www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2498 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (130 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Webfleet Solutions laat fleetmanagers nu ook elektrische voertuigen beheren

  • Nieuwe functies in fleetmanagementoplossing WEBFLEET om elektrische voertuigen (EV) te helpen beheren
  • Realtime informatie over oplaadniveaus, rijbereik en resterende laadtijd ondersteunt fleetmanagers om in te zetten op elektrisch vervoer
  • EV-functies zijn voor alle klanten wereldwijd beschikbaar met de nieuwe versie van WEBFLEET
Amsterdam, 24 juli 2020 — Nu duurzaamheid steeds hoger op de wereldwijde agenda komt te staan, is het duidelijk dat elektrische voertuigen een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van het commerciële wagenpark. Webfleet Solutions, Europa's toonaangevende leverancier van telematica-oplossingen, ondersteunt zijn klanten bij het beheer van elektrische voertuigen op basis van data. Door nieuwe elektrische voertuigen (EV)-functies toe te voegen aan WEBFLEET, de Software-as-a-Service-oplossing van Webfleet Solutions, krijgen fleetmanagers op afstand inzicht in hun elektrische of hybridevoertuigen. De EV-managementtools maken deel uit van de nieuwe versie 3.10 van WEBFLEET en zijn vanaf nu beschikbaar voor meer dan 50.000 Webfleet Solution- klanten in 60 landen.

"Met de tools voor het beheer van elektrische voertuigen helpen we onze klanten om zich aan te passen aan de activiteiten van elektrische voertuigen en om hun potentiële kostenbesparingen te maximaliseren", zegt Paul Verheijen, VP Product Management bij Webfleet Solutions.

Met de EV-functies in WEBFLEET kunnen fleetmanagers:
  • Inzicht krijgen over het batterijniveau van hun elektrische voertuigen
  • De resterende actieradius zien
  • Informatie verzamelen over de realtime oplaadstatus
  • Te allen tijde de resterende laadtijd van hun elektrische voertuigen zien
Een fleetmanager kan de resterende rijafstand bijvoorbeeld gebruiken bij het plannen van een serie opdrachten of het kiezen van een voertuig voor een taak. “Door precies te weten hoeveel batterijlading een voertuig heeft en hoe ver het moet rijden, kunnen fleetmanagers hogere oplaadkosten tijdens de spitsuren of het wachten in de rij voor het opladen, vermijden”, legt Paul Verheijen, VP Product Management bij Webfleet Solutions uit.

“Het toevoegen van EV-functies in onze fleetmanagementsoftware is slechts een eerste stap”, benadrukt Paul Verheijen. “In de loop van dit jaar zullen we – op basis van de feedback van ons sterke wereldwijde klantenbestand – onze EV-managementtools verder ontwikkelen. Ons doel is om onze uitgebreide ervaring en bewezen expertise op het gebied van telematica in te zetten om wagenparken te helpen het meeste voordeel te halen uit de noodzakelijke transformatie naar elektrisch vervoer.”

De tools voor elektrische voertuigen behoren tot de nieuwste WEBFLEET-versie en zijn beschikbaar voor alle klanten wereldwijd. Daarnaast biedt de nieuwe versie ook verbeterde functies aan om fleetmanagers te helpen bij hun dagelijkse activiteiten, waaronder een nieuw gebruiksrapport over het wegtype. Het rapport geeft inzicht in hoe een geselecteerd voertuig werd gebruikt met de afgelegde afstand per wegtype en kan helpen bij het bepalen van de beste bandentype voor de betreffende voertuigen.

Over Webfleet Solutions – een dochteronderneming van Bridgestone
Webfleet Solutions is een van ’s werelds grootse aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. WEBFLEET, het paradepaardje onder zijn Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen, wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt voor het verbeteren van de voertuigprestaties, het besparen van brandstof, het ondersteunen van chauffeurs en het verhogen van de efficiëntie van het wagenpark. Webfleet Solutions biedt daarnaast diensten aan voor verzekeraars, leasebedrijven, auto-importeurs en dienstverleners die voorzien in de behoeften van zowel consumenten als zakelijke klanten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd 50.000 klanten en ondersteunt bestuurders in ruim 100 landen. Het biedt hen toegang tot het krachtigste lokale ondersteuningsnetwerk binnen de branche en het breedste scala aan sectorspecifieke applicaties van derden en integraties. De klanten van Webfleet Solutions profiteren dagelijks van de hoge normen op het gebied van geheimhouding, integriteit en beschikbaarheid van zijn voor ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde dienst, die in november 2018 opnieuw met goed gevolg werd geaudit. Webfleet Solutions maakt deel uit van Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, ’s werelds grootste fabrikant van banden en rubber. Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E.  karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Webfleet Solutions  
Ambulance Amsterdam zorgt voor veilige toegang voertuigen met Webfleet Solutions

Justdiggit en Webfleet Solutions lanceren Green Your Fleet-platform dat wagenparkklanten ondersteunt om CO2-uitstoot te compenseren

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 130 dagen
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Onguard
Logo PA Consulting
Logo Criteo
Logo Pure Storage
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89846 persberichten
- 5835 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9176 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl