www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (319 dagen geleden)
Bedrijf:

Twaalf uur lang in gesprek over Het Internet met o.a. Evgeny Morozov, Francesca Bria, Roosbeef, Peter Pomerantsev en Marleen Stikker | De Internetmarathon

Amsterdam, 3 augustus 2020 – We leven inmiddels meer dan een halve eeuw met het internet. Wat heeft het ons opgeleverd? En welke prijs betalen we ervoor? Samen met Bits of Freedom en meer dan 30 (inter)nationale gasten duikt De Balie op zondag 13 september in alle krochten van het world wide web tijdens De Internetmarathon.

In een twaalf uur durend interview, afgewisseld door muziek van Roosbeef, A.M. Sam, performances van The Smartphone Orchestra en eten & drinken, onderzoeken we het web via de kabels onder de grond en de satellieten in de ruimte. We reizen van de meest-bezochte URLs naar de pagina’s van het dark web. We verwelkomen politici, ethische hackers, digital engineers, early adopters en de generatie die zich een leven zonder het internet niet meer voor kan stellen.

Met o.a. Wit-Russische internetscepticus Evgeny Morozov, directeur van Commons Network Sophie Bloemen, voorzitter van COC Astrid Oosenburger, Twitteraar Zjos Dekker, internetster Roel Maalderink, directeur en oprichter van Waag Amsterdam Marleen Stikker, Brits journalist en auteur Peter Pomerantsev, professor Francesca Bria, Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg, ethisch hacker Zawadi Done, en nog vele, vele anderen. Met muziek van Roosbeef, performances van The Smartphone Orchestra en internetkunst van Rafaël Rozendaal. Kijk voor het volledige programma op: De Internetmarathon.

Interviewers: Yoeri Albrecht (De Balie), Evelyn Austin (Bits of Freedom) en Jamila Aanzi.

**************

In de beginjaren dachten we dat het internet meer democratie, emancipatie en verbondenheid zou brengen. Wat is er overgebleven van de hoopvolle start, waar dreigt het nu mis te gaan, en hoe zal het internet onze toekomst vormgeven? We bespreken cyberwars en algoritmen die perverse prikkels belonen aan de ene, en emoji en subculturen aan de andere kant. Nog nooit konden mensen elkaar zo snel en makkelijk bereiken als nu, en tegelijkertijd stond privacy nog nooit zo onder druk. In 6 rondes onderzoeken we de relatie tussen het internet en de rechtsstaat, economie, filosofie, kunst, mensenrechten, het verleden, het heden en de toekomst.

De Interviewmarathon duurt van 12:00 tot 00:00. De interviews duren telkens anderhalf uur, waarna er tijd is om wat te eten en drinken te halen en te luisteren naar muziek van Roosbeef en The Smartphone Orchestra.

De Internetmarathon is een samenwerking tussen Bits of Freedom en De Balie - en mede mogelijk gemaakt door Adessium.

Neem voor meer informatie, interviewverzoeken en/of verzoeken tot accreditatie contact op met Lotte de Groot: lotte.degroot@debalie.nl / +31 6 190 155 93De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In vijfendertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende ontmoetingen, films en kunstprojecten. De Balie heeft een vast team van professionele programmamakers die het publieke gesprek stimuleren en ruim baan bieden aan vrije geesten en nieuwe denkbeelden. Voor meer informatie en het hele programma: www.debalie.nl.

Logo
Laatste van De Balie  
Twaalf uur lang in gesprek over Het Internet met o.a. Evgeny Morozov, Francesca Bria, Roosbeef, Peter Pomerantsev en Marleen Stikker | De Internetmarathon
Geplaatst:
Verstreken tijd: 319 dagen
De Balie contact  

Logo De Balie

De Balie sociaal  


De Balie tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl