www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2511 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (291 dagen geleden)
Bedrijf:

Overnames in e-commerce hostingmarkt

Total Webhosting Solutions (‘TWS’), de Nederlandse marktleider in webhosting, breidt haar snelgroeiende e-commerce hosting specialisme uit met de overnames van Skyberate en MageHost. De aansluiting bij TWS stelt beide e-commerce hosting bedrijven in staat de huidige sterke positie de komende jaren versneld uit te bouwen tot dé e-commerce hostingspecialist.

Blaricum, 30 juli 2020 – Skyberate is gevestigd in Doetinchem en één van de grootste e-commerce hosting bedrijven van Nederland. In de afgelopen 17 jaar heeft de onderneming zich gespecialiseerd in het hosten van Magento, Wordpress en Shopware platforms. Het marktgerichte model van TWS waarborgt de huidige focus van Skyberate en biedt de organisatie de kans om te groeien en innoveren en haar leidende positie verder uit te bouwen.

Jeffrey Brussen, Skyberate
“Na 17 jaar is de tijd rijp voor een volgende stap voor het bedrijf en voor mij als ondernemer. We zien dat er een consolidatie gaande is in de hostingmarkt en we kunnen nu het bedrijf overdragen aan een partij die het bedrijf verder kan brengen, ook internationaal. Door samen te werken met en te leren van TWS zusterorganisaties als Savvii en MageHost, kan Skyberate ook in de toekomst de service en performance blijven garanderen en blijven investeren in nieuwe relevante diensten voor onze klanten. De lange termijn groei en continue ontwikkeling van Skyberate zijn bij TWS in goede handen. Dat was voor ons een belangrijke overweging om voor TWS te kiezen.”

MageHost is gevestigd in Valkenswaard en een high-end Magento en Shopware hostingspecialist. De focus ligt op de grotere en meest veeleisende webshops, waarbij performance, veiligheid en service cruciaalzijn. Jeroen Vermeulen startte in 2012 met MageHost en heeft de afgelopen jaren een snelle groei gerealiseerd. Zijn diepgaande kennis en expertise stellen hem in staat de allerbeste performance te bieden, met diverse slimme tooling en vergaande automatisering. De aansluiting bij TWS zorgt ervoor dat Jeroen en zijn team zich kunnen blijven richten op de technische ontwikkeling van het platform, terwijl de operationele en commerciële aangelegenheden worden ondersteund door een financieel krachtige partij. Daarmee is de onderneming klaar voor de volgende groeifase.

Jeroen Vermeulen, MageHost
"Door mij aan te sluiten bij TWS kan ik mij volledig blijven richten op de verdere technische ontwikkeling van het platform, terwijl de administratieve en operationele zaken voor mij uit handen worden genomen. Gezien de snelle groei van het bedrijf, was nu het juiste moment om deze samenwerking aan te gaan. Op deze manier kunnen klanten er zeker van zijn dat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, de allerbeste e-commerce webhosting krijgen met de daarbij behorende serviceniveaus.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS
"De Nederlandse e-commerce hostingmarkt loopt voorop in Europa en groeit hard. Het ecosysteem van TWS biedt partijen een omgeving waarbij zij zich kunnen blijven richten op de techniek en ondersteuning van klanten, terwijl de reeds opgedane kennis bij andere bedrijven binnen de groep kan worden toegepast. Elke ondernemer die zijn of haar onderneming inbrengt in TWS versterkt de groep en zichzelf omdat we een omgeving creëren waarin ondernemers van elkaar kunnen leren. Elke nieuwe ondernemer brengt weer nieuwe ervaringen die van waarde zijn. We zijn dan ook blij dat we Skyberate en MageHost bij TWS kunnen verwelkomen om samen dé e-commerce hostingspecialist te bouwen".

Over Total Webhosting Solutions (‘TWS’)
TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome ondernemingen. Elke onderneming levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar klantsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren, zijn o.a. Yourhosting, Versio, PC Extreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, Axarnet, SoHosted, Flexwebhosting, Argeweb, RAN networks, Softec Alphamega, Sitebytes, Sloppy.io, SingularWeb, Domeinbalie en Nerion.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van TWS: https://www.tws.eu.

Contact:

Total Webhosting Solutions
Matthieu van Amerongen
m.vanamerongen@tws.eu
Laatste van Total Webhosting Solutions  
Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar aan Total Webhosting Solutions (TWS)

Hostingprovider Vevida sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

Evidalia sluit zich aan bij TWS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 291 dagen
Total Webhosti.. contact  

Logo Total Webhosting Solutions

  +31 (0)85 - 047 98 97
  tws.eu

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10280 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers