www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (43 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Nieuwe Dell Latitude Chromebook Enterprise geeft bedrijven vertrouwen om vanaf elke locatie te werken

 • De nieuwe Latitude Chromebook Enterprise verrijkt de ervaring van werknemers met een strak, compact design en nieuwe productiviteitsfeatures dankzij het allereerste 4K-scherm met Low Blue Light-technologie en de langste batterijduur in een premium Chromebook.
 • Organisaties kunnen Latitude Chromebooks eenvoudig beveiligen, inzetten en beheren, en zo hun werknemers ondersteunen, waar ze ook werken.
 • De hoogwaardige Chromebook Enterprise van Dell biedt bedrijven meer keuze in apparaten en besturingssystemen.
Amsterdam, 11 augustus 2020 - Chrome OS heeft zijn uitbreiding binnen bedrijven versneld tijdens de shift naar telewerken. De nieuwe Latitude 7410 Chromebook Enterprise, een hoogwaardige 14 inch-laptop voor zakelijk gebruik of 2-in-1 van Dell Technologies (NYSE:DELL), verhoogt de productiviteit met energie voor onderweg, geavanceerde beveiliging en snelle verbindingsmogelijkheden.

Met de Latitude 7410 Chromebook Enterprise breidt Dell zijn Latitude Chromebook-productlijn verder uit – met nu zowel een mainstream als een premium optie – om bedrijven meer keuze in apparaten te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de schaalbaarheid, het beheer en de beveiliging van de onderneming.

“Dit is niet zomaar een Chromebook”, zegt Rahul Tikoo, senior vice president, Commercial Product Group, Dell Technologies. “Onze nieuwste Latitude Chromebook Enterprise is ontworpen voor zowel werknemers als IT-managers die Chrome OS in de organisatie gebruiken. Werknemers zullen heel tevreden zijn met het strakke design en de samenwerkingsfuncties die hen helpen omgaan met de nieuwe werkdynamiek. IT-managers hebben dan weer de beheer- en beveiligingsmogelijkheden die ze nodig hebben voor het inzetten van apparaten in een bedrijfsomgeving.”

“We evalueren voortdurend de tools en technologie die onze teams helpen om de klanten beter te bedienen. Tegelijkertijd houden we vast aan onze missie om duurzame producten te gebruiken waar dat mogelijk is”, zegt Sarah Paiji Yoo, CEO en medeoprichter van Blueland. “Het gebruik van de Latitude Chromebook Enterprise-apparaten, die vol duurzame features zitten, bood mijn team nieuwe mogelijkheden om samen te werken en flexibel en productief te blijven toen we naar thuiswerken moesten overschakelen.”

Werken vanaf elke locatie
De Latitude 7410 Chromebook Enterprise is ontworpen voor executives, mobiele professionals en remote workers, en bevat nieuwe beveiligings- en productiviteitsfuncties zodat werknemers aan de slag kunnen zonder tijd te verliezen met het instellen van het apparaat. De Latitude 7410 Chromebook is in samenwerking met Intel ontwikkeld als onderdeel van het innovatieprogramma Project Athena[1], en biedt LTE mobiele breedband[2], Intel WiFi 6 en tot de tiende generatie Intel Core i7-processoren om de productiviteit en prestaties te verhogen bij activiteiten die veel bandbreedte vragen, zoals tot 8,6 keer sneller werken in Google Sheets[3].

Andere belangrijke features:
 • Het allereerste 4K-scherm met Low Blue Light op een Chromebook Enterprise[4]: Latitude 7410 verbetert leesbaarheid en oogcomfort dankzij de ingebouwde low blue light 4K-schermtechnologie. Een uitgebreide display met vierzijdige dunne rand biedt ook meer scherm om contact te hebben met collega’s en opties voor akoestische ruisonderdrukking die de kwaliteit van videogesprekken verhogen.
 • De langste batterijduur op een premium Chromebook[5]: Dankzij een levensduur[6] van maar liefst 21 uur kunnen mobiele professionals een volledige dag werken. En als ze toch moeten opladen, dan kan het apparaat snel van 0% naar 35% opladen in slechts 20 minuten met ExpressCharge Boost[7], of tot 80% in één uur met ExpressCharge[8].
 • Gemakkelijk te gebruiken: Werknemers en executives die onder tijdsdruk staan, vertrouwen op de functie waarbij de Latitude Chromebook in minder dan drie seconden opstart door het apparaat simpelweg met één hand te openen. Voor extra flexibiliteit heeft het apparaat een van de ruimste opties aan beschikbare poorten in een premium Chromebook Enterprise[9]. Eenvoudige toegang tot apps is lokaal of online beschikbaar via de Chrome-browser of de beheerde Google Play Store. Voor de gemoedsrust van werknemers is er een optioneel ingebouwd privacy-scherm en een privacy-sluiter voor de camera.
 • Premium design: Professionals hebben de keuze tussen bewerkt aluminium of koolstofvezel op ’s werelds lichtste 14-inch Chromebook Enterprise-laptop[10]. De Latitude 5400 Chromebook Enterprise is beschikbaar in een nieuwe zilveren kleur om werknemers van een moderne look & feel te laten genieten.
Beheer en security
Nu organisaties zich voorbereiden om op lange termijn op afstand te werken, vermindert Dell Technologies Unified Workspace de IT-complexiteit en kunnen IT-managers de Latitude Chromebook Enterprise beveiligen, beheren en ondersteunen. Het apparaat is in meer dan 50 landen en met 14 gelokaliseerde toetsenborden verkrijgbaar, zodat bedrijven verschillende configuraties kunnen selecteren en aanschaffen. IT kan de apparaten beheren met de ondersteuning, beveiliging en betrouwbaarheid die in een bedrijfsomgeving verwacht wordt, en ze mogen vertrouwen hebben in de stabiliteit van het Intel Stable IT Platform. Ze kunnen de opslag en de batterij onderhouden en upgraden, en hetzelfde ondersteuningsmodel in de hele organisatie gebruiken.

“Nog meer dan voorheen hebben IT-beheerders tegenwoordig innovatieve technologische oplossingen nodig ter ondersteuning van hun moderne cloud-first ondernemingen”, zegt John Solomon, vicepresident van Chrome OS bij Google. “Daarom zijn we verheugd dat we onze premium Chromebook-opties voor zakelijke klanten kunnen uitbreiden met de Latitude 7410 Chromebook Enterprise. Aangedreven door Chrome OS stelt de Dell Latitude Chromebook Enterprise IT-managers in staat om snel en veilig te implementeren, zodat werknemers hun werk op een effectieve manier gedaan krijgen, ongeacht hun locatie.”

Beschikbaarheid en prijs
 • De Latitude 7410 Chromebook Enterprise is nu verkrijgbaar vanaf $1,299.00 en zal binnenkort verkrijgbaar zijn met Intel Core i3-processors vanaf $1,099.00.
Extra hulpbronnen
 • Volg ons via Twitter en LinkedIn voor de laatste updates over zakelijke pc’s en nieuws van Dell Technologies.
 • Ontdek hoe Dell bedrijven helpt om oplossingen voor telewerk uit te rollen.
 • Bezoek onze Dell Technologies Media Library voor beeldmateriaal, video’s en logo’s.
[1] Gebaseerd op Intels Project Athena Design Verification and Qualified Configuration Status-rapport van 20 juli 2020.

[2] Afhankelijk van het breedbandabonnement en het dekkingsgebied van de serviceprovider; kunnen de snelheden variëren. Er zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie.

[3] Bron: Intel. De prestatieresultaten zijn gebaseerd op tests vanaf oktober – december 2019 en geven mogelijk niet alle openbaar beschikbare beveiligingsupdates weer. Zie de informatie over de configuratie voor meer details. Geen enkel product kan volledig veilig zijn. Ga voor meer informatie over prestaties en benchmarkresultaten naar http://www.intel.com/benchmarks

[4] Gebaseerd op analyse van Dell met behulp van openbaar beschikbare gegevens, juni 2020.

[5,6] Gebaseerd op de analyse van Dell in augustus 2020 met behulp van openbaar beschikbare gegevens. De Latitude 7410 Chromebook Enterprise krijgt tot 21 uur en 17 minuten de tijd als hij wordt getest met Intel Core i5-10310U, 8GRAM, 128 GB SSD, FHD non-touch panel, Chrome OS en 68Whr batterij, met behulp van de Google Chrome OS Powerload-test. De testresultaten zijn alleen bedoeld ter vergelijking. De werkelijke levensduur van de batterij kan aanzienlijk korter zijn dan de testresultaten en is afhankelijk van de productconfiguratie en -gebruik van het product, de software, het gebruik, de gebruiksomstandigheden, de instellingen voor energiebeheer en andere factoren. De maximale levensduur van de batterij neemt af met de tijd.

[7] Binnen de Dell Power Manager software kan de standaardmodus Adaptive Charge of ExpressCharge de systeembatterij binnen 20 minuten van 0% tot 35% opladen wanneer het systeem is uitgeschakeld en de temperatuur van de batterij tussen 16 en 45 graden C ligt. Nadat het laden 80% van de capaciteit heeft bereikt, keert de laadsnelheid terug naar de normale snelheid. Aanbevolen voor gebruik met de meegeleverde Dell voedingsadapter; niet aanbevolen met een voedingsadapter met een kleinere capaciteit. De oplaadtijd kan variëren met +/-10% vanwege de systeemtolerantie.

[8] Binnen de Dell Power Manager-software kan het selecteren van ExpressCharge de systeembatterij binnen 60 minuten opladen van 0% tot 80%. Nadat het opladen 80% van de capaciteit heeft bereikt, keert de oplaadsnelheid terug naar de normale snelheid. Aanbevolen voor gebruik met de meegeleverde Dell voedingsadapter; niet aanbevolen met een voedingsadapter met een kleinere capaciteit. De oplaadtijd kan variëren van +/-10% als gevolg van de systeemtolerantie. Gebaseerd op analyse van Dell waarbij premium Chromebook Enterprise-laptops vergeleken werden, juni 2020.

[9] Gebaseerd op een analyse van Dell die de eersteklas Chromebook Enterprise-laptops vergelijkt, juni 2020.

[10] Gebaseerd op analyse van Dell met behulp van openbaar beschikbare gegevens ter vergelijking van startgewichten, juni 2020.Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
E. dell(at)whizpr.nl

Laatste van Dell Technologies  
Nieuwe Dell Latitude Chromebook Enterprise geeft bedrijven vertrouwen om vanaf elke locatie te werken

Dell Technologies brengt IT-infrastructuur en cloudmogelijkheden naar edge-omgevingen

Dell Technologies zet met PowerScale storage nieuwe standaard voor opslag ongestructureerde data
Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Slimme energieopslag van Eaton stimuleert duurzame energiemodellen

Macaw kiest Unit4 ERP ter ondersteuning van internationale groei

Yellow Communications nu onderdeel van internationaal PR- en communicatiebureau Clarity

Arrow Electronics sluit EMEA-distributieovereenkomst met Snyk

Western Digital introduceert uitgebreide reeks WD Purple smart video-oplossingen voor de groeiende markt AI-ondersteunde bewakingssystemen

CyberArk beschikbaar via Microsoft Azure Marketplace

Spaces Vijzelstraat winnaar Nationale Flexplek Test 2020

HubSpot kondigt belangrijke upgrade aan van Sales Hub Enterprise – een krachtige en gebruiksvriendelijke sales-CRM
IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Sharp introduceert de NU-JD440: een nieuw PV-zonnepaneel van 440 watt met half-cut-cellen

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Barracuda breidt CloudGen WAN-service uit met personal remote access

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Onderzoek: Tweederde van organisaties haalt geen waarde uit investering in analytics

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland

ThoughtSpot komt met SaaS-oplossing om cloud datawarehouses te benutten voor search- en AI-gedreven analytics

Oude printinfrastructuur vormt obstakel voor digitale transformatie

Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy
Geplaatst:
Verstreken tijd: 43 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Logo Arrow Electronics
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89311 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8754 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl