www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 dagen geleden)
Bedrijf:

Trend Micro Cloud-Powered XDR bewijst zijn waarde voor business

Organisaties kunnen de kosten van acht fulltime werknemers besparen door een XDR-aanpak te hanteren, zegt onderzoeksbureau ESG

Amsterdam, 30 juli 2020 - Trend Micro, leider op het gebied van cloudbeveiliging, deelde vandaag de significante bedrijfswaarde die wordt gedreven door XDR- en Managed XDR-cloudoplossingen, die de detectie van en respons op bedreigingen optimaliseren. Uit recent onderzoek dat in opdracht van Trend Micro is uitgevoerd door ESG, blijkt dat organisaties een snellere detectie en minder alertmoeheid als gevolg van intelligent gebruik van data uit hun security controles ervaren (inclusief die voor endpoints, e-mail, servers, cloud-workloads en netwerken).

Volgens de recente bevindingen van onderzoeksbureau ESG* waar hier in augustus een whitepaper over zal worden gepubliceerd, zegt 85% van de organisaties dat het detecteren van en reageren op bedreigingen steeds moeilijker wordt door enerzijds een bedreigingslandschap dat de afgelopen twee jaar exponentieel groeide en geavanceerder werd en anderzijds door een gebrek aan hooggekwalificeerde beveiligingsexperts.

Trend Micro's XDR-oplossing is zowel een op SaaS gebaseerd aanbod als een managed service, waarbij de ‘X’ verwijst naar de meest uitgebreide datasets van meer beschermingspunten, wat van cruciaal belang is om verborgen bedreigingen te vinden. De oplossing is onlangs door Forrester genoemd als leider op het gebied van bedrijfsdetectie en respons en heeft de hoogste initiële detectie in het MITRE ATT&CK-framework bereikt.

Organisaties worden vandaag geconfronteerd met ver ontwikkelde bedreigingen die zelfs geavanceerde bescherming kunnen omzeilen. De meeste van de huidige detectie- en responsbenaderingen werken echter in silo’s, zijn onvolledig en overstelpen de vaak beperkte beveiligingsteams met onsamenhangende waarschuwingen die weinig bruikbare informatie bevatten. Beveiligingsprofessionals melden dat ze momenteel wel in staat zijn om kritieke waarschuwingen te vinden, maar dat ze niet noodzakelijkerwijs het overzicht hebben om het probleem op te lossen omdat aanvullende details ontbreken.

ESG rapporteert dat slechts 30% van de organisaties er zeer zeker van is dat hun detectie & reponse-oplossing snel genoeg functioneert om de snelle ontwikkelingen van de bedreigingen in de volgende 12-24 maanden bij te houden. Bovendien negeren organisaties en (vaak overbelaste) IT-teams gemiddeld 32% van de beveiligingswaarschuwingen.

Trend Micro XDR was de eerste oplossing die een gecorreleerde detectie bood die verder gaat dan het endpoint. Trend Micro XDR verzamelt en analyseert gegevens uit e-mails, endpoints, servers, cloud workloads en netwerken om effectiever bedreigingen te zoeken, te detecteren en te neutraliseren. Het resulteert in een betere context, een beter begrip en een snellere, nauwkeurigere reactie op incidenten. ESG ontdekte dat organisaties met automatische data-aggregatietechnieken, zoals Trend Micro’s XDR-oplossingen, betere beveiligingsresultaten behalen. Zo zijn ze over het algemeen in staat om in uren ten opzichte van dagen te herstellen met een ratio van 83% ten opzichte van 66%.

De oplossing is ook beschikbaar als een managed service (MDR), om de werkdruk van beperkte interne teams verder op te vangen door hen 24/7 een volledige bedreigingsanalyse, detectie, responsplannen en herstelaanbevelingen aan te bieden.

"100% preventie bestaat niet meer, waardoor de focus op effectieve dreigingsdetectie en -respons komt te liggen. Met XDR pakken we het compleet anders aan met gecorreleerde detectie in traditionele silo's om drukbezette IT-teams te helpen hun reactie op bedreigingen te optimaliseren", aldus Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro. "Ik ben trots op de meerwaarde die onze oplossing aan ondernemingen biedt en op het feit dat we onze toewijding aan het beveiligen van de verbonden wereld opnieuw waarmaken."

* ESG Research Insights Report, Validating Trend Micro’s Approach and Enhancing GTM Intelligence, 2020, wordt gepubliceerd in augustus 2020.Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van meer dan 30 jaar aan security expertise, global threat research en voortdurende innovatie biedt Trend Micro veerkracht voor bedrijven, overheden en consumenten met connected oplossingen voor cloudworkloads, endpoints, email, IoT en netwerken.

Met meer dan 6.700 medewerkers in 65 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de verbonden wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.Voor meer informatie

Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro@whizpr.nl
Tags  
Laatste van Trend Micro  
Trend Micro Cloud-Powered XDR bewijst zijn waarde voor business

Trend Micro introduceert cloud-oplossing voor bescherming tegen misconfiguraties in Microsoft Azure

Trend Micro ontdekt botnet-battle voor consumentenrouters
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 dagen
Trend Micro contact  

Logo Trend Micro

  020 - 2182270
  www.trendmicro.nl
Trend Micro sociaal  


Trend Micro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl