Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (326 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Valid scoort opnieuw hoog in Giarte’s IT Experience Benchmark 2020

Eindhoven, 28 juli 2020 - Ten opzichte van haar peers - middelgrote IT dienstverleners - scoort Valid opnieuw hoog in Giarte’s IT Experience Benchmark 2020 (voorheen Outsourcing Performance). Het aantal ‘Superfans’ onder klanten is nog verder toegenomen, van 20% in 2019 naar 27% nu. 

Valid scoort op alle diensten-domeinen hoger of gelijk aan de peer group. Dit geldt ook voor Security Management, het domein waar Valid dit jaar voor het eerst op beoordeeld is. Het aantal ‘Superfans’ is dit jaar verder gestegen naar 27%. Er zijn geen klanten die Valid niet, of absoluut niet, aanbevelen.

Fan scores Valid 

Satisfaction scores Valid

“Het is mooi om te zien dat onze Managed Services-klanten ons op alle fronten een goede score geven, en dat we hierin beter scoren dan onze peers. We groeien in onze rol als Service Integrator en het is geweldig te behoren tot de selecte groep middelgrote Service Providers die op alle vier domeinen wordt gewaardeerd. Ik ben er bijzonder trots op dat onze klanten onze open communicatie, het kennisniveau en de deskundigheid van de Valid collega’s zo goed beoordelen.” Dat zegt Patrick Nijssen, Sales Manager bij Valid.

Valid scoort in de Giarte benchmark vooral hoog op het gebied van klantgerichtheid en competenties. Met name transparantie (‘openness’) en vakkundigheid (‘skills’) worden door klanten erg hoog gewaardeerd. Valid maakt de belofte ‘een service integrator waar je op vertrouwt’ dus echt waar.

Giarte heeft de IT Experience Benchmark op 28 juli gepubliceerd. Kijk hier voor meer informatie over Giarte’s IT Experience Benchmark 2020.

Over de IT Experience 2020 Benchmark
De jaarlijkse IT-benchmark van Giarte is sinds 2002 de ‘Go-To’-gids voor organisaties die op zoek zijn naar informatie over de IT-dienstenmarkt in Nederland. Via deze benchmark beoogt  Giarte de transparantie op de IT-services markt te vergroten en organisaties te helpen de beste partnerships op te bouwen. Bedrijven en instellingen gebruiken de resultaten van de benchmark voor marktoriëntatie- en selectieprocessen, maar ook als inspiratiebron voor het verbeteren van hun relatie met hun IT-dienstverlener(s). De benchmarkresultaten zijn ook van waarde voor service providers die hun dienstverlening willen verbeteren en hun onderscheidend vermogen willen vergroten. Op basis van de benchmarkgegevens delen de analisten van Giarte waardevolle inzichten en bieden zij gericht advies, onder meer door middel van presentaties en workshops.

De jaarlijkse IT-benchmark van Giarte veranderde dit jaar de naam van Outsourcing Performance in IT Experience. De naamswijziging is gedaan vanwege het bredere scala aan zakelijke en op technologie gebaseerde samenwerkingen en partnerships die deel uitmaken van de studie, die nu een breder scala omvat dan alleen traditionele outsourcing. Immers, ook ervaring speelt een cruciale rol in het bereiken van succesvolle, duurzame relaties tussen dienstverleners en uitbestedende organisaties. De IT Experience Benchmark meet de perceptie aan de klantkant onder het senior management, zoals CIO's en Vendor Managers, en wordt onafhankelijk van serviceproviders uitgevoerd. Alle in aanmerking komende dienstverleners zijn opgenomen in de benchmarkresultaten en krijgen een profiel in IT Experience als ze tien of meer evaluaties ontvangen van verschillende outsourcingorganisaties.

Over Valid
Valid is een van de grotere ICT dienstverleners van Nederland. Valid helpt organisaties bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Valid’s motto is Stay Ahead: we laten onze klanten voorop lopen. Dit doen wij met onze 300 professionals verspreid over onze kantoren in Eindhoven en Maastricht, en dankzij onze dienstverlening op het gebied van IT Consultancy, Managed Services en Digital Business.


Kijk voor meer informatie over Valid en de oplossingen op het gebied van data op www.valid.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter (@valid), Youtube of Instagram.** Noot voor de redactie, niet voor publicatie **

Perscontacten
Olivier Giraud, Manager Marketing and Communications bij Valid
T: 088 – 900 95 00
E-mail: olivier.giraud@valid.nl
Laatste van Valid  
FUJIFILM en Valid Managed Services hernieuwen hun samenwerking

Sitech Services en Valid verlengen outsourcing-samenwerking

Valid en TimeXtender sluiten partnership in datamanagement automation
Geplaatst:
Verstreken tijd: 326 dagen
PR contact  

Logo Loth PR Writing
Valid contact  

Logo Valid

  +31 (0)88 900 95 00
  info@valid.nl
  www.valid.nl
Valid sociaal  


Valid tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl