www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2512 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (231 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Realiseer digitale ambities met Boomi Blueprint, voor de implementatie van een flexibele data integratie strategie

Amsterdam, 13 juli 2020 - Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, kondigt vandaag Boomi Blueprint aan, een framework dat ervoor zorgt dat klanten hun digitale ambities effectief en efficiënt kunnen uitvoeren, zodat zij een snellere return-on-investment (ROI) behalen. Het framework omvat onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning.

Het Boomi Blueprint framework helpt klanten hun strategie juist en effectief te implementeren. Daardoor vallen zowel de implementatiekosten als de totale kosten van eigendom (TCO) lager uit. Het framework bouwt verder op de Integration Center of Excellence (ICoE)-service van Boomi, dat in februari werd gepresenteerd.

"Disruptie is het nieuwe normaal. Om daar slim op in te kunnen spelen is het noodzakelijk een flexibele technologiebasis en best practices te hebben die een snelle reactie mogelijk maken”, zegt Chris Port, Chief Operating Officer bij Boomi. "In Boomi Blueprint zijn onze jarenlange best practices gebundeld en dat helpt klanten hun digitale platform op de juiste manier te implementeren. Tegelijk biedt het hen begeleiding bij het prioriteren van de belangrijkste initiatieven die de meest wezenlijke verbeteringen voor het bedrijf opleveren. Rust, zekerheid, een snellere ROI en meer flexibiliteit zijn essentieel om in deze economie succesvol te kunnen zijn.”

Ondersteuning van de business voor succes vandaag
De services van Boomi's Blueprint bieden ondersteuning op basis van bewezen methodes. De Blueprint services omvatten onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning. Dit pakket van best practices geeft bedrijven de mogelijkheid te reageren op disruptieve krachten en hun digitale platform snel in lijn te brengen met de gewenste zakelijke visie en resultaten.

Leiderschapsbegeleiding
Leiderschapsbegeleiding (Leadership Guidance) bestaat onder meer uit services voor de platformstrategie (integratie, data of beide) en helpt klanten om hun digitale ambitie te bepalen, de huidige stand van zaken in kaart te brengen en de routekaart te definiëren voor het digitale platform, met focus op mensen, processen en technologie. Daarnaast is voor de leiderschapsbegeleiding het Digital Ideation Lab beschikbaar, het pop-up innovatielab van Boomi waar digitale specialisten technologieën onderzoeken, prototypes ontwikkelen en referentie-architecturen creëren voor een snelle zakelijke uitrol.

Praktische ontwerpondersteuning
Praktische ontwerpondersteuning (Design Practices) omvat onder meer platformarchitectuur en platformborging. Met Platform Architecture zorgt Boomi ervoor dat organisaties de juiste architectuur- en procesbegeleiding krijgen in de belangrijkste fases van een iPaaS-implementatie. Platform Assurance zorgt er bij bestaande klanten en partners voor dat hun bestaande implementatie in overeenstemming is met het gewenste eindstadium, de routekaarten en de normen, zodat deze aansluiten bij hun digitale ambitie.

Praktische implementatieondersteuning
Elke organisatie start op een ander punt in het integratietraject en heeft zijn eigen, unieke sterke punten, kansen en beperkingen. Die moeten worden onderkend en meegenomen in een moderniseringsprogramma. Architecten van Boomi helpen organisaties bij het bouwen, beheren en uitbreiden van een Integration Center of Excellence (ICoE) op maat om een innovatieve en moderne digitale onderneming te ontwikkelen die meer gericht is op samenwerking en op de community.

De best practices van het Boomi Blueprint framework sluiten aan bij Lean Portfolio Management, Scaled Agile en DevOps die bedrijven helpen om wendbaarheid en innovatie naar de markt te brengen.

Het Boomi Blueprint framework en de referentiearchitectuur zijn voor iedereen beschikbaar via de Boomi Community Boomiverse.Over Boomi
Boomi, onderdeel van Dell Technologies, verbindt alles en iedereen middels ons open en intelligente cloudplatform. Wereldwijd hebben al meer dan 11.000 klanten gekozen voor Boomi’s integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk te maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.

Meer informatie vindt u op www.boomi.com.

© 2020 Boomi Inc. Dell, Dell Technologies, Boomi, het ‘B’ logo, Atom, Atomsphere, Molecule en Dell Boomi zijn handelsmerken van Dell Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Toekomstgerichte verklaringen
Verklaringen in dit document die betrekking hebben op toekomstige resultaten, aanwervingen, gebeurtenissen of investeringen zijn toekomstgerichte verklaringen en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van Boomi. In sommige gevallen kunt u deze uitspraken identificeren aan de hand van toekomstgerichte woorden als "anticiperen", "geloven", "kunnen", "schatten", "verwachten", "van plan zijn", "vertrouwen", "mogen", "plannen" , "Potentieel", "zou moeten", "zal" en "zou", of soortgelijke uitdrukkingen. Werkelijke resultaten, aanwerving, klantentrends en gebeurtenissen in toekomstige perioden kunnen wezenlijk verschillen van de trends die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen vanwege een aantal risico's, onzekerheden en andere factoren, waaronder de uitdaging om nieuw personeel te vinden en aan boord te nemen, markttrends, voortdurende aandacht van het management voor de markt, de onzekerheden in verband met technologische veranderingen en de ontwikkeling en introductie van nieuwe technologie. Boomi en Dell Technologies aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Sarada Sant
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: boomi@yellow-communications.com
Laatste van Dell Boomi  
Boomi helpt klanten nog sneller te moderniseren met AWS

Boomi lanceert Project LightSpeed, versimpelt platformgebruik voor niet-technische gebruikers

Boomi kondigt iPaaS-samenwerking aan met Snowflake om cloudmigratie te versnellen en wordt partner met Aible om betere AI-inzichten te leveren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 231 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Dell Boomi contact  

Logo Dell Boomi

Dell Boomi sociaal  


Dell Boomi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers