www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (300 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Auth0 krijgt Serie F-financiering van 120 miljoen dollar

Aanhoudende groei van het bedrijf benadrukt het belang van identiteitsbeheer bij digitale transformatie

Bellevue, Washington, VS – 15 juli 2020 – Auth0, het identiteitsplatform voor ontwikkelingsteams, heeft een Serie F-financieringsronde van 120 miljoen dollar afgerond. Dankzij deze financiering wordt de waarde van Auth0 nu geschat op 1,92 miljard dollar en is het totale kapitaal van het bedrijf verhoogd naar meer dan 330 miljoen dollar. De financiering stimuleert de innovatie en go-to-market-uitbreiding als antwoord op de wereldwijde vraag naar een eenvoudig, schaalbaar identiteitsplatform dat veilige toegang biedt tot elke applicatie. Bij de ronde, geleid door Salesforce Ventures, was ookeen nieuwe investeerder, DCTP, betrokken. Verder namenbestaande investeerders Bessemer Venture Partners, Sapphire Ventures, Meritech Capital, World Innovation Lab, Trinity Ventures, Telstra Venturesen K9 Ventures deel aan de financieringsronde.

Auth0's Serie F-financiering volgt ongeveer een jaar na de afronding van de Serie E-financiering van 103 miljoen dollar in mei 2019, die het bedrijf de 'unicorn'-status bracht. Na een groei van 70 procent in 2019 zette Auth0 zijn snelle groei voort tot in het tweede kwartaal van 2020, ondanks de onzekerheid van de huidige wereldwijde economische situatie.

Auth0 blijft zijn klantenbestand snel uitbreiden en benadrukt daarmee dat identiteitsbeheer een essentiële rol speelt in digitale transformatie en in het bieden van toegang tot klantapplicaties. Duizenden klanten besteden hun identiteitsbeheer uit aan Auth0 om de last van het onderhoud van complexe systemen te verlichten, te profiteren van een snellere time-to-market en te voorzien in een probleemloze eindgebruikerservaring.

“Auth0 is toonaangevend op de grote, snelgroeiende markt voor identiteitsbeheer en is zelf ook enorm gegroeid”, zegt John Somorjai, EVP, Corporate Development & Salesforce Ventures bij Salesforce. “De expertise van Auth0 op het gebied van end-to-end identiteitsproducten is goed afgestemd op het Customer 360-platform van Salesforce. We kijken ernaar uit om hun groei te ondersteunen met deze nieuwe strategische investering van Salesforce Ventures om innovatie onder onze klanten te blijven stimuleren.”

“Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om gebruikerstoegang op alle apparaten en verbindingen te beveiligen”, zegt Jack Young, partner en head of venture capital bijDTCP. “Auth0 heeft zichzelf gepositioneerd als leider op het gebied van Identity-as-a-Service en heeft het vertrouwen van applicatieontwikkelaars weten te winnen met zijn flexibele oplossing voor direct inzetbaar identiteitsbeheer. We gebruiken onze Europese roots en ons strategische wereldwijde netwerk om het Auth0-team verder te helpen groeien.”

Eugenio Pace, CEO en medeoprichter van Auth0: “Het bereiken van een Serie F-financieringsronde is een geweldige mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn onze nieuwe en bestaande investeerders enorm dankbaar voor hun steun. Bijna alle apps en services zijn afhankelijk van veilige verificatie en een naadloze gebruikerservaring. Onze jaarlijkse groei is een weerspiegeling van het hardnekkige probleem dat door onze technologie wordt opgelost en we zijn heel trots deel uit te kunnen maken van het traject van onze klanten.”

Auth0 heeft wereldwijd circa 650 werknemers in dienst en staat nog altijd bekend als toonaangevende niet-beursgenoteerde onderneming. Auth0 is opgenomen in de Forbes 2019 Cloud 100, Deloitte’s Technology Fast 500 en ontving daarnaast andere belangrijke onderscheidingen.Over Salesforce Ventures
Salesforce is wereldwijd marktleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM), waardoor bedrijven in het digitale tijdperk dichter bij hun klanten komen. Salesforce Ventures, de wereldwijde investeringstak van Salesforce, investeert in de volgende generatie bedrijfstechnologie die de kracht van het Salesforce-platform vergroot. Salesforce Ventures bouwt het grootste ecosysteem van enterprise-cloudbedrijven ter wereld en breidt die technologie uit naar klanten. Portfoliobedrijven ontvangen financiering, strategisch advies en operationele ondersteuning. Ze kunnen ook eenvoudig lid worden van Pledge 1% om iets teruggeven aan de samenleving onderdeel van hun bedrijfsmodel te maken. Salesforce Ventures heeft sinds 2009 geïnvesteerd in meer dan vierhonderd bedrijven, waaronder DocuSign, GoCardless, Guild Education, nCino, Twilio, Zoom en andere bedrijven in 22 landen. Meer informatie is te vinden op www.salesforce.com/ventures.

Over DTCP
DTCP is een beleggingsbeheergroep met een waarde van 1,7 miljard dollar aan activa die onder beheer en advies van zakelijke en institutionele investeerders vallen. Daarnaast heeft de groep een portfolio van meer dan zestig bedrijven. De groep voorziet in diensten op het gebied van durf- en groeikapitaal, private equity en advies voor de technologie-, media- en telecommunicatiesector. Het bedrijf is actief en investeert in Europa, Noord-Amerika en Azië vanuit zijn kantoren in Hamburg, San Francisco, Tel Aviv en Seoul. Meer informatie over DTCP is te vinden op dtcp.capital, www.linkedin.com/dtcp-capital of volg @dtcp_capital op Twitter.

Over Auth0
Auth0 biedt een platform voor verificatie, autorisatie en beveiligde toegang voor applicaties, apparaten en gebruikers. Beveiligings- en ontwikkelingsteams vertrouwen op de eenvoud, schaalbaarheid en expertise van Auth0 om identiteit voor iedereen te laten werken. Auth0 bewaakt maandelijks meer dan 4,5 miljard inlogtransacties, beveiligt identiteiten zodat innovators kunnen innoveren en stelt internationale ondernemingen in staat om hun klanten over de hele wereld betrouwbare, superieure digitale ervaringen te bieden.

Ga voor meer informatie naar https://auth0.com of volg @auth0 op Twitter.
Laatste van Auth0  
9 op de 10 consumenten recyclet wachtwoorden

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Europese Dag van de Privacy: een checklist voor het beveiligen van je persoonlijke informatie
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Banking Circle sluit zich bij P27 aan om betalingsecosysteem Nordics te ondersteunen

Lightspeed en Google helpen retailers bij het verhogen van hun lokale winkelomzet

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Geschillencommissie bepaalt dat klanten van VodafoneZiggo eigen modem mogen gebruiken

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Quantum Delta NL lanceert LightSpeed om13,6 miljard euro investeringspotentieel aan te boren

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa met aanwezigheid in Hongarije

Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 300 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Auth0 contact  

Logo Auth0

Auth0 sociaal  


Auth0 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91108 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10271 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com