www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (176 dagen geleden)
Bedrijf:

iMediate neemt belang in Dutch IT Channel

Samenwerking gericht op lead generation en contentmarketing

Media-ondernemer Joost Driessen heeft een belang van vijftig procent genomen in uitgeverij Dutch IT Channel B.V.. Dutch IT Channel exploiteert de platformen Dutch IT-channel en Executive People en organiseert veel grote en kleine IT- en tech-events. Driessen is directeur/eigenaar van iMediate BV, een contentmarketingbureau dat onder meer actief is in de ICT-markt met het platform ChannelConnect en diensten op het gebied van communicatie, lead generation en contentmarketing. Beide bedrijven zullen hun lopende activiteiten voortzetten en uitbouwen.

Driessen neemt de aandelen in Dutch IT Channel B.V. over van Rob de Kleijnen. Witold Kepinski blijft aan als aandeelhouder, director content en hoofdredacteur. Kepinski blijft samen met De Kleijnen het management vormen van Dutch IT Channel.

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: “Ik ben in 2011 begonnen met Executive-People en een jaar later is de samenwerking met Witold Kepinski gestart en hebben we Dutch IT Channel gelanceerd. In de laatste acht jaar zijn we sterk gegroeid en hebben we het portfolio uitgebreid met samenwerkingen en events. Dutch IT Channel is met de platformen Dutch IT – channel en Executive-People een trusted partner geworden voor veel partijen. Ook zijn we gezond en stabiel en dat heeft ervoor gezorgd dat we de COVID-19-periode goed doorkomen en nieuwe diensten hebben ontwikkeld als alternatief voor de events. Onze markt zit in een doorlopende transformatie en om als uitgever in ‘the lead’ te blijven, is de samenwerking met iMediate een logische ‘next step’. Met Joost hebben wij een stabiele en sterke partner gevonden voor het verder doorontwikkelen van onder andere lead generation, contentmarketing en onze events. Deze samenwerking gaat ervoor zorgen dat wij onze partners in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Ik ben er trots op en bruis van de energie om deze volgende stap de komende jaren met Witold en Joost te kunnen maken.”

Witold Kepinski: “Vakjournalistiek heeft het laatste decennium een hele andere wending genomen. Bedrijven als Dutch IT Channel zijn in het tijdperk van het ‘nieuwe uitgeven’ dagelijks bezig met journalistieke en commerciële content, offline en online. Maar of het nu om onafhankelijke nieuwsvoorziening gaat of om een wervende contentcampagne, inhoudelijke kwaliteit en kennis blijven cruciaal. Zeker als het zo marktspecifiek is als in ICT. Daar kijkt Joost op dezelfde manier naar en daarom zien we allemaal uit naar de samenwerking en het realiseren van synergie.”

Joost Driessen licht zijn deelname toe: “Binnen elke discipline in de mediawereld vindt een consolidatieslag plaats en worden samenwerkingen gebouwd. Zeker ook in B2B media en content. Rob en Witold hebben een prachtig en gezond bedrijf gebouwd met mooie titels, events en duidelijk veel klantvertrouwen vanuit de IT-markt. Tegelijk staat Dutch IT Channel voor vergelijkbare uitdagingen als iMediate: de verdere uitbouw van het online portfolio van producten en diensten. Onze partners en adverteerders richten zich steeds meer op meetbare onlinecommunicatie, zowel binnen het kanaal als richting eindgebruikers. Dutch IT Channel en iMediate willen dat professioneel faciliteren. Ik zie grote kansen als beide bedrijven juist op dat gebied gaan samenwerken.”

Meer informatie (niet voor publicatie):

Over iMediate

iMediate is een contentmarketingbureau dat actief is in zowel de retail- als de business to business-markt. In retail werkt iMediate voor bedrijven als Superunie, Sligro, Blokker, Jamin en Multivlaai. In B2B exploiteert iMediate de eigen platformen Entertainment Business (voor de live- en home-entertainmentmarkt) en ChannelConnect (voor de ICT-markt). Daarnaast biedt iMediate B2B onlinediensten aan op het gebied van marketing automation, lead generation en contentmarketing. iMediate is gevestigd in Hilversum en telt ongeveer 25 medewerkers.

Voor meer informatie: Joost Driessen (joost.driessen@imediate.nl ; 06 51 501 711)

Over Dutch IT Channel

Dutch IT Channel BV bestaat uit de tech business nieuwsplatformen Dutch IT-channel (www.dutchitchannel.nl) en Executive People (www.executive-people.nl). Dutch IT Channel richt zich op de Nederlandse ICT-branche bestaande uit leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers. Voor de doelgroepen organiseert Dutch IT Channel events zoals de Dutch IT-channel Awards, The Future of Business Technology, Dutch IT Cloud event, Dutch IT Security event en The Digital Workplace event. Daarnaast is Dutch IT Channel mediapartner van Gartner, Smart Profile en BTG/TGG. Dutch IT Channel is gevestigd in Den Haag.

Voor meer informatie: Witold Kepinski (w.kepinski@dutchitchannel.nl ; 06 41 003 906).

Bijlage: foto (© iMediate – Jasper Bosman)

V.l.n.r.: Witold Kepinski, Joost Driessen, Rob de Kleijnen
Laatste van Dutchitchannel.nl  
Dutch IT Security onderzoek belicht trends rond zakelijke beveiliging

Genomineerden Dutch IT-channel Awards 2020 zijn bekend!

Dutch IT Security project met live talkshows en video’s Leaders of Security
Geplaatst:
Verstreken tijd: 176 dagen
Dutchitchannel.. contact  

Logo Dutchitchannel.nl

  Witold Kepinski
  06-41003906
  w.kepinski@dutchitchannel.nl
  dutchitchannel.nl
Dutchitchannel.. sociaal  


Dutchitchannel.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau