www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 73 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Citrix en Microsoft werken samen om de toekomst van het werk te verbeteren

Bedrijven bundelen krachten om cloudtransformatie te vereenvoudigen en adoptie van digitale werkomgeving en virtuele desktops te versnellen voor meer flexibiliteit, productiviteit en veiligheid.

AMSTERDAM, 15 juli 2020 – De werkplek van de toekomst ziet er heel anders uit dan zoals we die een paar maanden geleden voor ons zagen. Door de wereldwijde pandemie moeten zowel werknemers als bedrijven opnieuw gaan bepalen hoe en waar het werk gedaan wordt. Voor meer organisaties zal werk op afstand een vast onderdeel worden binnen hun kosten- en personeelsstrategie. Ook de inrichting en rol van hun kantooromgeving moeten opnieuw bekeken worden om medewerkers veilig en productief te houden en tegelijk de hele organisatie flexibeler en slagvaardiger te maken.

Als organisaties zakelijke continuïteit en groei willen versterken, dan zullen ze over moeten gaan op flexibelere werkmodellen die tegemoetkomen aan deze nieuwe prioriteiten. Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) en Microsoft Corp. (NASDAQ:MSFT) bundelen hun krachten om deze nieuwe, flexibele werkplek opnieuw vorm te geven. Medewerkers hebben behoefte aan een consistente digitale werkomgeving en naadloze toegang tot de applicaties en inzichten die onmisbaar zijn om het beste werk te leveren, waar dat werk ook gedaan moet worden – op kantoor, onderweg of thuis. Juist voor deze uitdaging bundelen de technologiekoplopers hun krachten en helpen zij organisaties om zowel de overstap naar de cloud als de implementatie en adoptie van digitale werkomgevingen en virtuele desktops te versnellen.

De meerjarenovereenkomst is een voortzetting en uitbreiding van een van de langstdurende strategische partnerships in de sector. Onder de voorwaarden van de overeenkomst selecteert Microsoft Citrix® Workspace als voorkeursoplossing voor de digitale werkomgeving, en Citrix selecteert Microsoft Azure als voorkeurscloudplatform om bestaande on-premises Citrix klanten naar Microsoft Azure over te brengen en mensen in staat te stellen overal op verschillende apparaten te werken.

Citrix en Microsoft zullen gezamenlijke tools en diensten leveren om de overgang van on-premises Citrix klanten naar Microsoft Azure te vereenvoudigen en versnellen. De bedrijven ontwikkelen ook een gecombineerde routekaart die een consistente en maximaal flexibele werkervaring mogelijk maakt, waarin het gezamenlijk aanbod is opgenomen van Citrix Workspace, Citrix SD-WAN, Microsoft Azure en Microsoft 365. Dat pakket zal aangeboden worden door de beide verkoopteams via de Azure Marketplace en via een uitgebreid netwerk van partnerorganisaties. Microsoft zal de verkoop van de Citrix Cloud verzorgen waarmee bestaande on-premises Citrix klanten over kunnen gaan naar Azure.

Zowel Citrix als Microsoft handhaven hun lang bestaande beleid om de keuzevrijheid voorop te stellen van de klanten die op zoek zijn naar alternatieven om aan hun zakelijke eisen te voldoen.

Op naar de wendbare organisatie
De wereldwijde pandemie heeft de noodzaak voor bedrijven vergroot om over te gaan naar een meer flexibele operatie. Dat stelt hen namelijk in staat om hun middelen – of dat nu talenten, vestigingen of technologieën zijn - op een dynamische manier in te zetten waardoor snel kan worden op- of afgeschaald afhankelijk van de veranderende marktomstandigheden.

"Door de COVID-19 pandemie zijn bedrijven over de hele wereld gedwongen om de manier waarop werknemers werken, aan te passen. Tegelijk moeten ze nog wel steeds kunnen voldoen aan de snelheid en veiligheid die het onzekere bedrijfsklimaat van vandaag vereist. Voor veel klanten zullen in de toekomst hybride werkmodellen de standaard worden. Die hebben een flexibele infrastructuur nodig om hun teams te ondersteunen, te beveiligen en te versterken", zegt David Henshall, President en CEO van Citrix. "Citrix en Microsoft kunnen samen een krachtige digitale werkruimte bieden in een vertrouwde en veilige publieke cloud waar medewerkers toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan en productief te zijn, of ze nu thuis, op kantoor of onderweg zijn."

De toekomst van het werk is er vandaag
Met de uitbreiding van het partnerschap helpen Citrix en Microsoft CIO's om de risico’s, kosten en complexiteit van de versnelling van de cloudtransformatie te minimaliseren. Dat maakt een grotere mate van wendbaarheid, productiviteit en veiligheid mogelijk. De combinatie van de kracht van de cloud met Microsoft Azure, Microsoft 365 en Citrix Workspace levert een platform op voor flexibel werk waar medewerkers op uniforme wijze toegang hebben tot alle applicaties, content en zakelijke diensten die ze nodig hebben om productief en veilig te zijn, waar en wanneer het werk gedaan moet worden.

"Nu organisaties zich overal aanpassen aan de nieuwe manieren van werken, zullen ze ook opnieuw moeten bepalen hoe en waar het werk wordt gedaan", zegt Satya Nadella, CEO van Microsoft. "Samen met Citrix zullen we de kracht van Azure inzetten voor deze uitdaging. We helpen onze klanten om hun medewerkers naadloos en veilig te verbinden met hun applicaties, zodat ze flexibeler, slagvaardiger en productiever kunnen zijn, waar ze zich ook bevinden."

Uitgebreide samenwerking
Als onderdeel van hun nieuwe overeenkomst ontwikkelen Citrix en Microsoft een gecombineerde routekaart om de overgang van applicatieprocessen naar Azure te vereenvoudigen en te versnellen en de prestaties van Windows Virtual Desktops te verbeteren. Gezamenlijk hebben klanten met Citrix Virtual Apps en Desktops, Citrix Managed Desktops en Windows Virtual Desktops een complete en naadloze oplossing om al hun applicatieprocessen op Azure te draaien en tegelijk de Windows-applicaties op elk apparaat of platform beschikbaar te maken.

Citrix zal ook investeren in de ontwikkeling van Citrix Workspace speciaal voor Microsoft met vergaande integraties om prestaties, functionaliteit en micro-apps voor Windows Virtual Desktop en Microsoft 365, inclusief Microsoft Teams, te optimaliseren.

Daarnaast zal Citrix in al zijn activiteiten gebruik maken van Azure en Microsoft 365 om innovatie te versnellen en de productiviteit te verbeteren.

Beschikbaarheid
Citrix Workspace is vanaf vandaag beschikbaar op Azure. Klik hier voor meer informatie over hoe uw organisatie de overstap kan maken en over de voordelen die dat oplevert.

Bekijk voor meer inzicht in de impact van deze bekendmaking over dit partnership de executive video met Brad Anderson, Corporate Vice President van Microsoft en PJ Hough, Chief Product Officer van Citrix.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren. Citrix oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u ophttps://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via@citrixbenelux.

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ:”MSFT”@microsoft) maakt digitale transformatie mogelijk op het gebied van de intelligente cloud en een intelligente voorsprong. Het is de missie van Microsoft om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Voor Citrix Investeerders
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2020 Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries. All other marks are the property of their respective owners.

Citrix Media Relations:
Alexandre Le Coq
+33 673 621 522
Alexandre.lecoq@citrix.com

Naomi van Duin
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl

Microsoft Media Relations
WE Communications
(425) 638-7777
rrt@we-worldwide.com
Laatste van Citrix  
Synopsys versterkt workspace-beveiliging met Citrix

Cybersecurity skillsgap niet meer op te lossen door recruitment

Heeft het kantoor nog wel een toekomst in Nederland?
De UvA/HvA heeft Bergler Flex Solutions (wederom) de recente Europese aanbesteding Inhuur Tijdelijk ICT Personeel gegund

KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Het Rode Kruis biedt veilig vervoer met WEBFLEET
Soliton en NewChannel bieden veilige network en remote access oplossingen

Website Fides Solutions in geheel nieuw jasje

Schneider Electric wint 'Sustainable Infrastructure Vendor of the Year' tijdens de CRN UK Tech Impact Awards

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice

Transitieprofs haalt new kid on the block in IT Service Management naar de Benelux

Barracuda introduceert tool om malware te vinden in Microsoft 365 en datalekken te voorkomen

Coronacrisis geeft inzicht: persoonlijk contact uitermate belangrijk bij goed onderwijs

Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Dijk Natural Collections reduceert deelleveringen met 20% en verhoogt klanttevredenheid en omzet dankzij op low-code gebaseerde order planning tool

Urban Arrow stroomlijnt samenwerking met dealers dankzij portal van Appronto

ROC Mondriaan schakelt SentinelOne in voor schoonmaak na ransomware-aanval

Dataiku door Gartner erkend als Peer Insights Customers’ Choice voor Data Science en Machine Learning Platforms

Nederlands bedrijf Kepler Vision lanceert nieuwe software met dé oplossing voor de zorg van dementiepatiënten in zorginstellingen

Onderzoek Check Point Research: Formbook is populairste malware in Nederland

Mijlpaal: meer dan de helft van online shoppers koopt met smartphone
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 73 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl