www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 17 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Sint-Sixtusabdij werkt samen met Ingenico om click & collect aanbod van hun veelgeprezen bier te versterken

Hoofddorp, 15 juli 2020 - Ingenico Group, wereldwijd leider op het gebied van naadloze betalingen, kondigde vandaag zijn partnerschap aan met de Sint-Sixtusabdij, brouwerij van het Westvleteren-trappistenbier. Ingenico biedt de abdij een wereldwijde betalingsoplossing die de toegenomen internationale vraag naar het bekroonde bier ondersteunt.

Om zelfvoorzienender te kunnen worden, breidden de monniken van de Sint-Sixtusabdij in 1839 hun monastieke activiteiten uit met het brouwen van bier. Alle bieren dragen het label "Authentic Trappist Product", wat betekent dat ze gebrouwen worden binnen de muren van een trappistenklooster onder de controle van de monnikengemeenschap. De productie is beperkt en is de enige bron van inkomsten om hun jaarlijkse kosten, hun steun aan liefdadigheidsinitiatieven en sociale projecten te dekken.

De belangstelling voor Westvleteren-trappistenbier was tot 2005 vrij bescheiden. In dat jaar werd het bier op een website voor bierliefhebbers uitgeroepen tot beste bier ter wereld. Sindsdien heeft het bier die titel nog meerdere keren gewonnen, en werd het uitgeroepen tot een van de topbieren ter wereld qua smaak, waardoor het bekendheid kreeg onder internationale bierliefhebbers.

Woekerprijzen en doorverkoop
Door de combinatie van de groeiende vraag en de beperkte voorraad kreeg de abdij te maken met klanten die grote voorraden insloegen en het bier tegen woekerprijzen doorverkochten. Om een einde te maken aan bulkaankoop en doorverkoop, begon de abdij in 2019 samen te werken met Ingenico aan een online betaaloplossing waarmee de inkomende bestellingen beter gecontroleerd konden worden en waarmee internationale bierliefhebbers de mogelijkheid kregen het bier te bestellen.

Ingenico werkte samen met de abdij om een nieuw click-and-collect-systeem op te zetten, met de mogelijkheid om internationale betalingen te accepteren gedurende een zeer beperkte verkoopperiode. De betaaloplossing is eenvoudig en veilig, met een intuïtieve, uitbreidbare interface waarmee klantgegevens veilig kunnen worden bewaard.

Het biedt een naadloze gebruikerservaring, met intuïtieve en voor mobiel gebruik ontworpen betaalpagina's, een stabiel platform zonder downtime en een geavanceerde fraudedetectiemodule die verkooplimieten stelt en transacties blokkeert als dat nodig is. Dit heeft een aantal fraudepogingen tegen het klooster tegengehouden en de doorverkoop van het bier op de zwarte markt sterk verminderd.

Jos Vermeulen, adviseur van de projectstuurgroep: "Wij zochten voor ons betaalsysteem een internationale partner die ook met een solide fraudedetectiemodule werkte. Er zijn twee bestelperiodes van een paar uur per maand. Wij verzenden helemaal niets, dat is het wonderlijke. We verkopen het bier online maar de mensen moeten het zelf komen halen. In het begin waren we bang dat de website het aantal bezoekers niet aan zou kunnen. Maar de eerste betalingen die we ontvingen, verliepen zonder een enkel probleem.”

“We zijn bijzonder trots op de samenwerking met de abdij van Westvleteren, aldus Benoit Boudier, Managing Director, SMB Online Europe bij Ingenico. “De abdij had een specifieke behoefte als een groeiend bedrijf met eigen piekperioden – het betalingssysteem dat de abdij aan klanten biedt, is een integraal onderdeel van de groei en de veiligheid van het bedrijf. We hebben dus een robuuste betalingsoplossing gevonden die de groei van het bedrijf ondersteunde en tegelijkertijd de beschikbaarheid in tijden van grotere vraag garandeerde. We zijn blij dat we de abdij in staat hebben gesteld om zijn klanten te blijven bedienen via een click-and-collect-systeem, terwijl de oplossing tegelijkertijd bescherming biedt tegen fraude die de abdij nodig heeft."

Ingenico werkt nauw samen met bedrijven van elke grootte om betalingsoplossingen en internationale betaalmogelijkheden te bieden waarmee bedrijven kunnen groeien op basis van unieke doelstellingen en behoeften. Bekijk hier de volledige case study om verder te lezen over de samenwerking tussen Ingenico en de abdij van Westvleteren.Over Ingenico Group
Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING) geeft de toekomst vorm van het betalingsverkeer voor duurzame en inclusieve groei. Als wereldwijd leider op het gebied van probleemloze betalingen bieden wij handelaren slimme, betrouwbare en veilige oplossingen om de handel over alle kanalen heen te vergemakkelijken, betalingen te vereenvoudigen en de beloftes van de klant waar te maken. Wij zijn de betrouwbare en proactieve partner van wereldformaat voor financiële instellingen en de detailhandel, van kleine handelszaken tot de meest bekende wereldwijde merken. We zijn wereldwijd actief, met meer dan 8.000 medewerkers, 90 nationaliteiten en een commerciële aanwezigheid in 170 landen. Onze internationale gemeenschap van betalingsspecialisten anticipeert op de ontwikkelingen in de handel en de levensstijl van de consument om onze klanten toonaangevende totaaloplossingen te bieden, overal waar ze nodig zijn.
www.ingenico.com
@ingenico

Breng een bezoekje aan onzeblog voor meer uitleg door specialisten.Contactpersonen Ingenico Group
Media
Veerle Lebrun – marketing manager Belgium
0032 473 86 4752
veerle.lebrun@ingenico.com

Investeerders
Laurent Marie - VP Investor Relations & Financial Communication
0033 158 01 8324
laurent.marie@ingenico.com

Contactpersoon LEWIS
Ingrid van den Nieuwenhof
ingrid.vandennieuwenhof@teamlewis.com
040 235 4600
Laatste van Ingenico Group  
Sint-Sixtusabdij werkt samen met Ingenico om click & collect aanbod van hun veelgeprezen bier te versterken

Newpharma neemt Ingenico ePayments in de arm om de farmaceutische industrie online te laten groeien

Van Pac-Man tot de Avengers: Funidelia verkleedt heel Europa met hulp van Ingenico
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 17 dagen
Ingenico Group contact  

Logo Ingenico Group

  +31 (0) 23 752 42 00
  salesnl.ecom@ingenico.com
  ingenico.nl
Ingenico Group sociaal  


Ingenico Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl