www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (23 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Vertiv introduceert nieuwe suite producten voor de edge-infrastructuur en verbeterd partnerprogramma in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

Breda, 16 juli 2020Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, komt met belangrijke toevoegingen aan zijn bekroonde Vertiv™ Partner Program (VPP) en een verbeterde suite van edge-ready producten. De nieuwe producten omvatten onder meer rack power distribution units (rPDU), uninterruptible power supplies (UPS), rackkoelsystemen, dedicated software en diensten voor partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). 

Na de succesvolle introductie van het VPP vorig jaar, is het aantal channel-partners in EMEA tien keer zo groot geworden en blijft Vertiv voordelen toevoegen voor nieuwe en bestaande partners. Het gloednieuwe partner relationship management-systeem (PRM) en de verbeterde partnerportal helpen Vertiv-partners direct te profiteren van op maat gemaakte trainingen om aan de partnereisen te voldoen; nieuwe sales- en marketingtools; online trainingen en certificering; en productselectors en -configurators. De nieuwe toolssuite is ontworpen om partners te helpen belangrijke skills en kennis te ontwikkelen, zich beter te onderscheiden, de winstgevendheid te vergroten en andere businessvoordelen te behalen.

Joachim Fischer, EMEA channel sales director bij Vertiv: “Digitalisering versnelt en 5G komt steeds dichter bij; meer dan driekwart van de wereldwijde telecombedrijven verwacht in 2021 5G-diensten te kunnen aanbieden. Ons verbeterde partnerprogramma blijft resellers voorzien van best-in-class producten en diensten om de nieuwe uitdagingen die technische vooruitgang blootlegt het hoofd te bieden, waaronder de behoefte aan kritische edge-implementaties. We zetten ons in voor de toekomst van het VPP en blijven onze channel-partners, net als vorig jaar, de best mogelijke support bieden zodat ze kunnen excelleren.”

De nieuwe suite producten tilt het uitgebreide Vertiv-portfolio van IT-technologieën en -diensten naar een nog hoger niveau – verpakt in een complete en flexibele single-source, op racks gebaseerde oplossing. Inclusief:
  • De nieuwe Vertiv™ VRC IT Rack Cooling-unit met een self-contained- en een split-versie en de Vertiv™ Liebert® CRV Row Cooling-unit, speciaal ontworpen voor kritische apparatuur in kleine serverruimtes, netwerkkasten en edge-computinglocaties. De systemen bieden load-matching, variable-capacity compressors en ventilatoren, waarmee dit een van de meest efficiënte koelingsunits met de hoogste capaciteit is voor IT-cabinets. De Vertiv VRC wordt aangevuld door een compleet servicepakket, inclusief installatie, start-up response time en preventief onderhoud. 
  • Vertiv™ Geist™ Rack rPDU-serie met een nieuwe 2-in-1 combinatie-outlet voor flexibele plugverbinding en eenvoudig kabelbeheer. De Geist™ UPDU is de nieuwste toevoeging aan de Geist rPDU-familie, met een innovatieve, universele inputaansluiting die geschikt is voor verschillende configuraties voor klanten met meerdere implementaties over de hele wereld. De Geist rPDU heeft toegang tot alle apparaten in het rack om deze via één centraal punt op afstand te monitoren en te beheren. Wanneer technologie zich verder ontwikkelt en bedrijven veranderen, is de monitoring te upgraden. De Geist UPDU-modellen maken betere performance en beheer van dynamische IT-ruimten mogelijk, terwijl ze tegelijkertijd het aanschafproces vereenvoudigen en implementaties wereldwijd versnellen. Bovendien profiteert de Vertiv Geist rPDU-serie van het Vertiv™ Distribution Assurance-pakket.
  • Zeer efficiënte één-fase UPS-oplossingen, zoals de Vertiv™ Liebert® GXT5 en de innovatieve Vertiv™ EDGE line-interactive UPS, die naar verwachting eind augustus dit jaar beschikbaar is voor de EMEA-channelmarkt. Daarnaast voorziet Vertiv’s Lifecycle Power Assurance Services in praktische en kosteneffectieve support voor stroomlevering aan kleine IT-locaties. Edge-implementaties blijven groeien in gebruik en worden voor bedrijven steeds belangrijker; Vertiv’s vijfjarige beschermingsplan beschermt kleine IT-locaties, met realtime inzicht in kritische systemen voor vroege opsporing van afwijkingen. 
  • De Vertiv™ Avocent® ACS 8000 advanced console server wordt in oktober verwacht en beschikt over mobiele mogelijkheden, voor probleemloos, geïntegreerd remote beheer van Vertiv- en externe apparatuur. Dit resulteert in efficiëntere en veiligere netwerkactiviteiten, zelfs voor remote sites of als er geen vast internet beschikbaar is. Vorig jaar werd Vertiv door IHS Market uitgeroepen tot de nummer één leverancier van remote IT-managementoplossingen wereldwijd, een markt met een waarde van 720 miljoen dollar. Deze markt blijft, net als edge computing en remote IT-services, sterk groeien. 
Al deze producten stellen EMEA-resellers in staat meer punten te verdienen via het Vertiv™ Incentive Program (VIP), dat partners beloningen snel laat omzetten in vergoedingen. Vanaf juli 2020 biedt een extra programma, genaamd VIP+, resellers nog meer voordelen via het zilveren, gouden of platina lidmaatschap, met lagere instapmogelijkheden, extra voordelen na registratie en hogere opbrengsten bij specifieke pakketten. De toevoegingen aan het programma stellen nog meer partners in staat voordeel te halen uit het programma terwijl ze in een eigen tempo belangrijke vaardigheden en kennis ontwikkelen.

Murtaza Loka, Hoofd Finance en Purchasing bij BurhanTec: “Samenwerken met Vertiv was al vanzelfsprekend vanwege hun uitstekende marktpositie en wereldwijde end-to-end productset. Nu is die keuze nog logischer dankzij het Vertiv Partner Program dat een serie voordelen biedt die ons in staat hebben gesteld nog meer uit het aanbod van Vertiv te halen.”Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassingen van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Als Architects of ContinuityTM lost Vertiv de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk. Het hoofdkwartier staat in Columbus, Ohio en Vertiv heeft zo’n 20.000 medewerkers waarmee ze zaken doen in meer dan 130 landen. Bezoek Vertiv.com voor meer informatie en het laatste nieuws van Vertiv
Geplaatst:
Verstreken tijd: 23 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Vertiv contact  

Logo Vertiv

  +31 (0)76 578 1620
  vertiv@lvtpr.com
  www.vertiv.com/nl-emea
Vertiv sociaal  


Vertiv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl