www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 dagen geleden)
Bedrijf:

Onafhankelijk onderzoeksbureau noemt Nutanix opnieuw als leider in Hyperconverged Infrastructure

Nutanix krijgt de hoogst mogelijke scores in de categorieën: huidig aanbod, marktaanwezigheid en strategie

Hoofddorp, 30 juli 2020 - Nutanix, een leider in enterprise cloud computing, is genoemd als leider in The Forrester Wave: Hyperconverged Infrastructure, Q3 2020. Dit rapport, gepubliceerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Forrester Research, evalueerde 11 HCI-leveranciers op strategie, marktaanwezigheid en huidig aanbod. Nutanix werd gepositioneerd als leider met de hoogst mogelijke scores in alle categorieën. Deze resultaten zijn in lijn met die van andere onafhankelijke marktonderzoeken, die allemaal concluderen dat Nutanix een onbetwiste leider is in de snelgroeiende HCI-markt, met een indrukwekkende strategie die de innovatie in de datacenter- en cloud-markten stimuleert.

"Onze focus bij Nutanix is altijd geweest om computing onzichtbaar te maken. Eerst met het datacenter en nu met uitbreiding naar de cloud, omdat de economie evolueert naar een steeds meer hybride en multicloudwereld", zegt Dheeraj Pandey, mede-oprichter en CEO van Nutanix. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze focus een belangrijk aspect is van onze positie in de markt, naast onze continue focus op het oplossen van de belangrijkste IT-uitdagingen bij onze klanten. Iets wat trouwens nog belangrijker is nu de IT-vereisten als gevolg van COVID-19 zijn toegenomen.”

In het Forrester Wave-rapport wordt specifiek aangehaald dat Nutanix als leider is aangeduid voor zijn visie om enterprise-IT verder te bedienen dan HCI, dankzij zijn voortdurende innovatie, investeringen in R&D, partnerships en de acquisitie van nieuwe klanten in alle segmenten en overal ter wereld.

Bijkomende hoogtepunten zijn onder meer:
  • Hoogst gerangschikte leverancier voor het huidige aanbod aan platformondersteuning, opslagdiensten, schaalbaarheid, beheerbaarheid en bedieningsgemak.
  • Hoogst gerangschikte leverancier voor marktaanwezigheid bij partners en onder de hoogst gerangschikte leveranciers voor de installed base.
  • Hoogst gerangschikte leverancier voor klantenfeedback en productstrategie.
De Forrester Wave is een evaluatie van topoplossingen in een specifieke markt, waarbij de mogelijkheden en productstrategie van elke leverancier worden beoordeeld om te zien of ze voldoen aan de huidige en nieuwe behoeften van de markt. Het nauwkeurige onderzoek omvat een diepgaande evaluatie van de functies en technologie, uitgebreide klanteninterviews, gedetailleerde demo’s en onderzoek van de mogelijkheden, technisch onderzoek van de product roadmaps, en een algemene evaluatie van partnership-strategieën, go-to-market en financiële kracht.

Dit nieuws volgt op ander aanhoudend positief nieuws van Nutanix:
  • Voortdurende uitbreiding van het klantenbestand: Nutanix blijft zijn klantenbestand verder uitbreiden en eindigde in het derde kwartaal van het boekjaar 2020 met 16.580 klanten. Naast zijn groeiende marktaanwezigheid blijft Nutanix zijn klanten tevreden stellen met een retentiegraad van 97% en een 90 Net Promoter Score (NPS).
  • Productinnovatie: Nutanix blijft zijn HCI-software innoveren en kondigde onlangs nieuwe oplossingen aan die IT-teams in staat stellen cloud-software vanaf elke locatie te implementeren, te upgraden en problemen op te lossen - Foundation Central, Insights en Lifecycle Manager. Deze zijn zonder extra kosten beschikbaar voor de bestaande HCI-klanten van Nutanix. Het bedrijf heeft onlangs ook nieuwe mogelijkheden aan zijn HCI-oplossing toegevoegd om geavanceerde bedrijfscontinuïteit te vereenvoudigen. Het blijft de klanten uiteraard ondersteunen om hen door de COVID-19-pandemie te loodsen.
  • Nu al 84% via abonnementsformule: Nutanix zet de overgang naar een businessmodel op basis van abonnementsformule verder door. De inkomsten uit abonnementen vanaf het derde kwartaal (boekjaar 2020) bedragen al 84% van de totale inkomsten. Dit model geeft klanten meer flexibiliteit in de manier waarop ze HCI-software aanschaffen en gebruiken, om zo beter te voldoen aan specifieke bedrijfs- en IT-behoeften. Het geeft hen ook de vrijheid om hun software en softwarelicenties te migreren naar andere hardware, en het voorkomt de zogenaamde lock-in die gangbaar is bij andere IT-leveranciers.
Het ‘Forrester Wave - Hyperconverged Infrastructure’-rapport kunt u hier bekijken:Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en een pionier in hyperconverged infrastructure-oplossingen die ‘computing’ overal onzichtbaar maakt. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix-software voor het creëren van één platform voor het beheer van elke app, op elke locatie en elke schaal, voor hun private, hybride en multi-cloud-omgevingen. Meer informatie is te vinden op www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix_nl.Voor meer informatie
Deepr
Winnie Silvertand / Martine Korthals
Telefoon: 0317-745020
E-mail: nutanix@deepr.nl
Laatste van Nutanix  
Onafhankelijk onderzoeksbureau noemt Nutanix opnieuw als leider in Hyperconverged Infrastructure

Save the date: .NEXT Digital Experience vindt plaats van 9-11 september

Nutanix versterkt Desktop-as-a-Service-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl