www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (92 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Qualys integreert Ivanti-patchbeheer in het Qualys VMDR-platform voor Self-Healing Endpoints met één muisklik

Qualys Vulnerability Management Detection Response (VMDR) platform stroomlijnt de detectie en het patchen van kwetsbaarheden, van endpoint naar datacenter

Den Bosch, 30 juli 2020Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, en Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), leverancier van toonaangevende cloud-gebaseerde IT-, beveiligings- en compliance-oplossingen, kondigen een uitgebreide samenwerking aan. Hiermee wordt de patchbeheertechnologie van Ivanti geïntegreerd met het Qualys VMDR-® (Vulnerability Management Detection Response) platform en is per direct beschikbaar als een geïntegreerd onderdeel van Qualys VMDR. In de volgende integratiefase krijgen Qualys-klanten de mogelijkheid om macOS-systemen en meer dan 70 Mac-applicaties van derden rechtstreeks te patchen via Qualys VMDR.

De samenwerking tussen Ivanti en Qualys maakt een nauwe integratie mogelijk van Ivanti-patchbeheer in Qualys VMDR om het patchproces te automatiseren en te vereenvoudigen. Hierdoor kunnen klanten snel kwetsbaarheden opsporen, van endpoint tot datacenter. Ook is het mogelijk om automatisch vooraf geteste Mac-patches toe te passen op tientallen programma's van derden. De huidige patchdekking van Microsoft omvat zowel beveiligings- als niet-beveiligingscontent voor alle ondersteunde producten, besturingssystemen en programma's, inclusief Microsoft Office. De Ivanti-patchcatalogus is een van de meest uitgebreide catalogi in de branche, waarmee momenteel wereldwijd meer dan 180 miljoen endpoints worden beveiligd.

“Ivanti's uitgebreide samenwerking met Qualys onderstreept onze missie om te helpen bij het leveren van end-to-end beveiligingsoplossingen," aldus Nayaki Nayyar, executive vice president en chief product officer bij Ivanti. "Onze onlangs aangekondigde Ivanti Neurons platform geeft beveiligingsteams geavanceerde automatiseringsmogelijkheden om kwetsbaarheden te vinden prioriteren en verhelpen, en endpoints en edge-devices automatisch te herstellen.”

"De naadloze integratie van Ivanti en Qualys-technologieën in VMDR brengt endpoint-beveiliging naar het volgende niveau," zegt Sumedh Thakar, president en chief product officer bij Qualys. "Door Ivanti's toonaangevende patchmanagementtechnologie uit te breiden van Windows naar Mac, kan Qualys VMDR nu het hele proces coördineren, van het ontdekken, prioriteren en patchen van kritieke kwetsbaarheden. Dit doet het in realtime en in hybride IT-omgevingen, inclusief macOS-apparaten. Bovendien stelt het ons in staat om IT- en SecOps-workflows te overbruggen, waarmee we de huidige explosie van externe medewerkers efficiënter kunnen beveiligen en beheren."

Qualys VMDR biedt een alles-in-één cloud-gebaseerde app die de volledige vulnerability management-cyclus automatiseert voor on-premises, endpoints, cloud, mobile, containers, OT- en IoT-omgevingen. Hierdoor kunnen organisaties aanzienlijk sneller reageren op bedreigingen en inbraken voorkomen. Het implementeren van de cloudgebaseerde app is eenvoudig en de prijsstelling is gebaseerd op activa, waardoor makkelijk te verkrijgen is.

De patchbeheertechnologie van Ivanti voor OEM-partners, op de markt gebracht als Ivanti® Security Controls SDK, wordt aan partners geleverd via een reeks SDK’s die een snelle integratie van een complete patchbeheeroplossing in bestaande beveiligingsoplossingen mogelijk maken. Deze SDK’s omvatten de hele levenscyclus van patchmanagement, van endpoint assessment tot patch packaging en patchimplementatie. Hierdoor kunnen partners een volledige applicatie-beveiligingsoplossing leveren met patch-content die zowel Windows-, macOS- en Linux-varianten omvatten, evenals duizenden applicaties van derden. Of de oplossing van een partner nu klanten in de cloud, op locatie of in het datacenter ondersteunt, met de SDK’s van Ivanti Security Controls kunnen OEM-partners agent-gebaseerd en agentless patching van wereldklasse leveren in volledig heterogene omgevingen.

Voor meer informatie over:
Qualys VMDR, www.qualys.com/vmdr.
Ivanti-partners, www.ivanti.com/partners/oem.

###

Over Qualys
Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS) is een pionier en toonaangevende leverancier van disruptieve cloud-gebaseerde IT-, beveiligings- en compliance-oplossingen met meer dan 15.700 actieve klanten in meer dan 130 landen, waaronder een meerderheid van de Forbes Global 100 en Fortune 100. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun beveiligings- en compliance-oplossingen in één platform en bij het inbouwen van beveiliging in digitale transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, betere bedrijfsresultaten en aanzienlijke kostenbesparingen.

Het native Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde cloudapplicaties leveren een 360-graden zichtbaarheid over on-premises, endpoints, cloud, containers en mobiele omgevingen. Het platform levert de zichtbaarheid die bedrijven nodig hebben om kritische beveiligingsinformatie continu te beoordelen, zodat ze het volledige spectrum van auditing, compliance en beveiligen van IT-systemen en webapplicaties kunnen automatiseren. Qualys werd in 1999 opgericht als een van de eerste SaaS-beveiligingsbedrijven en heeft een groot, indrukwekkend klantenbestand opgebouwd en strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende cloudaanbieders zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure en het Google Cloud-platform, maar ook met toonaangevende managed service providers en adviesorganisaties zoals Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies, IBM, Infosys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is ook een van de oprichters van de Cloud Security.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.qualys.com.

Over Ivanti
Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra - Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door automatisering.Het bedrijf helpt organisaties verder om moderne technologie in te zetten in het magazijn en in de hele toeleveringsketen om de levering te verbeteren, de noodzaak backendsystemen aan te passen. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld.

Ga voor meer informatie naar www.ivanti.nl en volg Ivanti op @IvantiBenelux.

Lubbers De Jong TECH PR
Onno Louwen
onno@lubbersdejong.nl

image
Nayaki Nayyar, executive vice president en chief product officer bij Ivanti
Laatste van Ivanti  
Ivanti voegt machine learning toe aan Neurons-platform voor optimalisatie van beveiliging en software-uitgave

Ivanti stelt Melissa Puls aan als Chief Marketing Officer

Ivanti gepositioneerd als Leader in Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Tools
Nielsen Brandbank partners with SRC System Integrators

Relined Fiber Network verhuist naar nieuw pand om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren

International Internet Day: datanetwerken en thuisnetwerk steeds sneller

Nieuwe versie Red Hat Enterprise Linux 8 combineert innovatie met stabiliteit

Nieuwe Cisco-oplossingen faciliteren virtueel en beveiligd de continuïteit van essentiële wetgevende en gerechtelijke processen

Veracode publiceert State of Software Security deel 11

NorthC Datacenters benoemt Bart van Aanholt tot Chief Commercial Officer

Cisco benoemt Avit tot Partner of the Year Noord-Europa 2020

Sitecore maakt de winnaars bekend van de Ultimate Experience Award 2020

Ctac boekt hogere omzet, EBITDA en nettoresultaat in derde kwartaal

Workday genoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor financiële planning- en analyseoplossingen in de cloud

Ruime meerderheid werkgevers heeft opleidingsbudget niet ingetrokken in coronatijd

Onderzoek Auth0: bedrijven die SaaS-componenten gebruiken, innoveren en lanceren sneller

Danny Allen, CTO van Veeam voorspelt: de tech trends van 2021

Het perfecte plaatje: SRS integreert Payconiq QR-code-sticker betalen

Waaraan herken je een slechte cyberbeveiliging?

Het aantal vacatures binnen de IT neemt af, maar talent blijft schaars

Gunstige werktijden populairste onderwerp bij contractonderhandeling

Entrust onderzoek vindt IoT, authenticatie en cloudservices als drijvende kracht achter duizelingwekkende toename van PKI-adoptie en certificatie-volume

Haaglanden Medisch Centrum (HMC) stapt als eerste Nederlandse ziekenhuis over naar publieke ERP Cloud

Markteffect sleept haar zevende FD Gazellen Award binnen!

E-mailquarantaine-tool PhishRIP van KnowBe4 nu ook beschikbaar voor G Suite-software

NRC Media versnelt groei in audiomarkt met overname SUBLIME

Helft zakelijk Nederland bestelt producten online
Partner Summit 2020: Cisco lanceert vereenvoudigd partnerprogramma, nieuwe platforms en oplossingen

HPS Connectivity Solutions en MCS gaan intensieve Private LTE samenwerking aan

Eaton ontvangt als eerste zowel IEC als UL cybersecurity-certificaten voor productontwikkelingsprocessen

Boomi lanceert Project LightSpeed, versimpelt platformgebruik voor niet-technische gebruikers

MKB Fonds en Uniserver nemen gezamenlijk Micros Internetdiensten over

Sofina verwerft minderheidsbelang in Collibra

Red Hat kondigt algemene beschikbaarheid aan van Fedora 33

Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2020 bekend

Handheld Group Expands and Moves to New Dynamic Global Headquarters

Plus500 ziet omzet en het aantal klanten stijgen in derde kwartaal 2020

Zivver haalt 17 miljoen dollar op in een nieuwe financieringsronde voor het versnellen van zijn internationale expansie

Q3 2020 RESULTS ICT GROUP
Geplaatst:
Verstreken tijd: 92 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Red Hat, Inc.
Logo Cisco
Logo Veracode
Logo NorthC Datacenters
Logo Avit Group
Logo Sitecore
Logo Ctac N.V.
Logo Workday
Logo Opleiding.nl
Logo Auth0
Logo Cisco
Logo Eaton
Logo Dell Boomi
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89621 persberichten
- 5815 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 8982 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl