www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (218 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Sitecore introduceert Content Hub Release 3.4

Inzet van AI helpt tijd en geld te besparen bij contentcreatie.

San Francisco, 30 juli 2020 – Sitecore®, de wereldwijde leider in digitale software voor experience management, heeft vandaag versie 3.4 van Sitecore Content HubTM uitgebracht. Dit biedt nieuwe robuuste, gestroomlijnde en schaalbare mogelijkheden om merken te helpen hun digitale transformatie te versnellen. 

Merken beheren vandaag de dag duizenden digitale assets om boeiende digitale ervaringen te creëren voor hun klanten. Vooraanstaande organisaties beseffen al snel de noodzaak om hun content management uit te breiden met mogelijkheden voor digital asset management van wereldklasse. Zo kunnen ze inspelen op de huidige explosieve groei van content en in dat proces ook hun marketing doeltreffender én efficiënter te maken. Sitecore Content Hub versie 3.4 biedt verbeterde Digital Asset Management-mogelijkheden (DAM) met vooruitstrevende innovaties op het gebied van artificial intelligence (AI) en video-opties, naast verbeterde workflows en gebruiksgemak met uitgebreide integratie van oplossingen van derden.

Uit een recente studie van marketingadviesbureau Econsultancy blijkt dat 65 procent van de marketeers meer tijd besteedt aan het creëren van content dan enige andere activiteit die digitale campagnes ondersteunt. Om tijd te besparen, voegt Sitecore Content Hub 3.4 Content AI toe om de gelijkenis van beeldmateriaal te analyseren. Op die manier hebben merken direct toegang tot alternatieve beelden in het DAM, met meer beschikbare opties voor hun specifieke behoefte. Marketeers kunnen er dan voor kiezen om deze opnieuw te gebruiken af anders toe te passen, in plaats van nieuwe te creëren – wat hun bedrijf tijd en geld bespaart. Bij het gebruik van een foto van een gezin op het strand zal Content Hub bijvoorbeeld de stijl van de foto herkennen en soortgelijke beelden van groepen op het strand aanbieden. De benodigde tijd voor de creatie van content en de kosten voor marketingteams worden zo gereduceerd. 

De consumptie van videocontent is toegenomen en blijft exponentieel groeien. Maar liefst 85 procent van de Amerikaanse internetgebruikers zegt online videocontent te bekijken. En kijkers melden dat ze in 2019 59 procent meer tijd besteedden aan het bekijken van online video's dan drie jaar eerder. Om merken te helpen hun videocontent effectiever te beheren, bevat Content Hub versie 3.4 ook de mogelijkheid om automatisch metadata en transcripten voor video te genereren met behulp van AI-analyse van Microsoft Azure Cognitive Services. Daarnaast bevatten de opties voor videomanagement nu ook ondersteuning voor op tijd en afstand gebaseerde annotatie, bijsnijden en ondertiteling. Marketeers krijgen hierdoor meer geautomatiseerde mogelijkheden om hun video's beter toegankelijk te maken voor verschillende doelgroepen. 

“Onze visie is altijd geweest om het werk te stroomlijnen en het saaie deel van het creatieve proces voor onze klanten weg te nemen", stelt Tom De Ridder, CTO, Sitecore. “Met versie 3.4 van Content Hub hebben we enorme stappen vooruit gemaakt om deze missie verder te onderbouwen met nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en integraties in een SaaS-product. Zo wordt het voor alle belanghebbenden makkelijker om samen de contentcrisis op te lossen – en dat alles in één enkele oplossing die content verspreidt over alle kanalen.”

Recent onderzoek van SoDA heeft uitgewezen dat volgens 95 procent van de marketeers het sneller produceren en publiceren van gepersonaliseerde digitale content een prioriteit is. En 39 procent vindt dat handmatige processen hen hierbij hinderen. Extra workflow en gebruiksvriendelijke functies die nieuw zijn in versie 3.4 helpen bij deze eisen, waaronder slimmere navigatie, massaal aanpasbare sjablonen en ogenblikkelijk labelen. Nu stelt de integratie van Marketing Resource Management en Content Marketing Platform (MRM en CMP) DAM-gebruikers in staat om zowel flexibele workflows van contentitems als op tijd gebaseerd projectmanagement vanaf één punt te organiseren.

Content Hub 3.4 verbetert ook de workflow en het gebruiksgemak voor DAM-gebruikers die Adobe Creative Cloud gebruiken. Met een DAM-zoekpaneel kunnen gebruikers assets van InDesign, Photoshop en Illustrator uploaden, inchecken en uitchecken. Ze kunnen een preview van InDesign-documenten die nog niet klaar zijn rechtstreeks in het DAM bekijken zonder eerst te comprimeren en voltooide assets rechtstreeks vanuit InDesign in het DAM comprimeren. 

Integratie van CHILI Publisher 
Het produceren van graphics op conventionele wijze kan voor de hedendaagse marketeer een hele uitdaging zijn. Het kost tijd, geld en brengt risico's met zich mee. Voor marketeers kan het moeilijk zijn om richtlijnen van het merk en op het gebied van governance na te leven, de omvang van problemen en time-to-market juist in te schatten.  

Met Content Hub 3.4 zijn er nu verbeterde Web to Print-mogelijkheden, nauw geïntegreerd met CHILI Publisher beschikbaar om de grafische productie van digitale en gedrukte publicaties te vereenvoudigen en te automatiseren. Deze integratie combineert data en assets uit Content Hub met CHILI Smart Templates die vooraf aanpasbare elementen mogelijk maken. Hierbij zijn de richtlijnen voor brand identity goed verankerd. Gebruikers kunnen nu overal ter wereld zelf met alleen maar een browser aan de slag om op maat gemaakte, merkconforme en gebruiksklare gedrukte assets op schaal te leveren.

Javascript Development Kit
Om de doorstroming van assets en content van en naar andere applicaties in de complete marketingtechnologie makkelijker te maken, heeft Sitecore ook een Javascript SDK uitgebracht. Hierdoor wordt Content Hub beter uitbreidbaar met versnelde en minimale inspanningen voor de ontwikkeling en integratie van oplossingen van derden. 

Meer informatie over Content Hub is beschikbaar op Sitecore.com.Over Sitecore
Sitecore levert een digital experience platform waarmee 's werelds slimste merken langdurige relaties met hun klanten op kunnen bouwen. Marktleider Sitecore kreeg al tal van awards en brengt als enige organisatie content, commerce en data samen in één verbonden platform, dat elke dag miljoenen digitale ervaringen levert. Toonaangevende bedrijven als American Express, ASOS, Carnival Cruise Lines, Kimberly-Clark, L'Oréal en Volvo Cars vertrouwen op Sitecore, zodat zij hun klanten een boeiender en persoonlijker ervaring kunnen bieden. Ontdek meer op Sitecore.com.
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
MicroFix opent vierde Apple-servicecentrum in centrum Den Haag

Motorsport Games neemt Luminis dochterbedrijf Studio 397 over

Zyxel introduceert nieuwe multigigabit switch voor thuiswerkers

PA Consulting rondt investering door Jacobs af

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners

Razer en de wereldwijde gaming-community proberen één miljoen bomen te redden met Sneki Snek

Scaleway organiseert Breakathon - een uniek community-event om prestaties van Kubernetes Kapsule te testen

D-Link Benelux stelt Twan Huisman aan als Country Sales Manager

CyberArk plaatst Identity Security nog centraler in het beperken van cyber-risico’s

Partijprogramma’s missen visie op rol overheid bij digitalisering
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Geplaatst:
Verstreken tijd: 218 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90535 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9822 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers