tot aan de rand en tot aan de cloud - en stelt organisaties op unieke wijze in staat om apps op dat platform te draaien. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit is om back-ups te maken en inzichten uit data te halen. Cohesity is een 2019 CNBC Disruptor en is door het World Economic Forum genoemd als Technology Pioneer. Bezoek onze website en blog, volg ons op Twitter and LinkedIn, en ‘like’ ons op Facebook. Cohesity is een Leader in het 2020 Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions.

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
Check Twice, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@checktwice.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Intus levert geavanceerde planning- en roostertool aan Luchtverkeersleiding Nederland

Qualys biedt uitgebreide Inventory Sync met ServiceNow Service Graph CMDB als onderdeel van het nieuwe Service Graph Connector Program

Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren

Emerce trekt nieuw kapitaal aan, aandeelhouder Axivate stapt uit

BlueJeans en Microsoft bereiden zich voor op terugkeer naar het kantoor met cloud-video-interoperabiliteit

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen in Q2 met 12% naar € 6,36 miljard
SoftApp breid het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

ChargePoint maakt beursgang bekend en breidt elektrisch oplaadnetwerk verder uit over Noord-Amerika en Europa

Sharp tekent Partnershipovereenkomst met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Connected Conservation Foundation van start

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving

VodafoneZiggo introduceert nieuwe CSR-strategie voor 2025: People Planet Progress

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  

Logo CheckTwice
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl