www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Tanium en Google Cloud bundelen krachten en leveren Security Transformation voor het gedistribueerde IT-tijdperk

Partnership verenigt het Tanium Unified Endpoint Management- en Security-platform met Google Cloud Security Analytics en Zero Trust-initiatieven

Utrecht, 4 augustus 2020 - Tanium, leverancier van unified endpoint management en security ontwikkeld voor veeleisende IT-omgevingen, kondigt een uitbreiding aan van zijn partnership met Google Cloud om organisaties te helpen de transformatie naar gedistribueerde business operations te versnellen. Dit nieuwe aanbod, dat verkocht wordt door Tanium, zal organisaties helpen geavanceerde, long-lived attacks (APT’s) te detecteren en onderzoeken. Bovendien bevat het een integratie tussen Tanium’s Threat Response en Chronicle, het security analytics-platform van Google Cloud.

Volgens onderzoek van Booz Allen Hamilton verblijven ATP’s gemiddeld tussen de 200 en 250 dagen in een organisatie. Hoe langer deze bedreigingen ongedetecteerd blijven, hoe verder zij zich kunnen verspreiden, met als gevolg dat er meer onderzoek nodig is om deze bedreigingen te verhelpen. Zelfs nu de gemiddelde verblijftijd van aanvalsvectoren daalt, blijven ATP’s traditionele verdedigingen succesvol ontwijken - met gecompromitteerde netwerkparameters en -verdedigingen als gevolg.

“Met Tanium en Google Cloud hoeven klanten geen compromissen te sluiten wat betreft de kwaliteit, breedte, tijdigheid of opslagkosten van hun security-telemetrie,” zegt Sunil Potti, General Manager en Vice President Cloud Security bij Google Cloud. “Hardnekkige, geavanceerde bedreigingen vereisen een verfijnde aanpak wat betreft detectie en reactie. Dit begint bij het endpoint, waar de meeste compromitteer-activiteiten beginnen. Met telemetrie van Tanium’s uitgebreide endpoint security-benadering hebben klanten de data die ze nodig hebben om post-compromitteer-activiteiten te detecteren en onderzoeken. Zo kunnen ze herstel versnellen en toekomstige inbraken voorkomen.”

“Deze gezamenlijke oplossing met Chronicle biedt Tanium-klanten toegang tot schaalbare analytics en onderzoeksmogelijkheden die veel verder gaan dan die van andere endpoint detectie en response point tools,” zegt Orion Hindawi, co-founder en CEO van Tanium. “Met deze integratie kunnen onze klanten ATP’s en andere bedreigingen onderzoeken vanaf het moment van detectie terug tot het compromitteer-moment, voor volledige response en herstel.”

Met de integratie tussen Chronicle security analytics en Tanium’s unified endpoint-security, kunnen gezamenlijke klanten nu:
  • Proactief bedreigingen opsporen: Voor het eerst kunnen security-teams snel en proactief zowel live bedreigingen als bedreigingen van een heel jaar endpoint-activiteit opsporen. High-fidelity, real-time security telemetrie van Tanium in combinatie met analytics en cloud-scale datacapaciteit van Chronicle biedt high-speed search en ongeëvenaarde cyber forensics-mogelijkheden.
  • Response op en herstel van incidenten versnellen: In tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen die threat detectie bieden met beperkte terugblik-mogelijkheden of verminderde datakwaliteit, bieden Tanium en Chronicle de historische data die nodig zijn bij het onderzoeken of verhelpen van hardnekkige, geavanceerde bedreigingen. Met Chronicle kunnen klanten tot een jaar aan data correleren die verzameld zijn via Tanium’s geavanceerde endpoint telemetrie en netwerkactiviteit-platforms. Met deze verrijkte dataset kunnen incident response teams long-term-aanvallen onderzoeken en herstelmaatregelen ondernemen.
  • Kosten verlagen en productiviteit verhogen: Samen helpen Chronicle en Tanium de efficiëntie van security-analisten te vergroten en kosten te verlagen. Met Tanium hebben organisaties minder of geen behoefte aan endpoint-security en -management point oplossingen met één agent-architectuur die gedetailleerde telemetrie over endpoints biedt. Chronicle biedt kostenefficiënte opslag voor die endpoint telemetrie met zero data volume charges en een simpele user interface, waardoor security-analisten direct die gegevens kunnen doorzoeken voor snellere opsporing van en response op bedreigingen.
Tanium en Google Cloud werken ook samen om zero trust in de device edge uit te breiden via een integratie tussen Tanium en Google’s BeyondCorp. Via deze integratie ondersteunt Tanium klanten in het gebruik van endpoint-identity, -staat en -compliance data voor BeyondCorp Remote Access.

Tanium en Google Cloud zijn bovendien van plan om samen te gaan werken aan het verbeteren van manieren waarop organisaties endpoints, zoals thin-client-apparaten, cloud endpoints of mobiele operating systemen kunnen managen en beveiligen. Meer details over deze samenwerking volgen later dit jaar.

Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen Google Cloud en Tanium naar:https://www.tanium.com/events/data-driven-threat-hunting-tanium-chronicle/Over Tanium
Tanium biedt een bewezen platform voor endpoint visibility en controle die de manier waarop organisaties hun computing-apparaten beheren en beveiligen transformeert met ongekende snelheid en flexibiliteit. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. Tanium neemt de 7e plek in op de Forbes-lijst van ‘Top 100 Private Companies In Cloud Computing For 2019’ en de 10e plek op de FORTUNE-lijst van de ‘100 Best Medium Workplaces’. Ga voor meer informatie naar www.tanium.com en volg ons op LinkedIn en Twitter.Voor meer informatie

Tanium
Rachel Pepple
Tel: +1-206-375-2553

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 – 410 482
E-mail: tanium@whizpr.nl
Laatste van Tanium  
Voormalig Ford Motor Company CEO Mark Fields versterkt raad van bestuur van Tanium

Tanium en Google Cloud bundelen krachten en leveren Security Transformation voor het gedistribueerde IT-tijdperk

Onderzoek Tanium: 90% van alle organisaties ervaart meer cyberaanvallen sinds de start van de pandemie
William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on

QuandaGo en Spitch gaan partnership aan en bieden een gecombineerde oplossing voor selfservice op basis van spraakherkenning

Iptor strengthens partnership with Medius to automate invoice processing globally

Stichting Milo geeft gratis toegang tot digitale prentenboeken voor kinderen met een communicatiebeperking

GTT benoemt Tom Homer tot Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead

NLdigital daagt digitale sector uit meer vrouwen in de board te benoemen

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering

Ruim helft van finance professionals efficiënter door coronacrisis

Red Hat en Samsung werken samen voor adoptie 5G

Innovaties van Dell Technologies bevorderen het beheer, de automatisering en de beveiliging van VMware-omgevingen

De highlights van VMworld 2020

VMware kondigt Project Monterey aan: de hybride cloud-architectuur heruitgevonden ter ondersteuning van Next-Gen-Applicaties

VMware kondigt Future Ready Workforce-oplossingen aan ter ondersteuning van de gedistribueerde workforce

Trendship verplaatst naar 2021

Gemeente Rotterdam & Frankwatching lanceren e-learning voor Rotterdamse MKB’ers

Oracle kondigt updates Oracle Cloud ERP, Oracle Unity & Oracle SCM en HCM aan plus nieuwe integraties Sprinklr en Zoom

Rockwell Automation komt met belangrijke updates voor de Studio 5000 design software

FD Mediagroep kiest SentinelOne voor beveiliging endpoints

Handheld strengthens Management Team by Appointing Stefan Rundberg as New Director of Purchasing
GVB met Rubix op weg naar digitale toekomst van Amsterdams OV

Extreme transformeert netwerkinfrastructuur van ŠKODA AUTO

Werken in 2035: Citrix werpt licht op een intelligente toekomst

Proofpoint blokkeerde in eerste helft 2020 salarisfraude ter waarde van 2,2 miljoen dollar per dag

Markteffect uitgeroepen tot ‘Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020’

Redkiwi & IT Campus Rotterdam slaan de handen ineen

Amsterdam in top 3 belangrijkste datahubs van Europa

Celonis opgenomen in Forbes Cloud 100 en HFS Top 10 Process Intelligence 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 57 dagen
Tanium contact  

Logo Tanium

  Brooke Hamilton
  0044 7909 525099
  www.tanium.com
Tanium sociaal  


Tanium tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89361 persberichten
- 5803 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8788 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers