www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (54 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Organisaties kiezen VMware Digital Workspace-oplossingen om remote-werken mogelijk te maken

 • VMware kondigt nieuwe werkplekoplossingen aan om bedrijven te helpen werknemers weer veilig te laten werken op kantoor en een verbeterde kantoorervaring mogelijk te maken
 • VMware Horizon 8 biedt flexibiliteit voor de toekomstige workforce door gebruik te maken van hybrid-cloud scale en unieke integraties met andere VMware-technologieën
Utrecht, 7 augustus 2020 – Medewerkers gaan langzaam aan terug naar kantoor, maar de COVID-19-pandemie heeft de manier van werken richting de toekomst blijvend veranderd. Het is nu normaal om op elke locatie en remote te kunnen werken. Daarom introduceert VMware nieuwe, uitgebreide mogelijkheden waarmee bedrijven hun flexibiliteit kunnen verbeteren, zodat ze klaar zijn voor de gedistribueerde, hybride workforce van de toekomst. Het gaat om een reeks nieuwe werkplekoplossingen en nieuwe features in VMware Workspace ONE Intelligent Hub, speciaal ontworpen om klanten te helpen werknemers veilig terug naar kantoor te laten komen. VMware introduceert ook verbeteringen aan zijn virtual desktop infrastructure (VDI)-platform VMware Horizon 8, een moderne, toekomstgerichte oplossing voor veiligere levering en beheer van virtuele desktops en applicaties in de hybrid cloud.

"Remote werken mag niet langer als een luxe worden gezien, het is noodzakelijk. Remote werken heeft er in feite voor gezorgd dat persoonlijke connecties zijn verbeterd, werving van personeel eenvoudiger is en bedrijven zich sneller aan kunnen passen. En technologie heeft ervoor gezorgd dat we de manier waarop we werken naadloos kunnen aanpassen", aldus Boudewijn Aelbers, Director Solution Engineering Benelux bij VMware. "Onze aankondigingen over oplossingen voor de vernieuwde werkplek met Workspace ONE Proximity en Workspace ONE Campus, samen met de lancering van het eerste moderne platform voor virtuele desktops en apps, zijn strategisch en bedrijfskritisch voor de gedistribueerde workforce. Het feit dat klanten kiezen voor onze oplossingen bevestigt onze toewijding om aan de behoeften van klanten te voldoen, terwijl zij zich aanpassen aan de nieuwe norm."

VMware kondigt nieuwe werkplekoplossingen aan voor de workforce van de toekomst
Om aan de behoeften van de moderne workforce te voldoen, biedt VMware een reeks nieuwe werkplekoplossingen, mogelijk gemaakt door het Workspace ONE-platform. Het gaat om twee nieuwe privacygerichte mobiele applicaties – VMware Workspace ONE Proximity* en VMware Workspace ONE Campus*. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat VMware-klanten de kantoorervaring van de toekomst kunnen bieden.

Met Workspace ONE Proximity kunnen klanten werknemers helpen terug te keren naar kantoor door gebruik te maken van Bluetooth Low Energy (BLE)-beacons. Deze geven werknemers inzicht in mogelijke blootstelling, brengen collega’s op de hoogte van veranderende omstandigheden en helpen bij het achterhalen van locaties en interacties binnen een kantoor. Workspace ONE Campus maakt gebruik van dezelfde beacon-infrastructuur voor het reserveren van bureaus en vergaderzalen en om bewegwijzering te ondersteunen, waardoor de toekomstige werkplekervaring wordt verbeterd. Door deze nieuwe werkplekoplossingen te implementeren, kunnen organisaties de infrastructuur die ze al hebben, gebruiken om belangrijke zaken rond de heropening van het kantoor en toekomstige werkplekinitiatieven te ondersteunen, zoals:
 • Zelfrapportage en automatische omgevingsmeldingen
 • Tools die werknemers helpen hun locatie te onthouden
 • Beheerinzicht in plekken die goed gereinigd moeten worden
 • Bezettingslimieten en fysieke distancing
 • Omni-channel communicatiestrategieën
 • Digitale badge voor toegang, kiosken, printen en meer
 • Reserveren van bureaus en vergaderruimtes
 • Kantoornavigatie
VMware heeft de Workspace ONE-infrastructuur getest en geïmplementeerd middels nauwe samenwerking met interne multidisciplinaire teams die werknemers veilig terug naar kantoor moeten brengen. De teams hebben tijdens dit proces voortdurend kunnen leren en de oplossingen kunnen aanpassen aan de complexe, veranderende behoeften van grote organisaties wereldwijd.

Een modern leveringsplatform voor desktops en applicaties
Nu werknemers wereldwijd steeds meer remote werken vanwege de pandemie, hebben ze snelle en veiligere toegang nodig tot bedrijfsmiddelen. VMware introduceert Horizon 8, ontworpen om IT-teams te helpen bij het efficiënter beheren en eenvoudiger schalen van de levering van virtuele desktops en applicaties vanaf één control plane in public en private clouds. In tegenstelling tot oudere VDI-producten biedt VMware Horizon 8 IT-teams Instant Clone-technologie die snel zorgt voor volledig uitgeruste, gepersonaliseerde virtuele desktops en applicaties, aangedreven door integratie met VMware vSphere-technologie. Het moderne platform vereenvoudigt en automatiseert Day Two management van afbeeldingen, applicaties, profielen en beleid door gebruik te maken van VMware App Volumes en Dynamic Environment Manager-technologieën. Zo kunnen IT-teams tijd besparen en kosten verlagen. VMware Horizon 8 introduceert verschillende nieuwe mogelijkheden, waaronder:
 • Uitgebreide hybrid en multi-cloud implementatieopties: Klanten kunnen gebruikmaken van de cloud(s) van hun keuze om VDI- en applicatiemogelijkheden te leveren op een beheerde infrastructuur, snel te schalen en workloads in te richten met het VMware Horizon-platform. Ondersteuning voor VMware Horizon on Google Cloud, VMware Engine en VMware Horizon on VMware Cloud on Dell EMC is nu beschikbaar. Ondersteuning voor VMware Horizon on Azure VMware Solution (AVS) zal naar verwachting beschikbaar zijn wanneer die service algemeen beschikbaar is. Al deze VMware Cloud Verified-services zijn gebouwd op VMware Cloud Foundation, waardoor VMware Horizon-klanten hun VMware-expertise en investeringen kunnen blijven benutten.
 • Nieuwe Instant Clone-mogelijkheden: Instant Clone Smart Provisioning helpt IT direct instant clones aan te bieden zonder dat een bovenliggende VM nodig is. Hierdoor komen meer geheugenbronnen vrij en het aantal desktops per host wordt verhoogd, waardoor VDI- en published applicatiekosten worden verlaagd. Andere Instant Clone-innovaties zijn dynamische pooluitbreiding en elastische DRS om snel de vraag op of af te schalen in public en private clouds die VMware Horizon hosten. Bijvoorbeeld met VMware Cloud on AWS, om te voorzien in dringende behoeften om de gedistribueerde workforce te ondersteunen.
 • VMware Horizon REST API’s: Nieuwe RESTful API’s helpen bij het automatiseren van de uitgebreide mogelijkheden die beschikbaar zijn in VMware Horizon 8, zoals monitoring, rechten en gebruikers- en machinebeheer. IT kan gemakkelijk communiceren met VMware Horizon 8 voor extra flexibiliteit, het verspreiden van en toegang krijgen tot informatie en het snel moderniseren van services.
 • Unified Communications & Collaboration Support: De vraag naar samenwerkingstools ter ondersteuning van gedistribueerde workforces is toegenomen. VMware Horizon biedt nu een geoptimaliseerde ervaring voor Microsoft Teams video en audio − naast Zoom en Cisco Webex − die zorgt voor verbeterde productiviteit en een betere gebruikerservaring met virtuele desktops.
 • Linux-gehoste applicaties: Linux-applicaties kunnen nu rechtstreeks vanaf een Linux-server in het VMware Horizon-platform worden gezet, waardoor de kosten voor licenties van andere besturingssystemen worden verlaagd.
Klanten die gebruikmaken van VMware Horizon 8 kunnen hetzelfde beheerpaneel gebruiken om hybrid-omgevingen te implementeren en beheren, tot aan VMware Horizon Cloud on Microsoft Azure, een van de desktop-as-a-service-oplossingen van VMware. VMware Horizon Cloud on Microsoft Azure ondersteunt de features van Microsoft Windows Virtual Desktop, inclusief Windows 10 Enterprise multi-session en onlangs toegevoegde ondersteuning voor VMware App Volumes. Hierdoor kunnen klanten een applicatie één keer packagen en deze op elk VMware Horizon-platform implementeren. Dit verkleint de omvang en complexiteit van base images, wat IT-teams tijd en kosten bespaart. Bovendien betekent cross-platformintegratie dat klanten middelen kunnen consolideren en beheer kunnen vereenvoudigen.

VMware Horizon 8 helpt IT-teams veiligere virtuele werkruimten te leveren die hun netwerk beschermen en ze kunnen tegelijkertijd de beste digital workspace-ervaring leveren aan alle desktops en applicaties. Door VMware Workspace ONE Access te gebruiken, kan IT de identiteit van de eindgebruiker vaststellen en verifiëren met behulp van ingebouwde multi-factor authenticatie. Dit is de basis van voorwaardelijk toegangsbeleid voor virtuele VMware Horizon-desktops en -applicaties. Extra beveiligingsfeatures van VMware-technologieën in het hele netwerk, zoals NSX Advanced Load Balancer (Avi Networks) en VMware SD-WAN by VeloCloud, kunnen worden gebruikt door VMware Horizon. Met next-gen endpoint-bescherming van VMware Carbon Black kan IT geavanceerde aanvallen voorkomen, detecteren en erop reageren − mét een cloud-native platform dat virtuele VMware Horizon-desktops en -applicaties ondersteunt. Deze intrinsieke beveiligingselementen zorgen voor een zero-trust security-model dat toegang beschermt tot virtuele desktops en applicaties in public en private clouds.

"Klanten van VMware zijn zeer te spreken over de waarde die ze krijgen door gebruik te maken van de VMware Horizon-oplossing als onderdeel van het algehele softwaregedefinieerde datacenterplatform van hun bedrijf", zegt Shannon Kalvar, IT service management en client virtualisation voor IDC, in een IDC MarketScape-rapport getiteld Worldwide Virtual Client Computing 2019–2020 Vendor Assessment. "Door fysiek apparaatbeheer (inclusief pc’s, Chromebooks en telefoons), digital workspace creatie/activiteiten en de client workspace security samen te brengen in het platform is het aantrekkelijk voor klanten die er al in hebben geïnvesteerd."

Beschikbaarheid
VMware Workspace ONE Proximity bevindt zich momenteel in bètaversie en meer informatie over VMware Workspace ONE Campus zal in de komende maanden naar buiten worden gebracht. VMware Horizon 8 is naar verwachting beschikbaar in VMware’s Q3 FY21, eindigend op 30 oktober 2020.
* Disclaimer: het VMware Workspace ONE Proximity-bètaprogramma staat open voor geselecteerde klanten. Informatie over VMware Workspace ONE Campus zal in de komende maanden naar buiten worden gebracht. Er is geen verplichting dat deze features algemeen beschikbaar zullen worden gemaakt.Over VMware
VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact. Ga voor meer informatie naar https://www.vmware.com/company.htmlMeer informatie

VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl
Laatste van VMware Nederland  
De highlights van VMworld 2020

VMware kondigt Project Monterey aan: de hybride cloud-architectuur heruitgevonden ter ondersteuning van Next-Gen-Applicaties

VMware kondigt Future Ready Workforce-oplossingen aan ter ondersteuning van de gedistribueerde workforce
William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on

QuandaGo en Spitch gaan partnership aan en bieden een gecombineerde oplossing voor selfservice op basis van spraakherkenning

Iptor strengthens partnership with Medius to automate invoice processing globally

Stichting Milo geeft gratis toegang tot digitale prentenboeken voor kinderen met een communicatiebeperking

GTT benoemt Tom Homer tot Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead

NLdigital daagt digitale sector uit meer vrouwen in de board te benoemen

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering

Ruim helft van finance professionals efficiënter door coronacrisis

Red Hat en Samsung werken samen voor adoptie 5G

Innovaties van Dell Technologies bevorderen het beheer, de automatisering en de beveiliging van VMware-omgevingen

De highlights van VMworld 2020

VMware kondigt Project Monterey aan: de hybride cloud-architectuur heruitgevonden ter ondersteuning van Next-Gen-Applicaties

VMware kondigt Future Ready Workforce-oplossingen aan ter ondersteuning van de gedistribueerde workforce

Trendship verplaatst naar 2021

Gemeente Rotterdam & Frankwatching lanceren e-learning voor Rotterdamse MKB’ers

Oracle kondigt updates Oracle Cloud ERP, Oracle Unity & Oracle SCM en HCM aan plus nieuwe integraties Sprinklr en Zoom

Rockwell Automation komt met belangrijke updates voor de Studio 5000 design software

FD Mediagroep kiest SentinelOne voor beveiliging endpoints

Handheld strengthens Management Team by Appointing Stefan Rundberg as New Director of Purchasing
GVB met Rubix op weg naar digitale toekomst van Amsterdams OV

Extreme transformeert netwerkinfrastructuur van ŠKODA AUTO

Werken in 2035: Citrix werpt licht op een intelligente toekomst

Proofpoint blokkeerde in eerste helft 2020 salarisfraude ter waarde van 2,2 miljoen dollar per dag

Markteffect uitgeroepen tot ‘Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020’

Redkiwi & IT Campus Rotterdam slaan de handen ineen

Amsterdam in top 3 belangrijkste datahubs van Europa

Celonis opgenomen in Forbes Cloud 100 en HFS Top 10 Process Intelligence 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 54 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89361 persberichten
- 5803 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8788 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl