Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

HMD Global benoemt voormalig OneWeb-adviseur Alain Lejeune tot Global Leader of Operations

HMD Global, home of Nokia smartphones, kondigt aan Alain Lejeune te benoemen tot Global Leader of Operations. Lejeune heeft meer dan 25 jaar ervaring in telecommunicatie en is een ervaren leider van wereldwijde projecten. Voor zijn overstap naar HMD Global was Lejeune in dienst bij OneWeb, waar hij zich als adviseur op de operationele strategie richtte. Bij HMD Global is Alain Lejeune verantwoordelijk voor het toezicht op alle activiteiten van het bedrijf en krijgt hij de leiding over engineering en supply chain management. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Florian Seiche, Chief Executive Officer bij HMD Global.

"Ik ben verheugd deze nieuwe uitdaging aan te gaan bij HMD Global. Tijdens mijn loopbaan in de mobiele industrie ben ik getuige geweest van enorme verschuivingen in de manier waarop bedrijven op wereldschaal opereren. Maar de noodzaak om snel te reageren op de markt is nog nooit zo bedrijfskritisch geweest als nu, in een periode waarin bedrijven zich moeten aanpassen aan een wereld na COVID-19. Ik kijk ernaar uit om een wendbare startup zoals HMD Global te helpen te profiteren van het momentum en door veranderingen te navigeren, nu en in de toekomst”, zegt Alain Lejeune, Global Leader of Operations bij HMD. “Nokia-telefoons hebben een loyale en snelgroeiende schare fans. Ik zie ernaar uit om het bedrijf te helpen de hoge kwaliteit en de betaalbare mobiele innovaties te blijven leveren die klanten hebben leren kennen en waarderen."

“Alain heeft een schat aan ervaring met een diepgaand begrip van de mobiele industrie. Zijn operationele expertise en het stimuleren van creativiteit in R&D overtuigden ons dat hij een enorme impact zal hebben op de reis die we als bedrijf maken”, zegt Florian Seiche, Chief Executive Officer bij HMD Global. “Alain zal een centrale rol spelen bij het transformeren van ons bedrijf en het uitbreiden van onze producten en diensten. Zijn benoeming versterkt ons team. Ik kijk ernaar uit om HMD Global te zien groeien onder leiding van Alain."

Voordat hij bij OneWeb startte werkte Lejeune bij TCL Group, als onderdeel van de overname van de mobiele telefoon divisie van Alcatel door TCL. Dit was een van de eerste internationale overnames door een Chinees bedrijf in de sector. Lejeune leidde de integratie met succes en stimuleerde R&D en productcreatie van het bedrijf. Tevens was Lejeune bij TLC verantwoordelijk voor het beheer van de verwerving van wereldwijde licentierechten van het in Canada gevestigde BlackBerry Limited. Na een succesvolle overname werd hij CEO van de business divisie BlackBerry Mobile binnen TCL en lanceerde hij BlackBerry-smartphones opnieuw als een premium professioneel merk op de wereldmarkt.

image
Alain Lejeune, Global Leader of Operations bij HMD

----

Over HMD Global
HMD Global Oy, gevestigd in Espoo, Finland, is ‘home of Nokia smartphones’. HMD ontwerpt en verkoopt een reeks smartphones en gespecialiseerde telefoons voor een brede waaier van consumenten en zakelijke gebruikers, in verschillende prijscategorieën. HMD is de trotse exclusieve licentienemer van het Nokia-merk voor telefoons en tablets en zet sterk in op innovatie en kwaliteit. Meer informatie vind je op www.hmdglobal.com. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.
Laatste van HMD Global  
HMD Global blijft leider in Android-updates met 1000e implementatie van software-updates in drie jaar tijd

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

HMD Global haalt 230 miljoen USD op in nieuwe investeringsronde
Geplaatst:
Verstreken tijd: 167 dagen
HMD Global contact  

Logo HMD Global

HMD Global sociaal  


HMD Global tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90155 persberichten
- 5878 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9491 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl