Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (116 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

De ultieme e-sport-headset – De Razer BlackShark V2

TriForce 50mm-drivers, HyperClear Cardioid-microfoon, passieve ruisonderdrukking en nieuwe THX Game Profiles

Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de ultieme e-sport-headset: de Razer BlackShark V2. De headset heeft nieuwe Razer TriForce Titanium 50mm-drivers, een Razer HyperClear Cardioid-microfoon met USB Sound Card, passieve ruisonderdrukking en THX Spatial Audio's nieuwe Game Profiles. De BlackShark V2 is het nieuwe topmodel op het gebied van multi-platform, bedrade gaming-headsets en is ontworpen en getest in samenwerking met een aantal van 's werelds beste e-sporters.

Bij e-sport is helder geluid en duidelijke communicatie cruciaal. De geringste geluidssignalen kunnen horen en duidelijk communiceren met teamgenoten maakt het verschil tussen de overwinning of onderaan eindigen bij een toernooi. Voor de Razer BlackShark V2 heeft Razer een nieuwe 50mm-audiodriver ontwikkeld. In combinatie met een nieuwe, op maat afgestelde microfoon en passieve ruisonderdrukking wordt hiermee voldaan aan de drie belangrijkste aspecten van e-sport: helder geluid, duidelijke communicatie en minimaal extern geluid.

“In samenwerking met professionele gamers hebben we de belangrijkste verbeterpunten voor e-sport-headsets in kaart gebracht: positionele audio, heldere communicatie en ruisonderdrukking”, aldus Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur-afdeling. “Door deze drie gebieden aan te pakken en de oplossingen te implementeren in de BlackShark V2, hebben we een formidabele headset ontwikkeld. En door de toevoeging van de nieuwe THX Game Profiles, hebben we van iets formidabels iets onverslaanbaars gemaakt.”

Afgestelde drivers voor e-sport
De Razer BlackShark V2 is uitgerust met nieuwe gepatenteerde Razer TriForce Titanium 50mm-drivers. Deze maken gebruik van titanium gecoate diafragma's in een geavanceerd, eigen ontwerp. De drivers scheiden de audiofrequenties en zorgen voor een individuele afstemming van het hoge, midden- en lage bereik. Dit resulteert in duidelijkere hoge tonen, rijke middentonen en krachtige bassen.

De TriForce-drivers worden gecomplementeerd door THX Spatial Audio. Dit is een geavanceerde positionele audio-oplossing die zorgt voor nauwkeurig, realistisch en meeslepend in-game-geluid dat compatibel is met stereo-, 5.1- en 7.1-bronnen. De geavanceerde THX-algoritmen en modelleringstechnologie, in combinatie met unieke aanpassingsmogelijkheden, zorgen voor een 360-graden-geluid dat op de oren van elke speler kan worden afgestemd. THX Spatial Audio maakt vijanden lokaliseren, kogels ontwijken en nabije bedreigingen herkennen eenvoudig en natuurlijk. Dit geeft gamers en e-sporters het beruchte ‘oneerlijke voordeel’ van Razer.

image

Het voor het zeggen hebben
Elkaar duidelijk kunnen verstaan in het heetst van de strijd is de sleutel tot de overwinning. Daarom heeft Razer voor de BlackShark V2 de HyperClear Cardioid-microfoon met USB Sound Card ontwikkeld. De HyperClear Cardioid-microfoon is afgestemd zodat de stem beter wordt opgevangen en achtergrondgeluiden worden geëlimineerd. Het open ontwerp van de afneembare microfoon heeft een minimale interferentie, zodat stemgeluiden nauwkeuriger kunnen worden opgevangen en weergegeven.

De USB Sound Card biedt geavanceerde microfoonbediening zodat de microfoon nog beter afgesteld kan worden. Met functies zoals Mic Boost, Voice Gate, Volume Normalisation, Microphone Equalizer en Ambient Noise Reduction, kunnen spelers hun stemgeluid aanpassen zodat het geluid van hun omgeving de teamcommunicatie zo min mogelijk verstoort.

Minder lawaai, meer comfort
Tijdens toernooien, zowel thuis, op een LAN of op het hoofdpodium van een wedstrijdfinale, kan extern lawaai een onaangename afleiding zijn. De subtiele geluiden van andere gamers en de omgeving in een game kunnen verloren raken wanneer het geluid van de buitenwereld de headset binnenkomt. De BlackShark V2 heeft geavanceerde passieve ruisonderdrukking dankzij het ovaalvormige ontwerp van de oorschelpen met lederen oorkussens. Hierdoor sluit de BlackShark V2 goed aan op het hoofd van de drager, waardoor storende geluiden van buitenaf worden beperkt.

Het zachte, ademende traagschuim van de oorkussens vermindert de warmteontwikkeling en zweetvorming. Dit zorgt voor comfort tijdens lange, intense game-sessies. Een zachte, gevoerde hoofdband met een licht roestvrijstalen frame zorgt voor een flexibel en duurzaam ontwerp van slechts 262 gram.

image

Getest door professionals
Team Razer, de e-sport-tak van Razer, werkt met veel van 's werelds beste teams en spelers aan de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige, op e-sport gerichte randapparatuur. Al vanaf het begin van de ontwikkeling van de BlackShark V2 heeft Team Razer meerdere e-sporters ingeschakeld om de headset te testen. Hun feedback heeft bijgedragen aan de verbetering van het ontwerp en de functies.

“We hebben het Razer BlackShark V2-prototype getest en waren al snel overtuigd van de voordelen in games”, zegt Tal “Fly” Aizik van Evil Geniuses. “Tijdens de vele trainingssessies, was hij comfortabel om te dragen en zowel het geluid van de game als van de microfoon zijn uitstekend. Hierdoor kon ik me echt blijven concentreren op mijn spel.”

De Razer BlackShark V2 is slechts een van de vele producten die zijn ontworpen met behulp van feedback van e-sporters tijdens het ontwikkelingsproces. Door te luisteren naar spelers en hun feedback te implementeren in nieuwe producten, neemt Razer een voortrekkersrol op zich als het gaat om de ontwikkeling van professionele randapparatuur voor e-sport.

THX Game Profiles
THX Game Profiles zijn beschikbaar vanaf 6 augustus en verrijken de game-ervaring nog verder. Met game-specifieke, op maat gemaakte profielen die zijn gecertificeerd door de game-ontwikkelaars, stellen THX Game Profiles gamers in staat om van games te genieten op de manier waarop ze horen te klinken. Dit zorgt voor een realistische en meeslepende ervaring.

THX Game Profiles hebben twee verschillende modi: THX Environmental Mode voor een levensecht geluid en de meest meeslepende ervaring. Of THX Competitive Mode, met meer nadruk op ruimtelijk bewustzijn en gerichte signalen, zodat vijanden sneller en nauwkeuriger kunnen worden gelokaliseerd.

THX Game Profiles ondersteunen momenteel achttien populaire multiplayer- en competitieve games, waaronder Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Call of Duty: Modern Warfare. De komende maanden zullen er meer titels volgen. Razer werkt rechtstreeks samen met de game-ontwikkelaars en met de THX Game Profiles kunnen ontwikkelaars voor elke game op voorhand aangepaste kamer- en omgevingsgeluiden creëren. Denk hierbij aan echo's in lange gangen of grote buitenruimtes. In combinatie met de aanpassingsmogelijkheden via de THX Spatial Audio-technologie zelf, kunnen gamers hun geluid tot in de puntjes afstemmen.

Compatibel met meerdere platforms
Met zijn 3,5mm-audiojack is de Razer BlackShark V2 compatibel met elk apparaat met een 3,5mm-aansluiting, waaronder pc, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en veel mobiele apparaten. De extra USB Sound Card is alleen compatibel met Windows 10 computers.

Over de BlackShark V2

Koptelefoon
 • Frequenctierespons: 12 Hz – 28 kHz
 • Impedantie: 32 ? @ 1 kHz
 • Gevoeligheid (@1 kHz): 100dBSPL/mW,1KHz
 • Drivers: Afgestelde dynamische 50mm-drivers
 • Diameter oorschelp binnenkant: 65 x 40 mm
 • Connectie: 3,5mm met USB Sound Card
 • Kabellengte: 1,8 meter
 • Gewicht: 262 gram
 • Ovale oorkussens met ademend traagschuim
Microfoon
 • Frequenctierespons: 100Hz-10KHz
 • Signaal-ruisverhouding: 60dB
 • Gevoeligheid (@1kHz): -42dB V/Pa,1KHz
 • Richtingskarakteristiek: unidirectioneel
Controles op de oorschelp
 • Volume hoger/lager
 • Microfoon aan/uit
Audio-gebruik
 • Audio-gebruik: apparaten met een 3,5mm-audiojack
 • Audio-gebruik + USB Sound Card: apparaten met een USB-poort
Prijs en beschikbaarheid
€109,99
Razer BlackShark V2 is nu beschikbaar via Razer.com en erkende resellers.

THX Game Profiles voor de Razer BlackShark V2 zijn vanaf 6 augustus 2020 beschikbaar via Razer Synapse (andere headsets volgen binnenkort)

Meer informatie is hier beschikbaar.

Razer BlackShark V2 X: het instapmodel
Razer komt ook met de BlackShark V2 X, een instapmodel van de BlackShark V2. Deze versie behoudt veel van dezelfde functies en is gericht op de prijsbewuste gamer. De BlackShark V2 X maakt gebruik van de niet-titanium versie van de Razer TriForce 50mm-driver, heeft slechts een 3,5mm-aansluiting en geen USB Sound Card. Hij heeft wel dezelfde HyperClear Cardioid-microfoon en passieve ruisonderdrukking als de BlackShark V2.

De BlackShark V2 X weegt slechts 240 gram en is compatibel met alle systemen. Dit maakt hem ideaal voor gamers die een enkele headset willen voor alle systemen die ze bezitten.

De BlackShark V2 X is nu verkrijgbaar voor €69,99 via Razer.com en erkende resellers.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Presskit
De presskit is hier beschikbaar.
Laatste van Razer Europe  
Black Friday begint vroeg met flinke kortingen voor Razer-producten

Razer Wolverine V2 brengt precisie en controle naar Xbox Series X|S

Vergroot je overlevingskansen in Night City met de Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition
Geplaatst:
Verstreken tijd: 116 dagen
Razer Europe contact  

Logo Razer Europe

  +49 (40) 4192 99300
  www.razer.com
Razer Europe sociaal  


Razer Europe tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl