Contentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 dagen geleden)
Bedrijf:

2dehands kiest voor Online Payment Platform als payment service provider

Delft / Antwerpen, 29 juli 2020 - 2dehands, het grootste Belgische handelsplatform voor het kopen en verkopen van (gebruikte) spullen en diensten, heeft een samenwerking gesloten met Online Payment Platform. Dit betekent onder meer dat betalingen voortaan ook via het platform van 2dehands kunnen worden afgehandeld. Dankzij de keuze voor Online Payment Platform krijgen kopers en verkopers een meer gestroomlijnde gebruikservaring en kunnen zij nog veiliger handelen. 

Betalingen strategische factor
“We kijken voortdurend naar hoe we 2dehands veiliger en beter kunnen maken. Betalingen zijn daarin een strategische factor”, vertelt Aleksandra Vidanovski, woordvoerster van 2dehands. “Met Online Payment Platform hebben we dit nu op een hele gedegen manier ingericht. Sinds COVID-19 wordt er bovendien geadviseerd om zoveel mogelijk contactloos te betalen.”  

2dehands telt maandelijks 3,2 miljoen bezoekers. Voordat 2dehands samenwerkte met Online Payment Platform waren gebruikers aangewezen op contante betalingen aan de deur of het overmaken van de betaling per bank. Uit ervaringen van zusterbedrijf Marktplaats blijkt dat de implementatie van een betaalsysteem via Online Payment System het handelen veiliger en prettiger maakt. 

“Met Marktplaats kozen we in 2017 voor Online Payment Platform om betalingen te faciliteren”, zegt Quintin Veldt, Manager Partnerships bij 2dehands. “Het is is een partij met veel expertise over online betalingen. Ze voldoen aan alle eisen die vanuit de PSD2-richtlijn aan betaaldienstverleners worden gesteld. OPP is een logische keuze voor het inrichten van betalingen op 2dehands en we hopen en verwachten dat de samenwerking succesvol zal zijn.”

image

Integreren escrow
Een volgende stap voor het team van 2dehands na het faciliteren van betalingen via het platform, is het integreren van escrow. Dit betekent dat Online Payment Platform het geld van de koper vasthoudt totdat de verkoper het product of de dienst heeft geleverd. Bij Marktplaats.nl werkt dit al onder de naam ‘Gelijk Oversteken’. Dit draagt ook bij aan het doel om een veilig en vertrouwde omgeving te creëren voor kopers en verkopers. 

“We zijn trots dat we ook als payment service provider zijn geselecteerd voor 2dehands”, zegt Maurice Jongmans, CEO van Online Payment Platform. “Samen zorgen we ervoor dat kopers en verkopers in België nog makkelijker en veiliger kunnen handelen.”Over Online Payment Platform
Online Payment Platform is een platform-psp. Het bedrijf biedt gespecialiseerde betaaldiensten aan voor platformen en marktplaatsen. Online Payment Platform is opgericht in 2012 en faciliteert betalingen voor meer dan 150 platformen in heel Europa. In 2019 vonden er miljoenen transacties plaats via Online Payment Platform. Klanten zijn onder meer ANWB, Natuurhuisje, Kamernet, PayPal, PostNL en de eBay Groep waaronder Marktplaats. Het hoofdkantoor in Delft telt zo’n dertig medewerkers, daarnaast heeft Online Payment Platform vestigingen in Antwerpen en Berlijn. Voor meer informatie kijk op: https://www.onlinepaymentplatform.com/

Over 2dehands
2dehands is één van de eerste zoekertjessites in België. Met 42 rubrieken is het handelsplatform bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands: goed voor zo’n 3,2 miljoen bezoekers per maand. Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 70.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.
Laatste van Online Betaalplatform  
2dehands kiest voor Online Payment Platform als payment service provider

Online Payment Platform opent kantoor in Duitsland

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 dagen
Online Betaalp.. contact  

Logo Online Betaalplatform

  +31 (0)15 889 8888
  www.onlinepaymentplatform.com
Online Betaalp.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl